تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849735921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی
با توجه به حضور فعال هکرهای مجرم و حجم عظیم بد افزارهای سایبری که این روزها از هر زمان دیگری پیچیده تر و باهوش تر شده اند، آشنایی با تهدیدات آنلاین و راههای حفاظت و پیشگیری از وقوع آنها یکی از ملزومات حضور آنلاین برای کاربران در سطح نت است. یکی از مهمترین تهدیدات آنلاین که هر کاربری باید در برابر آن به هوش باشد، سرقت هویت آنلاین است که این روزها بسیار شایع نیز هست.
کد خبر: ۴۵۲۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰ - 25 November 2014



سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی
با توجه به حضور فعال هکرهای مجرم و حجم عظیم بد افزارهای سایبری که این روزها از هر زمان دیگری پیچیده تر و باهوش تر شده اند، آشنایی با تهدیدات آنلاین و راههای حفاظت و پیشگیری از وقوع آنها یکی از ملزومات حضور آنلاین برای کاربران در سطح نت است. یکی از مهمترین تهدیدات آنلاین که هر کاربری باید در برابر آن به هوش باشد، سرقت هویت آنلاین است که این روزها بسیار شایع نیز هست.
به گزارش «تابناک» دانشگاه آکسفورد میگوید ترکیب سرقت هویت برای اولین بار به نظر در سال 1964 ابداع شده است و به تلاش شخصی برای جعل هویت شخص دیگر اطلاق میشود که این کار اغلب با اهداف و مقاصدی نظیر کسب منفعت مالی یا سرقت اطلاعات اساسی تر همراه است. در نتیجه زمانی که این اتفاق در سطح آنلاین رخ دهد، میتوان نام آن را سرقت هویت آنلاین نامید. در اینجا سعی داریم کمی پیرامون این موضوع، نحوه وقوع آن در سطح نت و راه های حفاظتی در برابر آن صحبت کنیم:
سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی

سرقت هویت آنلاین چیست؟ همانطور که ذکر شد سرقت هویت در واقع جعل هویت شخصی دیگر است. در حوزه آنلاین این کار میتواند با سرقت اطلاعات مالی یا هویتی قربانی نظیر ایمیل یا شماره های شناسایی هویتی صورت بگیرد. اطلاعاتی که به جاعل در جای زدن خود به جای قربانی کمک کند. در اغلب موارد این جرم برای اهداف و مقاصد مالی صورت میگیرد و معمولا تا زمانی که قربانی متوجه لو رفتن اطلاعات خود بشود ادامه میابد. طبق آمار جهانی 38 تا 48 درصد از قربانیان سه ماه بعد از وقوع جرم از موضوع مطلع میشوند و متوسط سرقت مالی جهانی از طریق آنلاین برابر با 631 دلار تا سال 2010، در هر بار وقوع جرم بوده است. قطعا هیچ کس دوست ندارد قربانی یکی از این جرایم شایع امروزی باشد:
سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی

سرقت هویت آنلاین چگونه رخ میدهد؟ یکی از معمول ترین و شایع ترین نمونه های سرقت اطلاعات هویتی به شکل آنلاین، هک و نفوذ به پایگاه داده های دولت ها و نهاد های مالی از طریق وب سایت های آن ها است. البته این اتفاق میتواند تنها از روی یک وب سایت شخصی نیز رخ دهد. نوع دیگر از روشهای شایع چیزی است که به آن اصطلاحا فیشینگ Phishing میگویند. در حالی که ما در خصوص بسیاری از ایمیل هایی و پیام های وب سایت هایی که از ما در خواست اطلاعات میکنند، بی تفاوت هستیم، سالیانه هزاران نفر در سراسر جهان به دلیل همین عدم توجه قربانی سرقت اطلاعات میشوند. امروزه وجود بد افزارهایی که مخصوص به فیشینگ طراحی شده اند، این تهدید را نزدیک تر از هر زمانی نیز کرده است:
سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی

طریق مشهود سوم نیز معروف به «مهندسی اجتماعی» است که مجرم به ویژه در شبکه های اجتماعی با طرح دوستی زیر پوستی با قربانی به تدریج اقدام به شناسایی وی و سرقت اطلاعات میکند. بعدا این اطلاعات به طرق مختلف میتواند برای مجرم کاربرد داشته باشد. چگونه از سرقت هویت آنلاین پیشگیری و محافظت کنیم؟ فرار و پیشگیری از سرقت هویت آنلاین چندان مشکل و دشوار نیست. ابتدایی ترین نکته در خصوص آن این است که هشیار باشید و عقل سلیم را در ارتباطات خود و به ویژه وب گردی ها به کار بگیرید: 1 – هرگز به ایمیل هایی که به شما میگویند در یک بخت آزمایی که هیچ گاه در آن شرکت نکرده اید، برنده شده اید، پاسخ ندهید. هیچ بخت آزمایی رسمی و قانونی وجود ندارد که به شکل اتفاقی عده ای را با ایمیل از برنده شدن خود مطلع کند. 2 – هیچ مرده ای وجود ندارد که برای انتقال دارایی هایش به کمک شما نیاز داشته باشد. این مورد به ویژه در ایران و در جریان معروف به Nigerian Phishing بسیار شایع شده بود. هیچ گاه گول ارقام و اعداد میلیون یورویی و میلیون دلاری را نخورید. اگر کسی نیاز به جابجایی این ارقام داشته باشد، سراغ من و شما نمی آید:
سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی

3 – هیچ موسسه مالی وجود ندارد که در سطح جهانی به دنبال کسانی برای دادن وام ارزی باشد، به شدت از این ایمیل ها و این ادعا ها دوری کنید. 4 – طلب و حرص نیروی محرکه قربانیان برای افتادن در دام مجرمین است. در نتیجه زمانی که قرار شد بدون هیچ دلیلی دست شما به میلیون ها دلار پول نقد برسد، هیجان زده نشوید و با یک نفس عمیق بیشتر فکر کنید! 5 – خرید های آنلاین خود را تنها از وب سایت های مطمئن صورت دهید. این وب سایت ها نام بنگاه یا شرکت را در نوار آدرس به رنگ سبز و همراه با آیکون یک قفل نمایش میدهند. البته به جز در اینترنت اکسپلورر. همچنین شهرت فروشگاه آنلاین خود را حتما مد نظر قرار دهید:
سرقت هویت آنلاین؛ پیشگیری و اقدامات حفاظتی

6 – در شبکه های اجتماعی حتما مراقب دوستان خود باشید و هر چند وقت یکبار نگاهی به فهرست دوستان خود بیندازید. بسیاری از این دوستان در پستو منتظر هستند تا اطلاعاتی هویتی بنا از شما درز کند و از آن نهایت استفاده را ببرند. 7 – توصیه آخر و همیشگی اینکه قبل از کلیک کردن بر روی هر لینکی در ایمیل ها، پیام های وایبری یا سایر پیام های آنلاین بیشتر فکر کنید و نسبت به پیام ها و ایمیل هایی که به شکل فوری و ضروری از شما در خواست هر نوع اطلاعات هویتی را میکنند، شدیدا مشکوک باشید.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن