تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860312795
![نمایش مجدد: دنده عقب کیفی ۹ خودرو |اخبار ایران و جهان refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
دنده عقب کیفی ۹ خودرو |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دنده عقب کیفی ۹ خودرو
پرایدهای تحت بررسی، در هر 9 معیار صاحب نمره منفی شدهاند و این در حالی است که مدلهای 131 سایپا و 132 این شرکت، بیشترین نمره منفی خود را در معیار تزئینات داخلی و خارجی کسب کردهاند.
کد خبر: ۴۵۲۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۸ - 25 November 2014
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در حالی تازهترین گزارش کیفی خودروهای داخلی را منتشر کرد که طبق آن، سطح کیفی 9 خودرو افت کرده و در بین آنها نام تندر-90 اتومات و تیبا نیز به چشم میخورد.
این گزارش، کیفیت 25 خودرو تولید داخل در مهرماه را مورد بررسی قرار داده و خودروهای موردنظر با توجه به نمرات منفی کسب شده، رتبهبندی شدهاند که در این بین، سوزوکی گرندویتارا بهترین شده و امویام مدل 110 نیز کم کیفیت ترین.
به گزارش دنیای اقتصاد، طبق روال ارزیابیهای قبلی، خودروها در 9 معیار «سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان»، «سیستم موتور و انتقال قدرت»، «ترمز»، «تجهیزات الکتریکی»، تزئینات داخلی و خارجی»، «رنگ»، «بدنه»، «نفوذ آب» و «صداهای غیرعادی» مورد بررسی قرار گرفتهاند و همچنان بزرگترین ضعف خودروهای داخلی به دو بخش تزئینات و بدنه مربوط میشود. بهعبارت بهتر، 25 خودرو تحت ارزیابی، بیشترین نمرات منفی خود را در این دو بخش به دست آوردهاند و این موضوع در گزارشهای قبلی نیز وجود داشته است.
یکی از نکات قابل توجه گزارش کیفی مهرماه، اعلام دوباره جزئیات کیفیت خودروها در معیارهای 9گانه است، چه آنکه شرکت بازرسی در چند گزارش گذشته خود، این بخش را حذف کرده بود و حالا مشتریان دوباره میتوانند از ریز مشکلات خودروهای داخلی مطلع شوند.
با این حساب، مشتریان حالا میتوانند از نمرات منفی بخشهای مختلف خودروهای داخلی از جمله سیستم موتور و ترمز و بدنه اطلاع لازم را پیدا کنند.
شرکت بازرسی، اما در گزارش این ماه خود باز هم خودروهای تحت بررسی را در پنج گروه قیمتی «کمتر از 20 میلیون تومان»، «20 تا 40 میلیون تومان»، «40 تا 60 میلیون تومان»، «60 تا 80 میلیون تومان» و «بالای 100 میلیون تومان» دستهبندی کرده که به ترتیب خودروهای پراید 131 سایپا و پارس تندر و تندر اتومات و لیفان X60 و سوزوکی گرندویتارا در صدر گروههای خود قرار گرفتهاند.
آن طور که شرکت بازرسی گزارش داده، در بخش عیوب فنی و عملکردی، خودروهای سایپا X131 و تیبا بیشترین نمرات منفی را کسب کردهاند، هرچند در این بخش شاهد بهبود 9 درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم که عمدتا مربوط به کاهش نمره منفی خودروهای MVM530، لیفان 620 و پژو پارس مازندران است.
در بخش تزئینات و مونتاژ اما خودروهای MVM110 و پژو 405 بیشترین نمرات منفی را به خود اختصاص دادند. این در شرایطی است که میانگین نمره منفی این بخش، نسبت به ماه قبل 1/2 درصد افزایش داشته و از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند رو به نزول، خودروهای MVM530 و لیفان 620 هستند.
همچنین در بخش بدنه نیز خودروهای MVM110 و سایپا X131 بیشترین نمرات منفی را به دست آوردهاند که البته میانگین نمره منفی در این بخش، نسبت به ماه قبل روند نزولی 8/1 درصدی را تجربه کرده است. پارس تندر و پژو 206 بیشترین نقش را در این روند نزولی ایفا کردهاند، خودروهایی که معمولا با رشد کیفی روبهرو میشدند.
از سوی دیگر اما در بخش رنگ، میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل 2/12 درصد تنزل پیدا کرده که عمدتا مربوط به افزایش نمره منفی خودروهای پژو 206 و تندر 90 ایران خودرو است. خودروهای جک در هر دو مدل اتومات و دستی، لیفان X60 و پژو پارس مازندران نیز بیشترین نمرات منفی را در بخش رنگ به خود اختصاص دادهاند.
در نهایت اما تعداد ایرادات مهم و اساسی خودروهای داخلی، 4/115 درصد افزایش یافته که به هیچ وجه نشانه خوبی برای صنعت خودرو کشور به شمار نمیرود.
تقصیر این عقبگرد کیفی، بیشتر بر گردن خودروهای پراید X131 پارسخودرو و سمند است، چه آنکه نمرات منفی آنها سبب بروز این اتفاق ناخوشایند شده است.
در حالت کلی نیز میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری یک و نیم درصد افزایش یافته که تیبا به همراه مدلهای دستی و اتومات جک، مقصر اصلی این افت به حساب میآیند.
بر این اساس، 9 خودرو تیبا، پژو 405، 206، رانا، تندر-90 اتومات، امویام 315، جک دستی، پارس مازندران و پارس خراسان با افت کیفی در مقایسه با گزارش قبلی مواجه شدهاند که در این بین، جک بیشترین افت را به خود میبیند.
کیفیت 16 خودرو دیگری که مورد بررسی کیفی قرار گرفتهاند، در مقایسه با گزارش قبلی صعود کرده و در این بین، امویام مدل 530 بیش از همه با کاهش نمرات منفی و در نتیجه رشد کیفیت، مواجه شده است.
صدرنشینی دوباره ویتارا
اما ببینیم گزارش کیفی مهرماه چه جزئیاتی را در خود جای داده و خودروهای تحت ارزیابی با چه نمرهای و در چه جایگاهی از جدول ردهبندی جاخوش کردهاند.
در حالت کلی، سوزوکی گرندویتارا توانسته با تنها 7 /16 نمره منفی، لقب با کیفیتترین خودرو داخلی را به خود اختصاص دهد و صدرنشین شود.
این شاسیبلند ژاپنی که تنها عضو گروه خودروهای بالای 100 میلیون تومان است، در ایران خودرو خراسان به مونتاژ میرسد و هماکنون گرانترین خودرویی است که در ایران مونتاژ میشود. ویتارا که مدتی به دلیل توقف تولید در لیست خودروهای تحت ارزیابی کیفی غیبت داشت، با حضور دوباره خود توانسته صدر جدول را از پارستندر پس بگیرد.
تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی، چهار معیاری هستند که ویتارا در آنها نمره منفی کسب کرده و بیشترین آنها نیز به رنگ مربوط میشود.
از ویتارا بگذریم و به سراغ پرایدها برویم؛ پرایدهایی که گروه زیر 20 میلیونیها را به خود اختصاص دادهاند و در ردههای انتهایی جدول ردهبندی کیفی جا خوش کردهاند.
در این گروه، پراید مدل 131 سایپا با 78 نمره منفی، بهترین کیفیت را دارد و پشتسر آن نیز مدل پارسخودرویی این محصول به چشم میآید که 8 /1 نمره منفی بیشتر را به خود اختصاص داده است.
در نهایت نیز پراید مدل 132 پارسخودرو که 8 /81 نمره منفی بهدست آورده، از کیفیت کمتری نسبت به دیگر پرایدها برخوردار است و پس از امویام 110، کم کیفیتترین خودرو تولید داخل در مهرماه محسوب میشود.
از نظر شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد، هر سه مدل پراید جزو خودروهای «خوب» بهشمار میروند و سطح کیفی آنها +B است. همچنین با توجه به نمرات منفی کسب شده، پراید 131 سایپا و پراید 131 پارسخودرو و پراید 132 سایپا، بهترتیب بیست و دومین، بیست و سومین و بیست و چهارمین خودروها در جدول کیفی مهرماه به حساب میآیند.
پرایدهای تحت بررسی، در هر 9 معیار صاحب نمره منفی شدهاند و این در حالی است که مدلهای 131 سایپا و 132 این شرکت، بیشترین نمره منفی خود را در معیار تزئینات داخلی و خارجی کسب کردهاند و بالاترین نمره منفی پراید 131 پارسخودرو نیز در معیار بدنه به دست آمده است.
اما در رده دوم جدول و پساز ویتارا به پارس تندر میرسیم و البته تندر اتومات و تندرهای معمولی پارسخودرو و ایران خودرو نیز که مشترکا 7 /20 درصد نمره منفی کسب کردهاند، در ردههای بعد از آن قرار دارند. در بین این چهار تندر، پارس تندر در چهار معیار تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی حائز نمره منفی شده که بیشترین آن به بدنه مربوط میشود. تندر پارسخودرو نیز بیشترین نمره منفی خود را در رنگ به دست آورده، هرچند در تزئینات و بدنه نیز دارای نمره منفی است.
این در شرایطی است که تندر ایران خودرو فقط در تزئینات و بدنه و رنگ نمره منفی دارد و بیشترین آن به رنگ مربوط میشود. همچنین تندر اتومات نیز تنها در چهار معیار تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی نمره منفی دارد و بالاترین آن به رنگ مربوط میشود.
اما پژو 206 نیز در مدلهای صندوقدار وهاچ بک خود پشتسر تندر قرار گرفتهاند که تنها نیم نمره منفی فرق میان آنها است.
مدل صندوقدار پژو 206 تنها در سیستم تعلیق و نفوذ آب نمره منفی ندارد و نقطه ضعف اصلی آن نیز به تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود. پژو 206هاچ بک هم که آب در آن نفوذ نمیکند و سیستم تعلیق و ترمزش ایرادی ندارد، بیشترین نمره منفی خود را در همین معیار تزئینات به دست آورده است.
دیگر خودرو حاضر در جدول کیفی مهرماه اما رانا است که توانسته با کسب 24 امتیاز منفی در جایگاه هشتم جدول ردهبندی کیفی خودروهای داخلی در مهرماه قرار گیرد. هرچند رانا به همراه تندر و پژو 206 با خودروهایی مانند پژو 405 و پارس و تیبا و جک و ... در یک گروه قیمتی قرار دارند، اما فاصله نمرات منفی شان با آنها زیاد است.
رانا در هفت معیار از جمله ترمز، بدنه، رنگ و موتور نمره منفی به دست آورده که بیشترین آن به تزئینات داخلی و خارجی مربوط میشود.
اما پشتسر پژو 206 با چهار خودرو چینی روبهرو میشویم که بهترین آنها، جک اتومات است. این خودرو 45 نمره منفی کسب کرده و در پنج معیار از جمله ترمز، بدنه و رنگ نمره منفی دارد که بیشترین آن مشترکا به بدنه و رنگ مربوط میشود. جک دنده معمولی نیز که در رده یازدهم جدول کیفی جا خوش کرده، در چهار معیار ترمز، تزئینات، بدنه و رنگ نمره منفی دارد و نمره منفی بدنه و رنگ و تزئینات آن مشترکا عدد 15 است.
پس از جکها، با دو مدل از لیفان یعنی X60 و 620 روبهرو میشویم که اولی در پنج معیار موتور، ترمز، بدنه، رنگ و تزئینات و دومی نیز در ترمز، بدنه، رنگ، تزئینات و صداهای غیر عادی نمره منفی کسب کرده.
بیشترین نمره منفی لیفان X60 مشترکا در تزئینات و بدنه و رنگ به دست آمده و لیفان 620 نیز بالاترین نمره منفیاش را در تزئینات به خود میبیند.
در بین محصولات پر تیراژ صنعت خودرو کشور، اما پژو 405 تولید خراسان توانسته بهترین کیفیت را در ارزیابی مهرماه به دست بیاورد و سیزدهمین عضو جدول لقب بگیرد. این خودرو فقط در معیار نفوذ آب نمره منفی ندارد و بیشترین نمره منفیاش در تزئینات به دست آمده است.
پارس خراسان نیز شرایط 405 را داراست و رده چهاردهم جدول را در دست دارد. پارس یک مدل مازندرانی و 405 یک مدل تهرانی نیز دارند که اولی نوزدهم است و دومی هفدهم. 405 تولید تهران در حالی 9/52 نمره منفی دارد که به جز سیستم تعلیق، در باقی معیارها نمره منفی به دست آورده و بیشترین آن به تزئینات مربوط میشود. پارس تولید مازندران نیز که فقط در نفوذ آب نمره منفی ندارد، نقطه ضعف اصلیاش به تزئینات مربوط میشود.
اما از سمند هم خبر میرسد که این خودرو توانسته با کسب 4/ 52 نمره منفی، رده پانزدهم جدول را به خود اختصاص دهد. این خودرو به جز نفوذ آب، در سایر معیارها نمره منفی دارد و بیشترین آن به تزئینات مربوط میشود.
همچنین تیبا نیز که بیستمین عضو جدول رده بندی کیفی به حساب میآید، تنها در نفوذ آب نمره منفی کسب نکرده و بیشترین نمره منفیاش نیز به تزئینات مربوط میشود.
کیفیت امویام
در جدول کیفی مهرماه اما نام امویام در مدلهای 530 و 315 و X33 و 110 نیز به چشم میآید که به ترتیب با کسب نمرات منفی 5/ 52، 5/ 55، 3/ 64 و 5/ 84، ردههای شانزدهم، هجدهم، بیست و یکم و بیست و پنجم (رده آخر) را به خود اختصاص دادهاند. در این بین، مدل 530 به جز سیستم تعلیق و نفوذ آب، در باقی معیارها حائز نمره منفی شده که بیشترین آن به تزئینات مربوط میشود.
مدل 315 نیز که در ترمز و نفوذ آب عیب و ایرادی ندارد، بالاترین نمره منفی خود را در تزئینات به دست آورده است.
امویام X33 نیز که در چهار معیار تعلیق، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیرعادی و نفوذ آب نمره منفی ندارد، نقطه ضعف اصلیاش را در تزئینات به خود میبیند. در نهایت امویام مدل 110 نیز بهعنوان آخرین عضو جدول، بیشترین نمره منفیاش را در تزئینات بهدست آورده و فقط در سیستم تعلیق و صدای غیرعادی حائز نمره منفی نشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]
صفحات پیشنهادی
نمره مردودی به کیفیت خودروهای داخلی |اخبار ایران و جهان
نمره مردودی به کیفیت خودروهای داخلی فرزین انتصاریان رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران اگر بخواهیم به خودروسازان از نظر کیفی نمره دهیم از عدد 20 نمره آنها 6 است این به منزله آن است که صنعت خودرو از نظر کیفی رشد خوبی نداشته و همین امر باعث رشد نارضایتی مردم شده است کد خبر ۴۴۸۴۶۸ تارتازهترین گزارش درباره کیفیت خودروهای ایرانی |اخبار ایران و جهان
تازهترین گزارش درباره کیفیت خودروهای ایرانی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ISQI در گزارشی اعلام کرد میانگین نمره منفی خودروهای سواری در مهرماه سال جاری 1 5 درصد افزایش یافت که ناشی از روند نزولی کیفی خودروهای جک J5 و تیبا است کد خبر ۴۵۲۱۹۴ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ -نهادينه شدن اقتصاد مقاومتي در ايران خودرو |اخبار ایران و جهان
نهادينه شدن اقتصاد مقاومتي در ايران خودرو افزايش تيراژ توليد عرضه محصولات جديد و بومي سازي فن آوري در شرايط محدوديت هاي بين المللي مصداق ترجمان اقتصادمقاومتي درگروه صنعتي ايران خودرو است کد خبر ۴۵۱۳۱۲ تاریخ انتشار ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۵ - 22 November 2014 افزايش تيراژ توليد &nbداخلیسازی ۴۰ درصدی برای خودروسازان خارجی |اخبار ایران و جهان
داخلیسازی ۴۰ درصدی برای خودروسازان خارجی خودروسازان خارجی نباید در تیپ جدید مشارکت با ایران خودروها را به صورت CBU خودرو کامل وارد کشور کنند و از این پس حضور آنها در خودروسازی ایران منوط به شروع تولید با داخلیسازی 40 درصدی است کد خبر ۴۵۱۹۸۲ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸از دستکاری سیستم های خودرو اجتناب نمایید |اخبار ایران و جهان
از دستکاری سیستم های خودرو اجتناب نمایید کد خبر ۴۵۱۹۵۰ تاریخ انتشار ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۱۶ - 23 November 2014 مقوله ایمنی مصرف کنندگان خودروهای سواری و عمومی موضوعی چند وجهی است از یک سوی در طراحی خودرو بایستی این موارد با ملاحظات و دقت های خاص و بارویکرد مهندسی و دانش روز دنیا مديكه تازي وارداتيها در بازار خودرو |اخبار ایران و جهان
يكه تازي وارداتيها در بازار خودرو در حاليكه بازار خودروهاي داخلي همچون ماههای گذشته روزهاي آرامی را پشتسر ميگذارد فعالان بازار ازرونق معاملات وارداتيها خبر ميدهند کد خبر ۴۴۸۹۹۶ تاریخ انتشار ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۵۵ - 13 November 2014 در حاليكه بازار خودروهاي داخلي همچونطرح مدیریت واردات خودرو در آستانه تصویب |اخبار ایران و جهان
طرح مدیریت واردات خودرو در آستانه تصویب اصلیترین چالشی که طرح مدیریت واردات خودرو با آن روبهروست و واکنش مخالفان را برانگیخته تعرفه واردات خودرو است کد خبر ۴۵۱۳۰۱ تاریخ انتشار ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۰ - 22 November 2014 جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو در حالی پنجشنبه هفتتردد یک میلیون خودروی فرسوده در پایتخت |اخبار ایران و جهان
تردد یک میلیون خودروی فرسوده در پایتخت فرماندار تهران گفت بودجه شهر تهران در سال 93 حدود 35 میلیارد و 500 میلیون تومان بوده که تا کنون بیش از 70 درصد این مبلغ تخصیص پیدا کرده است کد خبر ۴۵۰۳۵۷ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۹ - 18 November 2014 فرماندار تهران گفت بودجه شهرانتقاد معاون رئیس جمهور از خودروسازان |اخبار ایران و جهان
انتقاد معاون رئیس جمهور از خودروسازان وی نیز همانند مشتریان خودرو با نادیده گرفتن آمارها و ارقامی که خودروسازان به آن استناد میکنند تا نشان دهند کیفیت خودرو در ایران سیر صعودی را طی میکند از نبود کیفیت در خودروها انتقاد کرد کد خبر ۴۴۸۱۹۰ تاریخ انتشار ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۶ -ضرورت جلوگیری از واردات کالاهای بیکیفیت |اخبار ایران و جهان
ضرورت جلوگیری از واردات کالاهای بیکیفیت معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت جلوگیری از ورود کالای بدون کیفیت و تولید کالای باکیفیت و رقابتی راهکارهای برون رفت از چالشهای اقتصادی است کد خبر ۴۵۲۳۰۹ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۴ - 24 November 2014 معاون سازمان ملی استاندارتوليد سال92 ايران خودرو شكسته شد |اخبار ایران و جهان
توليد سال92 ايران خودرو شكسته شد مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو اعلام كرد با توجه به تمهيدات صورت گرفته در زنجيره تامين اين گروه صنعتي از اول امسال تا 21 آبان ماه بيش از 365 هزار دستگاه سواري و وانت توليد كرده كه برابر با كل توليد سال گذشته اين گروه است کد خبر ۴۵۰۶۳۳ تاریخمشتريان از رشد توليد خودرو سهمی دارند؟ |اخبار ایران و جهان
مشتريان از رشد توليد خودرو سهمی دارند فعالان صنعت خودرو و برخي كارشناسان معتقدند رشد شاخصهاي اقتصادي و افزايش تيراژ خودرو براي مردم سودمند بوده و از اتفاقات بدتري در صنعت و بازار خودرو كشور جلوگيري كرده است کد خبر ۴۴۹۹۵۰ تاریخ انتشار ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۳ - 17 November 2014 دجریمه بانک ژاپنی به دلیل نقض تحریمهای ایران |اخبار ایران و جهان
جریمه بانک ژاپنی به دلیل نقض تحریمهای ایران بزرگترین بانک ژاپن به دلیل تلاش برای گمراه کردن نهادهای مالی و انجام معاملات پنهانی با کشورهایی از جمله ایران و سودان که در فهرست تحریمهای آمریکا قرار دارند به پرداخت جریمهای ۳۱۵ میلیون دلاری محکوم شد کد خبر ۴۵۰۶۶۲ تاریخ انتشارآمارهای اعجابانگیز در صنعت پوشاک ترکیه |اخبار ایران و جهان
آمارهای اعجابانگیز در صنعت پوشاک ترکیه صنعت نساجی و پوشاک ترکیه از زمان شکلگیری قرن شانزدهم میلادی تاکنون تحولات زیادی را تجربه کرده است بهطوری که هماکنون نساجی و پوشاک ترکها نهتنها یکی از صنایع مهم برای آنها به شمار میرود بلکه این کشور را به یکی از صادرکنندگان برتر جهمیرکاظمی: بنزین های وارداتی خطرناک است |اخبار ایران و جهان
میرکاظمی بنزین های وارداتی خطرناک است عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از گزارش نهادهای نظارتی به مجلس در مورد واردات بنزین های غیر استاندارد پس از خرداد ماه و تا آبان ماه سال جاری خبر داد کد خبر ۴۵۲۰۵۵ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۹ - 24 November 2014 عضو کمیسیون انرژیحداقل حقوق سال 94 کارگران باید چقدر باشد؟ |اخبار ایران و جهان
حداقل حقوق سال 94 کارگران باید چقدر باشد عضو فراکسیونکارگری حداقل هزینه یک خانوار۴ نفره کارگری در ماه را ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برآورد کرد و درخواست ارائه بن و سبد کالا از سوی دولت برای کمک هزینه به کارگران و کارفرمایان را اعلام کرد کد خبر ۴۵۲۱۳۹ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹مناسبات آغشته به فساد در کشور |اخبار ایران و جهان
مناسبات آغشته به فساد در کشور بخشی از اقتصاد در اختیار نهادهایی است که قلمرو اصلی کارشان تولید نیست مثل آستان قدس رضوی بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید که اینها ماموریتهای دیگری دارند اما وارد اقتصاد شدهاند و متاسفانه کارکرد اقتصادی آنها در خیلی از موارد با نیازهای اقتصادی کشور همخ-
اقتصادی
پربازدیدترینها