واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سخنان مخالفان و موافقان گزینه پنجم/ مطهری: فرهادی هم فتنه گر است
علی مطهری در مخالفات با وزارت محمد فرهادی گفت: دکتر فرهادی نامه ای را امضا کرده که در آن نظام جمهوری اسلامی به سرکوبگری، تقلب و شکنجه متهم شده و رای اعتماد مجلس به او نشان می دهد که نمایندگان رفتار دوگانه دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز سه چهارشنبه 5 آذرماه با دستور کار بررسی رای اعتماد به دکتر محمد فرهادی، گزینه دولت برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ساعت 8 صبح آغاز شد. پس سخنان رئیس مجلس و قرائت دستور جلسه، حجت الاسلام روحانی برای دفاع از گزینه وزارت دولت سخنرانی کرد و بلافاصله از مجلس خارج شد. سپس نمایندگان مخالف و موافق به ترتیب پشت تریبون قرار گرفتند. بر اساس اعلام هیئت رئیسه، علی مطهری نماینده تهران مخالف اول است که 5 دقیقه از وقت خود را به علی محمد احمدی داده است. همچنین حمیدرضا مشهدی عباسی در مخالفت با تصدی فرهادی صحبت خواهد کرد. وی ادامه داد: رهبری املشی موافق اول است که بخشی از وقت خود را به قربانی می دهد و سیدمهدی هاشمی 10 دقیقه از وقت خود را به الیاس نادران برای دفاع از تصدی فرهادی بر وزارت علوم خواهد داد
* علی مطهری، مخالف: علی مطهری در نطق خود، با قرائت بخش هایی از نامه ای که در زمان فتنه 88 و در حمایت از فتنه گران منتشر شد، تصریح کرد که دکتر فرهادی نامه ای را امضا کرده که در آن، نظام جمهوری اسلامی به تقلب، سرکوبگری و شکنجه مخالفان متهم شده و رای دادن به او عبور از خط قرمز فتنه و مجاز دانستن چنین نامه هایی است. وی گفت: وزرای پیشین پیشنهادی ازجانب مجلس به دلیل این تفکر که در فتنه نقش داشته اند، رد شدند در حالی که آقای فرهادی نیز نامه ای را امضا کرده که می توان چنین برداشتی را راجع وی نیز داشت. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: رای مثبت به محمد فرهادی نشان از دوگانگی رفتار مجلس و حکایت از عبور از خط قرمزهایی است که اکثریت مجلس پیش از این برای خود تعیین کرده بود.
* توضیحات لاریجانی: دکتر علی لاریجانی گفت: آقای مطهری در سخنان خود به دو نکته اشاره کردند که لازم می دانم توضیحی در این خصوص بدهم؛ ایشان گفتند اگر مجلس به فرهادی رأی بدهد معامله ای صورت گرفته که این امر حتما نادرست است زیرا نمایندگان مجلس خودشان بررسی می کنند و ممکن است رأی بدهند یا ندهند و این کار بر حسب موضوع بررسی می شود.
نماینده مرم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مجلس رأی ندهد، یک جور متهم شود و رأی بدهد، جور دیگری متهم شود، این کار مردانه نیست. رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص نکته دوم سخنان علی مطهری تصریح کرد: آقای مطهری در صحبت خود گفتند که مجلس آن چند فرد پیشنهادی را که به مجلس آمدند و رأی نیاوردند، آنها را فتنه گر می دانسته است در صورتی که من از مجموع رأی نمایندگان چنین برداشتی ندارم. وی توضیح داد: اگر بخواهیم دریافتی از آن داشته باشیم، این است که نمایندگان آنها را احراز صلاحیت نکردند یعنی نتوانستند اطمینان کافی به این افراد داشته باشند که وزیر شوند لذا چنین اتهامی به دوستانی که معرفی شدند نزدند که فتنه گر هستند. رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اینگونه بحث ها در مورد مجلس دقیق نیست.
چهار شنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]