تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830076287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی عصاره طعم اصل نمی دهد!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وقتی عصاره طعم اصل نمی دهد! تهران - ایرنا - سایت عصر ایران می نویسد : ظاهرا همه این اتهامات مقدمه ای بوده تا به توجیه و توضیح «طرح الزام اخذ مجوز مجلس قبل از توافق هسته ای» برسند، اما امیدواریم توافق چنان رخ دهد که ایشان و همفکران شان به زحمت تدوین آن نیفتند. چرا که زحمت ملت در این سال ها کفایت می کند.


در گرماگرم انتظار و التهاب برای اعلام نتیجه آخرین دور مذاکرات هسته ای یک نماینده اصول گرای مجلس شورای اسلامی دهان خود را گشود و هر چه خواست و توانست به شخص رییس جمهوری و دولت نسبت داد.
هرچند این خشم و غیظ نشان می دهد که راهی که دولت اعتدال برگزیده درست است اما اشاره به چند بخش از سخنان آقای عطاء الله حکیمی نماینده رودبار خالی از لطف نیست.
او می گوید: «آقای رییس جمهور، ژنرال هایی با خود آورده اید که یا بیماری جسمی دارند یا بیماری اقتصادی و هر روز برای نظام حاشیه درست می کنند.»
کابینه رییس جمهوری شامل وزیران و معاونان و مشاوران است. اگر ایشان به وزیران انتقاد دارند چرا از ابزار استیضاح استفاده نمی کنند و رییس جمهوری را سرزنش می کنند؟ همان گونه که بیش از سه ماه است وزارت علوم را بی سرپرست گذاشته اند با دیگر وزارتخانه ها نیز چنین کنند! اگر منظورشان معاونان و مشاوران است آیا انتظار دارند معاونان و مشاوران خود را از دوستان ایشان برگزینند؟
ضمن این که تشخیص بیماری جسمی با پزشک است و بهتر است ایشان گواهی پزشک ارایه دهد که کدام یک بیماری جسمی دارد که ایشان تشخیص داده اند و دیگران نه. منظور از بیماری اقتصادی هم روشن نیست. آیا فساد مالی دارند؟ چرا افشا نمی کنند و چرا در همین رای عدم اعتماد های اخیر یک مورد هم ارایه نشد و تنها به سال 88 می پردازند؟ «بیماری اقتصادی» اصطلاحی است که برای یک مجموعه یا یک ساختار به کار می رود. شخص می تواند مبتلا به «فساد اقتصادی» باشد و در این صورت باید اتهام خود را ثابت کنند.
او می گوید: «شما در تبلیغات انتخاباتی خود به مردم اعلام کردید برنامه هسته ای تان طوری است که هم چرخ هسته ای بچرخد و هم چرخ زندگی، اما حدود یک سال و نیم است که چرخ هسته ای متوقف شده و از طرف دیگر با رکود شدید فعلی، چرخ زندگی مردم نیز متوقف گردیده است.»
پاسخ این ادعا نیز روشن است: نگفته بودند عصای موسوی دارند و معجزه می کنند. قرار بود مسیر پرونده هسته ای را تغییر دهند که دادند و مذاکرات نیز همین هدف را تعقیب می کند. تثبیت حقوق هسته ای و آزاد سازی اموال بلوکه شده و رفع تحریم ها. چرخ هسته ای و چرخ اقتصاد این گونه می چرخد. اگر چرخ دیگری سراغ دارند مضایقه نفرمایند.
گفته اند: «آیا کاخ های سفید، کرملین، پادشاه عمان، صهیونیسم غاصب، آلمانی ها، فرانسوی ها و وزیر خارجه امارات محرم تر از ملت و مجلس برای شما هستند؟ ممکن است بگویید سه چهار نفر در مجلس از جزئیات خبر دارند و ما در پاسخ به شما می گوییم آنها یا عصاره ملت نیستند یا از ما بهترانند.»
احتمالا ایشان انتظار دارند جزییات مذاکرات قبل از توافق نهایی در مجلس افشا شود و کافی است یک یا دو نفر آنها را به بیرون انتقال دهند! درباره یکایک موارد مذکور نیز می توان توضیخ داد:
--کاخ سفید؛ دولت آمریکا یکی از کشورهای طرف مذاکره است و در ذیل همان 5 قرار می گیرد که به اضافه یک (آلمان) طرف مذاکره اند.البته به اعتقاد رییس جدید و محترم سازمان صدا و سیما که در مراسم اختتامیه نمایشگاه مطبوعات ابراز شد 5 به علاوه یک در واقع یک و نیم است. یک، آمریکاست و نیم 5 کشور دیگر.
-کرملین؛ روسیه نیز یکی از طرف هاست که بعد از قضیه اوکراین بیشتر به سمت ما آمده است.
- پادشاه عمان؛ واسطه است.
- صهیونیسم غاصب؛ اسراییل از 1+5 خواسته است بر صفر شدن تعداد ساتریفیوژها تاکید و بر سر موشک های دوربرد هم مذاکره کنند. ایران زیر بار هیچ یک نرفته است. اتفاقا اسراییل هم نگران هر گونه توافق است.
-آلمانی ها و فرانسوی ها نیز طرف گفت و گویند و وزیر خارجه امارات را هم نمی دانیم از کجا آورده اند؟ مهم تر از همه اینها مگر محمد جواد ظریف از همین مجلس رای اعتماد نگرفته است؟
نمایندگان باید عصاره ملت باشد . تعبیری که یادگار امام است. اما چگونه است که منتخب ملت افردی را برای وزارت معرفی می کند و نخبگان هم مهر تایید می زنند اما نمایندگانی که باید عصاره ملت باشند به گونه ای دیگر عمل می کنند؟
عصاره حاصل «عصر» است یعنی فشار دادن یک میوه. از فشردن پرتقال، عصیر و عصاره آن به دست می آید که آب پرتقال است. آیا بهتر نیست عصاره طعم اصل را بدهد؟ آیا تنها همفکران عصاره اند و دیگران نیستند؟
ایشان پرسیده است:«مگر می خواهید به همراه دانش هسته ای موجودیت نظام را هم به دشمنان نظام، انقلاب و اسلام هدیه کنید که ما را محرم نمی دانید؟».
پاسخ روشن است. نه چنین چیزی نمی خواهند. باز پرسیده اند: «مگر نمی دانید که بعد از متوقف کردن چرخ های هسته ای نوبت به موشک های بالستیک، حقوق بشر و بهانه های واهی دیگر خواهد رسید؟»
پاسخ این پرسش هم بسیار روشن است: قرار نیست چرخ های هسته ای متوقف شود تا بدانند یا ندانند. بر سر موشک ها هم گفت و گو در نمی گیرد و درباره حقوق بشر هم باید بر اساس آموزه های دینی و ملی رعایت کنیم . فارغ از این که دیگران چه می گویند. یک نماینده مجلس باید در همه حال خواهان اجرای تام و تمام فصل حقوق ملت در قانون اساسی باشد. از عصاره ملت این انتظار هرگز گزاف نیست.
بخش دیگری از سخنان وی هم جالب است: «آقای روحانی نه تنها فرزندان شما و حتی ژنرال های بازنشسته دولت شما در هشت سال دفاع مقدس حضور نداشتند؛ بلکه در همان زمان در خارج از کشور مشغول تحصیل یا تفریح بوده اند.»
حسن روحانی در سال های جنگ رییس کمیسیون دفاع مجلس شورای اسلامی، فرمانده پدافند و همواره همراه جانشین فرمانده کل قوا بوده و خاطرات او از سال های جنگ آماده شده که انتشار و مطالعه آن شاید ابهامات آقای حکیمی را رفع کند. البته سطح فعالیت قطعا متفاوت بوده است.
برای اطلاع از به روز بودن میزان اطلاعات این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس این بخش جالب است: «محرومین را در خیابان ها برای چند عدد تخم مرغ و روغن تاریخ گذشته و برنج آلوده هندی به صف کشاندید؟»
اشاره ایشان ظاهرا به ماجرای سبد کالاست. حال آن که در سال 93 اساسا توزیع نشده تا برنج آن هندی باشد یا نه. آیا این مثال قدری دیر و نامرتبط نیست؟!
برای این که اهانت ها کامل باشد اضافه و افاضه فرموده اند: «روضه خوانی بس است، ما روضه خوان قهارتر از شما هم داریم و چون سابقه اجرایی کلان نداشته اید فقط برای ملت روضه می خوانید.»
اگر روضه خوان قهارتر دارید چرا به میدان نفرستادید؟ ضمن این که حسن روحانی به رغم سابقه 40 سال تبلیغ مذهبی و با آن که روحانی است و در اسناد ساواک نیز شغل او «واعظ» ذکر شده ممر اقتصادی و معیشتی دیگری داشته و دارد و می کوشد از ادبیات سیاسی و حقوقی بهره گیرد. به همین خاطر گاه متهم می شود که در سخنان خاتمیِ اصلاح طلب مضامین درون دینی بیشری یافت می شد تا روحانی که به باور آنان، مواضع او گاه خاستگاه لیبرالی دارد.
ماجرای روضه هم منحصر به همان عاشورا بود که دستمایه شبکه های ماهواره ای هم شد و اتفاقا آن روضه خوانی مناسبت داشت؛اگر یک روحانی و در روز عاشورا ذکر مصیبت نکند کی و کِی این کار را انجام دهد؟
با این همه ظاهرا همه این اتهامات مقدمه ای بوده تا به توجیه و توضیح «طرح دو فوریتی مبنی بر این که دولت ملزم می شود با اجرای اصل 77 قانون اساسی هرگونه توافق هسته ای قبل از امضای نهایی با هر کشوری مصوبه مجلس را اخذ کند» برسند، اما امیدواریم توافق چنان رخ دهد که ایشان و همفکران شان به زحمت تدوین آن نیفتند.
چرا که زحمتی که اکثریت یک ملت سال ها از این نوع ادبیات و استدلال و انتقاد تحمل کرده اند، کفایت می کند.
منبع/ عصر ایران
اول **


03/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن