واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آغاز جلسه رسیدگی به صلاحیت پنجمین وزیر پیشنهادی علوم
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به سوابق و برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شد.قرار است در جلسه امروز رئیسجمهور به دفاع وزیر پیشنهادی خود بپردازد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به صلاحیت «محمد فرهادی» وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از ساعت 8 صبح با اعلام علی لاریجانی رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در صحن بهارستان آغاز شد و حجت الاسلام و المسلمین روحانی نیز، چند دقیقه بعد وارد مجلس شد.
در نشست علنی صبح امروز پارلمان که با حضور 196 نماینده مجلس رسمیت یافته است، برنامهها و صلاحیت پنجمین گزینه پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی می شود.
قرار است در جلسه امروز رئیسجمهور به دفاع وزیر پیشنهادی خود بپردازد. طبق آییننامه داخلی مجلس، حجتالاسلام روحانی یک ساعت فرصت دفاع از فرهادی را دارد و سپس 2 مخالف و 2 موافق برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، بهترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق، هرکدام حداکثر 15 دقیقه سخنرانی خواهند کرد.
پس از اتمام سخنرانی مخالفان و موافقان برنامههای وزیر پیشنهادی، فرهادی پشت تریبون خواهد رفت و حداکثر 30 دقیقه فرصت دارد به تشریح سوابق و برنامههای خود بپردازد. در پایان نیز رئیس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری را به رأی بهارستان نشینان میگذارد.
حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور کشورمان روز چهارشنبه 28 آبانماه در نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی «محمد فرهادی» را بهعنوان پنجمین وزیر پیشنهادی خود برای تصدی سکان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهمنظور کسب رأی اعتماد به مجلس معرفی کرد.
رئیسجمهور پیش از این «جعفر میلی منفرد»، «رضا فرجی دانا»، «محمود نیلی احمدآبادی» و «فخرالدین احمدی دانشآشتیانی» را بهعنوان وزرای پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرده بود که میلی منفرد نتوانست از پارلمان رأی اعتماد بگیرد، اما فرجی دانا پس از کسب رأی اعتماد مجلس در آبانماه سال گذشته تنها 10 ماه سکاندار این وزارتخانه بود، چراکه وکلای ملت مردادماه سال جاری بهدلیل انتصابات وی و عملکرد نادرستش در این وزارتخانه، رأی اعتماد خود را پس گرفتند.
پس از استیضاح فرجی دانا، رئیسجمهور «نیلی احمدآبادی» را به پارلمان معرفی کرد که جلسه رأی اعتماد به وی 20 روز پیش یعنی 7 آبان در صحن علنی برگزار شد و نیلی احمدآبادی تنها موفق به کسب 79 رأی موافق در مقابل 160 رأی مخالف شد و نتوانست از بهارستان، وزارت بگیرد.
فخرالدین احمدی دانشآشتیانی دیگر گزینه پیشنهادی دولت برای این وزراتخانه نیز، با 171 رای مخالف، 70 رأی موافق و 13 رأی ممتنع موفق به کسب رای اعتماد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نشد.
چهار شنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]