واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۳ (۲۲:۳۱ب.ظ)
بررسي راهکارهاي جهان اسلام براي برون رفت از بحران تکفير علما و انديشمندان مسلمان شامگاه يکشنبه در کميسيون تخصصي برون رفت از بحران تکفير ،کنگره جهاني جريان هاي تکفيري از ديدگاه علماي اسلام، راهکارهاي جهان اسلام براي مقابله با بحران تکفير را مورد بحث و بررسي قرار دادند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، کنگره جهاني جريانهاي تکفيري از ديدگاه علماي اسلام که از روز يکشنبه در مدرسه امام موسي کاظم(ع) قم آغاز شده است، عصر امروز با برگزاري چهار کميسيون تخصصي با حضور علما و انديشمندان جهان اسلام ادامه يافت.
بر اساس اين گزارش در يکي از کميسيون هاي تخصصي اين کنگره با عنوان برون رفت که به رياست ماموستا خاتمي از کردستان و مولوي ساداتي از بلوچستان برگزار شد، ابتدا يکي از علماي کشور افغانستان با بيان اينکه امت اسلامي يک امت واحده است، بر ضرورت حفظ وحدت و همدلي ميان مسلمانان تاکيد کرد.
احمد شاه احمدزي با بيان اينکه ما بايد در برابر جرياناتي که با افراط و تفريط به دنبال جداکردن مردم از دين هستند، بسيار آگاه و هوشيار باشيم، خاطرنشان کرد: اين جريانات تکفيري و افراطي با جهالت هاي گسترده، به دنبال ترويج تندروي در ميان مسلمانان بوده و ما امروز وظيفه داريم تا اجازه اين حرکت هاي خبيثانه را به دشمنان ندهيم.
يکي از علماي کشور آذربايجان نيز در اين نشست با بيان اينکه امروز علماي جهان اسلام بايد با حفظ وحدت به دنبال يافتن راهکارهاي علمي و عملي براي رفع مشکلات مسلمانان باشند، اظهار داشت: يکي از مهمترين راهکارها توجه به انديشه ها و عقايد مسلمانان و برگزيدن جهان بيني مبتني بر ارزشهاي الهي و اسلامي است.
شاهين حسن لي در ادامه افزود: تکفيري گري نسخه تحريف شده دين است، در حالي که مسلمانان بايد در نگاه به آموزه هاي ديني، اخلاق و معارف ناب اسلامي را مورد توجه قرار داده و در برابر تندروي ها و کندروي ها هوشيارانه ايستادگي کنند.
در اين نشست همچنين امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان بر ضرورت توجه همه مسلمانان به ويژه علما و نخبگان بر اوضاع حساس جهان اسلام تاکيد کرد و گفت: اگر بتوانيم واقعيت ها را به درستي درک کنيم، مي توانيم راهکارهاي مناسبي براي برون رفت از اين معضلات را پيدا کنيم.
مولوي عبدالحميد با بيان اينکه بايد در بيانيه پاياني کنگره به همه ابعاد و جوانب توجه کنيم، تصريح کرد: ما بايد چالش هاي پيش روي جهان اسلام را به خوبي شناخته و همه راهکارها را با دقت نظر مورد بحث و بررسي قرار دهيم.
عضو شوراي مدارس علوم ديني اهل سنت نيز در اين نشست با بيان اينکه براي غلبه بر مشکلات و چالشهاي جهان اسلام بايد قرآن کريم و سنت پيامبر گرامي اسلام(ص) را محور قرار دهيم، اظهار داشت: گروههاي تکفيري و افراطي نه سني هستند و نه شيعه و علماي جهان اسلام بايد به گونه اي سخن بگويند که مشخص شود اين افراد جاهل هيچ ارتباطي با ما ندارند.
عبدالصمد ساداتي با اشاره به نقشه هاي شوم دشمنان اسلام براي گسترش کشتار و ناامني ميان مسلمانان، خاطرنشان کرد: قطعا کشورهاي خارجي که در منطقه حاضر شده اند نمي توانند مشکل گشاي مسلمانان باشند و هيچ اعتمادي به آنها نداريم، بلکه خودمان بايد با جديت در برابر اين تندروي ها مقابله کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]