واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هاشمی رفسنجانی: تقویت تعامل دانشگاه و صنعت در راستای تحقق سند چشم انداز است
آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار با رئیس هیأت مدیره، مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت تولیدی لاستیک دنا، ضرورت حمایت از چرخه های تولیدی و کالاهای ایرانی و تأثیر آن بر توسعه پایدار کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید با تقویت صنعت کشور و ارتقای کیفیت محصولات، از ورود کالاهای بی کیفیت خارجی جلوگیری کنیم که علاوه بر ارزبری، تولید داخلی را از رونق میاندازد.
آفتاب: سرویس سیاسی - آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار با رئیس هیأت مدیره، مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت تولیدی لاستیک دنا، ضرورت حمایت از چرخه های تولیدی و کالاهای ایرانی و تأثیر آن بر توسعه پایدار کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید با تقویت صنعت کشور و ارتقای کیفیت محصولات، از ورود کالاهای بی کیفیت خارجی جلوگیری کنیم که علاوه بر ارزبری، تولید داخلی را از رونق میاندازد.
به گزارش آفتاب، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نوآوری، افزایش کیفیت و مشارکت مردمی در امر تولید را برای ارتقای کشور در همه ابعاد مهم خواند و افزود: باید برای جلوگیری از درجا زدن و اتلاف منابع، فرصتها و افزایش هزینهها در تمامی حوزهها، سند و نقشهای راهبردی ترسیم کنیم و روش های علمی پیشرفت را با تقویت تعاملات دانشگاه و صنعت، در اختیار تولید ملی و رونق اقتصادی و نهایتاً در مسیر تحقق سند چشمانداز و سیاست های کلی قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی ارتقای کیفیت صنعت لاستیک سازی را مکمّل صنعت خودروسازی در کشور دانست و گفت: سوءمدیریت و گاهی ضعف تبلیغات باعث میشود که مردم به جای استفاده از تولیدات داخلی، روی به کارهای وارداتی بیاورند که در بعضی از موارد کیفیت آنها به مراتب از تولیدات داخلی پایینتر است.
آقای مهندس پرهیزکار، رئیس هیأت مدیره شرکت تولیدی لاستیک دنا نیز با تأکید بر این نکته که «اوج تولید و توسعه این شرکت در دوران سازندگی بود که با هماهنگی و حمایتهای همه جانبه دستاندرکاران بخشهای مختلف صورت میگرفت»، گزارش مبسوطی از فعالیتهای این شرکت از بدو تأسیس تاکنون ارائه و فراز و فرودهای آن در مقاطع مختلف ارائه داد.
مهندس پرهیزکار در ادامه به دوران دولت نهم و دهم اشاره کرد و با ابراز ناراحتی و تأسف از سوء مدیریتهای آن زمان، گفت: از جملهی این سوء مدیریتها به تملک درآوردن مدیریت این شرکت بود که صد در صد آن متعلق به بخش خصوصی است و با جای گذاشتن میلیاردها بدهکاری و برداشت بدون سند، علیرغم صدور حکم قضایی هنوز هم نسبت به اجرای آن تمکین نمیکنند.
رئیس هیأت مدیره شرکت تولیدی لاستیک دنا افزود: با عنایت خداوند و همیاری و همکاری بیش از دو هزار نیروی متخصص و کارگران زحمتکش، توانستیم بخشی از بدهیها را پرداخت کنیم و به تعهدات خود نسبت به 760 نمایندگی در 31 استان کشور عمل نماییم.
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]