واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ایجاد صندوق حمایت از اشتغال معتادان کلید مهار آسیب های اجتماعی است اراک-ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: ایجاد صندوق حمایت از اشتغال معتادان کلید مهار بسیاری از آسیب های اجتماعی است.
«شکرالله حسن بیگی» روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی در اراک افزود: ایجاد این صندوق در استان در ماه های گذشته مصوب شد اما هنوز در حال کارهای مقدماتی است و اقدامات اجرایی آن باید هر چه سریعتر انجام شود.
وی بیان کرد: تعداد زیادی از معتادان پاک شده به دلیل نداشتن اشتغال مناسب، مجدد به استفاده از موادمخدر رو می آورند که ایجاد این صندوق در حل این مشکل راهگشا است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: خیران در این راستا نیز باید پای کار بیایند تا این مشکل و معضل در جامعه حل شود.
حسن بیگی عنوان کرد: اشاعه موادمخدر در جامعه نسخه ای است که دشمنان برای به بیراه کشاندن جوانان و نوجوانان این مرز و بوم کشیده اند و این قشر باید بیش از پیش هوشیار باشند و سطح آگاهی خود را نسبت به مضرات استفاده از این مواد را بالا ببرند.
وی بیان کرد: دشمنان بیکار ننشسته اند، به همین دلیل باید مصون سازی جوانان مورد توجه جدی قرار گیرد و از فرصت ها برای اطلاع رسانی وسیع و گسترده استفاده شود.
معاون سیاسی، امنیتی . اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: اولویت برنامه های مبارزه با مواد مخدر باید در بخش فرهنگی و پیشگیری باشد.
حسن بیگی گفت: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی در ارزیابی های صورت گرفته در ماه شهریور رتبه نخست کشور را به دست آمده است و تلاش برای حفظ این جایگاه در ماه های باقی مانده سال نیز امری ضروری است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بر اساس بند 9 مصوبات نشست 31 خرداد امسال ستاد مبارزه با موادمخدر کشور، شهرداری ها و سازمان های وابسته به آنها در شهرهای دارای 500 هزار نفر جمعیت و بالاتر و مراکز استان ها، وظیفه محوله خود را انجام دهند.
«محمد زیدوند» افزود: بر اساس این مصوبه، شهرداری ها و سازمان های وابسته موظفند علاوه بر برنامه های مصوب، حداقل 10 درصد از بودجه فرهنگی و اجتماعی مصوب سالانه خود را در چارچوب برنامه ها و فعالیت های ابلاغی از سوی دبیرخانه ستاد مبارزه با موادمخدر به امور پیشگیری از اعتیاد، درمان و کاهش آسیب معتادان بهبود یافته اختصاص دهند.
وی بیان کرد: گزارش عملکرد اجرای این مصوبه باید هر سه ما یکبار به وزارت کشور و دبیرخانه ستاد مبارزه با موادمخدر ارائه شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی نیز گفت: هر روز شاهد بروز آسیب های اجتماعی و مشکلات ناشی از اعتیاد و خانواده های متلاشی شده به واسطه این معضل هستیم.
«زهرا فرجی» افزود: در راستای مبارزه با اعتیاد اقدامات وسیعی در جامعه صورت می گیرد اما تاثیر این اقدامات بررسی شود.
وی بیان کرد: آموزش های پیشگیری از اعتیاد باید مستمر، همه گیر، جامع و کاربردی باشد و توجه به این مهم امری ضروری است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: آسیب شناسی و مهندسی مجدد روی فعالیت ها و اقدامات مبارزه با موادمخدر مورد توجه جدی قرار گیرد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلان شهر اراک نیز اظهار کرد: در بحث پیشگیری از اعتیاد آموزش در جامعه باید روز به روز افزایش یابد.
«اشرف بهادری» افزود: بیکاری و نبود شغل مناسب یکی از علل گرایش جوانان به مصرف موادمخدر است که توجه به این مهم امری ضروری است.
وی بیان کرد: سازمان های مردمی و رسانه ها، در آگاهی دادن به مردم در راستای اثرات سوء مصرف موادمخدر نقش موثری دارند و باید کوتاهی نکنند و همه تلاش خود را در این رابطه به کار گیرند.
در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، فرمانداری های شهرستان های کمیجان و فراهان گزارشی از روند فعالیت ها و اقدامات خود در راستای مبارزه با موادمخدر ارائه کردند.ک/2
7108/559
03/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]