واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
معاون وزير راه و شهرسازي خبر داد: تامين منابع مالي راه آهن تهران - همدان - سنندج به روش فاينانس معاون وزير راه و شهرسازي گفت: در راستاي تحقق سياست هاي دولت در تامين و جذب منابع از روش هايي فارغ از بودجه عمومي، اين موافقت نامه که شامل تکميل طرح و ساخت اين خط ريلي به همراه تامين منابع مالي به روش فاينانس است با شرکت چيني منعقد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، صبح ديروز معاون وزير راه و شهرسازي در جلسه با اعضاي هيأت عالي رتبه شرکت چيني موافقت نامه پيمان تکميل طرح و ساخت راه آهن تهران - همدان - سنندج را امضا کرد.
اين موافقت نامه در امتداد تفاهم نامه قبلي که چند ماه گذشته في مابين شرکت ساخت و توسعه و طرف چيني مبادله شده بود، امروز به امضاي طرفين رسيد.
علي نورزاد در رابطه با اين توافق نامه گفت: در راستاي تحقق سياست هاي دولت يازدهم براي تامين و جذب منابع طرح هاي تملک دارايي هاي سرمايه اي فارغ از منابع عمومي لازم است از تمامي ظرفيت ها و روش هاي موجود تامين مالي بهره بردکه امضاء اين موافقت نامه در همين راستا و براي تکميل طرح و ساخت راه آهن تهران - همدان - سنندج است.
وي اضافه کرد: در اين موافقت نامه پيمانکار چيني مسؤول تامين منابع مالي به روش فاينانس نيز است که مواردي از اين دست ما را در پيشبرد اهداف توسعه خطوط ريلي مبتني بر سياست هاي اقتصاد مقاومتي در کشور ياري خواهد کرد.
نورزاد ادامه داد: پس از سفر رياست محترم جمهور به چين توافقات راه گشايي براي استفاده از ظرفيت فاينانس بين دو کشور انجام و بسترهاي لازم براي اين امر محقق شد که امضاي اين موافقت نامه پيمان حاصل همين ارتباطات موثر مابين دو کشور جمهوري اسلامي ايران و جمهوري خلق چين است.
مديرعامل شرکت ساخت و توسعه تاکيد کرد: در اين جلسه مقرر شد تا طرفين نسبت به انجام مقدمات ال سي در اسرع وقت اقدام نمايند و در خلال گشايش ال سي، بررسي هاي فني براي دستيابي به توافق نهايي و امضا و مبادله قرارداد را انجام دهند.
گفتني است؛ مبلغ اين قرارداد به روش فاينانس از طريق خط اعتباري ايران و چين تامين خواهد شد.
طـرح راه آهـن تهران - همدان - سنندج به طول 410 کيلومتر و يک خطه با سرعت 160 کيلومتر در ساعت براي مسافري و 120 کيلومتربراي باري طراحي شده است، اين طرح در مسير خود از شهرهاي تهران، رباط کريم، ساوه، فامنين، همدان، بهار، قروه و سنندج عبور مينمايد.
همچنين تعداد 12 ايستگاه شامل همدان و ساوه به عنوان ايستگاههاي تشکيلاتي درجه 1، نوبران و فامنين به عنوان ايستگاههاي مسافري درجه 2 و 8 ايستگاه درجه 3 که در دو فاز اول و دوم ساخته ميشوند، در اين مسير در نظر گرفته شده است.
اين طرح علاوه بر آنکه از لحاظ حمل و نقل داخلي بار و مسافر استانهاي همدان و کردستان را به شبکه راهآهن سراسري متصل ميکند، باعث فراهم آوردن بستري مناسب به منظور احداث طرحها و صنايع جديد، بهبود و گسترش شبکه ترابري منطقه و همچنين افزايش ايمني سير وکاهش مصرف سوخت ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]