تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819690434




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب عصاره تمدن سازی است و هیچ چیز نمی‌تواند جای آن را بگیرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کتاب عصاره تمدن سازی است و هیچ چیز نمی‌تواند جای آن را بگیرد خبرگزاری پانا:معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:بومی‌سازی عرصه فرهنگ یکی از خصوصیات گیلان است چرا که اولین کتابخانه‌ها و سرانه مطالعه از این منطقه رواج یافته است.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ آبان ساعت 11:32



  به گزارش خبرنگار پانا،سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فدر آیین افتتاحیه دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان که در محل نمایشگاه‌های دائمی استان برگزار شد، با اشاره به قدمت تاریخ فرهنگ در گیلان، ‌اظهار کرد: گیلان منطقه‌ای است که اسلامش را از علویان چشیده و به عبارتی اسلام علوی از این منطقه ترویج یافته است.
وی افزود: سلسله‌ها و قیام‌های بزرگ علوی در این منطقه ریشه دارد و بزرگانی مانند سادات کیایی و شیخ صفی‌الدین اردبیلی داماد شیخ زاهد از عالمان گیلان بوده‌اند، همچنین دیگر ویژگی بارز گیلان نقشی است که در جنبش‌های سیاسی ایران نظیر دوران مشروطیت و نهضت جنگل داشته است.
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با بیان اینکه گیلانیان نقشی پایدار را در تاریخ این مرز و بوم داشته است، گفت:‌ بارزترین شاخصه گیلان وجه فرهنگی این استان است، گیلان در طول تاریخ با هویت فرهنگی عجین بوده است و در حال حاضر نیز به عنوان استان فرهنگی معروف است. گیلان علاوه بر سبقه فرهنگی با وجود بزرگانی همچون سردار دیلمی،‌ لاهیجی، میرزای رشتی و آیت‌الله بهجت(ره) در حوزه زبان و ادبیات فارسی دینی نیز شهرت دارد.
صالحی ادامه داد: بومی‌سازی عرصه فرهنگ یکی از خصوصیات گیلان است چرا که اولین کتابخانه‌ها و سرانه مطالعه از این منطقه رواج یافته لذا فرهنگ در این منطقه صرفا به قله‌ها محدود نمی‌شود و در بدنه جامعه هم وجود دارد؛ ‌امروز وجود مسئولان عالی رتبه استان در آیین افتتاح این نمایشگاه خود مصداقی برای فرهنگی بودن استان است و بیانگر این مطلب است که مسئولان سیاسی استان و همچنین مردم فرهنگ دوست گیلان به خوبی به این واقفند که فرهنگ اگر از نان واجب‌تر نباشد کمتر هم نیست.
وی با بیان اینکه رسانه‌های زیادی آمدند که جایگزین کتاب شوند که نتوانستند، تصریح کرد: کتاب عصاره تمدن سازی است و هیچ چیز نمی‌تواند جای آن را بگیرد و منشاء همه هنرها به کتاب ختم می‌شود و به نوعی مبنایی برای اندیشه سازی است.
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه‌های استانی اضافه کرد: دسترسی به کتاب به شکل تجمعی،‌ بهبود اقتصاد نشر و خرید ارزان از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های استانی است، با توجه به اینکه حوزه نشر گرفتار بحران‌ها و رکودهایی است لذا نمایشگاه استانی می‌تواند با فروش نقدی کتاب اقتصاد ناشران را بهبود بخشد.
صالحی با بیان اینکه در 7 ماه نخست سالجاری حدود 35 هزار عنوان کتاب در کشور چاپ شده است، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در فضای استان فرصتی را برای ترویج گفتمان کتاب ایجاد می‌کند و ارتقای کتابخوانی را سبب می شود که رسانه‌های محلی و صدا و سیما می‌تواند نقش موثری در‌ تبلیغات و اطلاع رسانی داشته باشند تا به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک نمایند.
دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان با حضور بیش از ۴۰۰ ناشر کشوری از 17 لغایت 23 آبان ماه جاری از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب برای بازدید علاقه‌مندان در محل دایمی نمایشگاه‌های استان دایر است.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن