تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828637739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل سربازانگلیسی بهانه دولت انگلیس برای تحت فشار قرار دادن شرکت های اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قتل سربازانگلیسی بهانه دولت انگلیس برای تحت فشار قرار دادن شرکت های اینترنتی لندن – ایرنا- نخست وزیر انگلیس و کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام انگلیس ( ای اس سی )، روز سه شنبه به بهانه قتل سرباز انگلیسی توسط دو نیجریه ای انگلیسی تبار در سال 2013 میلادی در لندن ، شرکت های اینترنتی را مورد انتقاد قرار دادند.


به گزارش ایرنا، "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس که در آستانه ارایه لایحه ضد تروریستی در مجلس عوام سخن می گفت، شرکت های بزرگ اینترنتی را به نوعی در مرگ این سرباز انگلیسی مقصر شناخت و گفت که این شرکت ها به " مسوولیت اجتماعی" شان در این زمینه عمل نکرده اند.
دیوید کامرون در واکنش به گزارش کمیته " اطلاعات و امنیت " مجلس عوام ( ای اس سی )، در ارتباط با قتل سرباز "لی ریگبی"، افزود: شرکت های اینترنتی در ارتباط با مواد تروریستی که روی این شبکه های آنلاین منتشر می شوند، دارای " مسوولیت اجتماعی" هستند.
سرباز ˈلی ریگبیˈ در 22 ماه می سال گذشته میلادی در منطقه ˈوولویچˈ واقع در جنوب شرق لندن توسط "مایکل ادبولاجو" 29ساله و "مایکل ادبواله" 22 ساله که نیجریه ای تبار بودند، سربریده شد.
قاتلان سرباز ˈلی ریگبیˈ در طول محاکمه خود که حدود 20 روز و تحت تدابیر شدید امنیتی انجام شد، ضمن رد اتهام قتل، اعلام کردند که در اعتراض به حضور نظامیان انگلیسی در کشورهای اسلامی، وظیفه خود را انجام داده اند.
براساس تحقیقات صورت گرفته از سوی کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام، یکی قاتلین درحدود پنج ماه قبل از این حمله خونین، در صحبت های که به صورت آنلاین (شبکه فیسبوک ) داشته، درباره کشتن یک سرباز بود.
براساس نتایج تحقیقات این کمیته، دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی انگلیس اطلاعی درباره این گفت وگوی آنلاین تا زمانی که این قتل صورت گرفت، نداشته اند.
دیوید کامرون گفته است: نگرانی های جدی درباره رهیافت برخی از شرکت های اینترنتی که مبدا آنها در خارج از انگلیس است، وجود دارد.
وی افزود: تروریست ها از شبکه های اینترنتی برای ارتباط گیری استفاده می کنند و برای ما قابل قبول نیست که مقامات یا شرکت های اینترنتی نتوانند به این ارتباطات دسترسی داشته باشند.
نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: تروریست ها در این شبکه ها (اجتماعی) برای طرح ریزی قتل و آشوب استفاده می کنند.
در گزارش کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام انگلیس نتیجه گرفته شده است که مرگ ˈلی ریگبیˈ به رغم اینکه قاتلان پیشتر توسط دستگاه های اطلاعاتی مورد بازجویی قرار گرفته بودند، قابل پیشگیری نبوده است.
در این گزارش گفته شده است که "مایکل ادبواله" در دسامبر 2012 میلادی در زمانی که با یک فرد افراطی در خارج از انگلیس از طریق یک شبکه اجتماعی، مشغول گفت وگو بوده ، عنوان کرده که قصد دارد یک سرباز را به صورت "گرافیکی " و "احساسی " به قتل برساند.
در این گزارش اگرچه نامی از " فیسبوک " برده نشد اما عنوان شده است: " این شرکت خودش را ملزم ندیده است که این سخنان را یک تهدید محسوب کرده و یا اینکه به مقامات گزارش دهد."
براساس این گزارش، مقامات انگلیس تنها در ژوئن 2013 میلادی و یک ماه بعد از قتل سرباز انگلیسی از این مساله آگاه شده اند.
به گفته "مالکوم ریفکیند " رییس این کمیته ، درصورتی که دستگاه های امنیتی به این اطلاعات دسترسی داشتند این احتمال قوی می رفت که سرویس اطلاعات داخلی انگلیس ( ام ای 5) بتواند جلو این حمله را بگیرد.
در گزارش کمیته مجلس عوام که گفته می شود حاصل 18 ماه تحقیق درباره عملکرد دستگاه اطلاعات داخلی ( ام ای 5) ، سرویس ضد جاسوسی ( ام ای 6 ) و ستاد ارتباطات دولتی انگلیس ( جی سی اچ کیو) ، در ارتباط با قتل سرباز ˈلی ریگبیˈ است، همچنین گفته شده است یک سری تاخیرات و تعلل ها از سوی سرویس های اطلاعاتی سبب شده است که فرصت های بالقوه برای جلوگیری از این قتل از بین برود.
براساس این گزارش، یک تاخیر چهار ماهه برای باز کردن تحقیقات درخصوص "مایکل ادبولاجو" بعد از بازگشت وی از کنیا در سال 2010 میلادی صورت گرفته است و این در حالی است که وی در این کشور آفریقایی ظاهرا به دلیل آماده شدن برای جنگیدن در کنار گروه الشباب در سومالی، دستگیر شده بود.
به گزارش این کمیته، دستگاه های اطلاعاتی انگلیس با هشت ماه تاخیر کار تحقیق درباره مایکل ادبواله شروع کرده بودند .
درگزارش کمیته مجلس عوام مشخص شده است که این دو قاتل 39 بار بین یازدهم آوریل تا 22 می سال 2013 میلادی با یکدیگر تماس داشته اند ازجمله قبل از حمله یاد شده ( 22 ماه می 2013 میلادی ) آنها هفت تماس و 16 بار پیام کوتاه با یکدیگر ردو بدل کرده بودند.
کمیته مجلس عوام در این گزارش با بیان اینکه سطح مشکل نشان می دهد که برنامه های ضد تروریستی دولت، کارآمد نیست، از دولت انگلیس می خواهد تا در خصوص این مساله باتوجه به خطری که اکنون این کشور با آن مواجه است فورا بازنگری کند.
در همین حال یک سازمان طرفدار حقوق بشر این کمیته را متهم کرده به جای سرزنش کردن دستگاه های اطلاعاتی، نوک تیز انتقادات را بسوی شرکت های اینترنتی نشانه گرفته است.
"ایزابلا سانکی" مدیر یک گروه مدافع حقوق بشر به نام ، "سیاست برای آزادی"، شامگاه سه شنبه در واکنش به این گزارش کمیته مجلس عوام گفت: این گزارش فهرستی از شکست های متناوب سرویس های اطلاعاتی در مقابله با مردانی است که این جرم وحشتناک را صورت داده اند، که شامل از دست دادن فرصت های نظارتی، تاخیر در تحقیقات ، رها کردن اتباع خارجی خطرناک و نادیده گرفتن اتهامات مربوط به بدرفتاری دستگاه اطلاعات داخلی انگلیس ( ام ای 5) با متهمان است.
وی گفت: کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام به شکل شرم آوری با قلب واقعیت ها، بدنبال سرزنش کردن شرکت های ارتباطاتی است .
سانکی با بیان اینکه راهبرد ضد تروریستی انگلیس در حال معکوس عمل کردن است ، گفت :این راهبرد در تمامی سطوح شکست خورده است .
درهمین حال یک سخنگوی فیسبوک در واکنش به گزارش کمیته مجلس عوام گفته است این گزارش به روشنی سیاسی است و ما اجازه انتشار محتوای تروریستی بر روی وب سایت مان نمی دهیم و نیز مانع از استفاده افراد از سرویس مان برای این گونه اهداف می شویم.
درهمین حال سیاستمداران محافظه کار انگلیسی این شرکت را متهم کرده اند که یک " پناهگاه امن برای تروریست ها " به شمار می آید.
گزارش کمیته مجلس عوام و سخنان دیوید کامرون ، یک روز از قبل ارایه لایحه دولت انگلیس که در آن به بهانه مقابله با تروریسم، قدرت پلیس و دستگاه های اطلاعاتی را تقویت کرده است ، منتشر می شود.
مقامات انگلیس اعلام کرده اند که لایحه جدید مقابله با تروریسم روز چهارشنبه در مجلس عوام این کشورمطرح خواهد شد.
هدف از این پیش نویس لایحه تقویت دوباره تدابیر مختلف علیه تروریسم است که پس از حملات 11 سپتامبر 2001 آمریکا، در کشور انگلیس به تصویب رسید.
دولت انگلیس گفته است براساس این سازوکار جدید قانونی، افرادی که برای پیوستن به گروه های تکفیری و تروریستی به سوریه و عراق رفته اند با ممنوعیت بازگشت به این کشور روبه رو خواهند شد.
بر اساس اعلام دولت انگلیس، ضبط پاسپورت این افراد از سوی پلیس و ممانعت از سفر افراد مظنون به خارج، از دیگر تدابیری است که برای مقابله با آنچه تهدیدات امنیتی ناشی از گروه داعش علیه مردم انگلیس خوانده شده است، به کار گرفته خواهد شد.
افزایش کنترل سرویس های ارتباطاتی از جمله شبکه های اینترنتی از دیگر اقداماتی است که در این سازوکار قانونی مورد توجه قرار گرفته است.
براساس گفته های نخست وزیر انگلیس، سایر تدابیر جدید شامل اجازه دسترسی بیشتر دستگاه های ذیربط به اطلاعات مربوط به مسافران خطوط هوایی خواهد بود.
کامرون هشدار داده است، درصورتی که خطوط هواپیمایی اطلاعات مربوط به مسافرانشان را به مقامات انگلیس تسلیم نکنند، اجازه فرود به هواپیماهای آنها درخاک این کشور داده نخواهد شد.
به گفته کامرون، افراد مظنون به فعالیت های تروریستی که قبلا وارد انگلیس شده اند، براساس تدابیر "ویژه بازجویی و مقابله با تروریسم" محدودیت های درخصوص رفت وآمد و نیز محل اقامت آنها اعمال خواهد شد.
وزیر کشور انگلیس نیز گفته است ، دولت محافظه کار به دنبال دست یافتن به قدرتی است که ضمن کنترل رسانه ها به ویژه سایت های اینترنتی، فعالیت گروه های افراطی و مضر فردی ممنوع شود.
اروپام** 1** 1552 **1917


05/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن