تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870707034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي‌اعتنايي خودروسازان به شوراي رقابت در پيش‌فروش يك‌خودرو


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بي‌اعتنايي خودروسازان به شوراي رقابت در پيش‌فروش يك‌خودرو
جنگ سرد يا زرگري شوراي رقابت با خودروسازان وارد فاز جديدي شده است و اين بار موضوع پيش‌فروش خودروها و تعيين قيمت پنج خودروي ديگر، واكنش‌هاي دو طرف را در پي داشته است.


به گزارش «جوان»، پيش‌فروش تندر 90 مهم‌ترين اختلاف شوراي رقابت و ايران‌خودرو به شمار مي‌رود به طوري كه رضا شيوا رييس شوراي رقابت گفت: توصيه شوراي رقابت بر اين است كه تا زماني كه قرارداد دقيق و مشخصي با شركت رنو بسته نشده است پيش‌فروش تندر 90 به مشتريان ارائه نشود.
در مقابل اين درخواست شوراي رقابت، يكي از مسئولان ارشد يك خودروساز بزرگ داخلي در گفت‌وگو با ايسنا از ادامه پيش‌فروش تندر 90 خبر داد. وي در اين زمينه گفت: تفاهمات كلي با رنو صورت گرفته و ظرف 10 روز آينده شاهد افزايش توليد تندر 90 خواهيم بود.
وي با بيان اين‌كه هم اكنون به دليل مشكلات بانكي بخش قابل توجهي از نقدينگي خودروسازان از محل پيش‌فروش خودروها تأمين مي‌شود خاطرنشان مي‌كند: بنابراين خودروساز توان تأمين تندر 90 فروخته شده را داشته و پيش‌فروش اين خودرو طبق برنامه در آينده نيز ادامه خواهد داشت.
او اظهار مي‌كند: خودروساز علاقه‌اي به پيش‌فروش بدون پشتوانه و ناراضي كردن مشتريان ندارد. بنابراين برخي اظهارات مبني بر پيش‌فروش بدون پشتوانه اين خودروها نادرست است.  رضا شيوا با اشاره به وضعيت قيمت اين خودرو به ايسنا گفت: در جلسه شورا با افزايش قيمت تندر 90 مخالفت شد و خودروسازان نيز متعهد شدند خودروهايي را كه ثبت‌نام كرده‌اند، تحويل دهند.  وي افزود: همچنين خودروسازان تا زماني كه تعهداتشان به انجام نرسيده نبايد فروش نقدي داشته باشند و توصيه شورا نيز بر اين است كه تا زماني كه قرارداد دقيق و مشخصي با شركت رنو بسته نشده است پيش‌فروش نيز به مشتريان ارائه نكنند.
به نظر مي‌رسد اين صحبت‌هاي شيوا در اين راستاست كه در چند ماه اخير به دليل كاهش تحويل قطعه از سوي شركت رنو پارس، توليد خودروي تندر 90 در دو شركت خودروساز داخلي كاهش داشته است.  در اين زمينه نيز چندي پيش يك مقام مسئول در شركت خودروساز توليدكننده تندر 90 در گفت‌وگو با ايسنا اعلام كرد كه شركت رنو منتظر نتايج مذاكرات ايران با گروه 1+5 است.
وي در آن زمان اظهار كرده بود كه رنو از تمديد قرارداد توليد خودروي تندر 90 با وجود اتمام مهلت اين قرارداد، خودداري كرده و همه چيز را به نتيجه مذاكرات موكول كرده است. با اين حال براساس جديدترين اخبار به دست آمده در مذاكرات يك ماه اخير توافق اوليه با شركت رنو براي افزايش توليد تندر 90 صورت گرفته است.
همچنين مدير فروش يكي از شركت‌هاي خودروساز داخلي گفته است كه احتمالاً از اواخر آذر ماه توليد خودروي تندر 90 افزايش خواهد يافت.
عضو ناظر شوراي رقابت هم در مورد قيمت‌گذاري تندر 90  به فارس گفت: با توجه به اينكه توليد اين خودرو روند كاهشي دارد و قرار است از رده توليد خارج شود، قيمت‌گذاري براي آن انجام نمي‌دهيم ولي مشتقات تندر 90 و محصولات جديد توليدي بر روي پلت‌فرم اين خودرو را قيمت‌گذاري خواهيم كرد.
علي مددي در مورد رعايت قيمت‌گذاري قبلي انجام شده توسط شوراي رقابت در فروش خودروسازان نيز گفت: ارگان‌هاي ناظر در اين مورد مسئول هستند و مسئوليت نظارت بر اجراي آن جزو وظايف شوراي رقابت نيست.
وي در مورد اجراي پنج شرط تعيين شده از سوي شوراي رقابت براي افزايش قيمت خودرو از سوي خودروسازان هم اظهار داشت: اگر خودروسازان اين شروط را رعايت نكنند، افزايش قيمت محصولات آنها را نخواهيم پذيرفت.

   قيمت ساير خودروها
با اين وجود شيوا درباره قيمت‌گذاري خودروهاي جديد ارائه شده توسط شركت‌ها، گفت: در جلسه آتي شورا كه چهارشنبه اين هفته برگزار مي‌شود، قيمت‌گذاري خودروي دنا توليد ايران خودرو و دو محصول جديد از ام‌وي‌ام مورد بررسي قرار مي‌گيرد كه اميدواريم بتوانيم اين هفته به جمع‌بندي نهايي درباره قيمت‌ها برسيم.
شيوا در ادامه درباره دستور جلسه اين هفته شوراي رقابت تصريح كرد: در جلسه اين هفته گزارشي از ارزيابي عملكرد خودروسازان در رابطه با دستورالعمل تنظيم قيمت كه شورا انجام داده است و شروط آن ارائه خواهد شد كه براساس اين ارزيابي‌ها بازار حاشيه در بسياري از خودروها به حداقل رسيده و حذف شده است.
وي با بيان اين‌كه پيش از ارائه دستورالعمل تنظيم قيمت از طرف شورا با توجه به توليد آن زمان براي بيشتر خودروها بازار حاشيه وجود داشت، گفت: اين بازار حاشيه از يك تا چهار ميليون متغير بود اما در حال حاضر به جز چند مورد محدود خودرو ديگر بازار حاشيه نداريم.  رئيس شوراي رقابت افزود: سايت‌ها نيز براي خريد خودرو باز شده است و مشتريان مي‌توانند به راحتي اقدام به خريد خودرو از كارخانه‌هاي توليدكننده كنند. در صورتي كه در گذشته تنها چند ساعت سيستم خريد خودرو باز مي‌شد.
شيوا خاطرنشان كرد: شركت سايپا نيز قصد ارائه چند محصول جديد را دارد اما هنوز به مرحله قيمت‌گذاري نرسيده است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن