واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
در گفتگو با موج عنوان شد؛ بهبود شرايط اقتصادي را به مذاکرات پيوند نزنيد رساندن مذاکرات به شرايط کنوني براي ما هزينه کمي نداشته است بنايراين بايد اين مذاکرات براي ما دستاورد قابل توجهي داشته باشد.
مجيدرضا حريري رييس کميسيون واردات اتاق بازرگاني ايران و نايب رييس اتاق بازرگاني ايران و چين در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج با اعلام اين مطلب اظهارداشت: توافقات بايد به نحوي انجام شود که هيچ يک از طرفين احساس باخت نکنند البته بايد هر دو طرف از مواضع قبلي خود کوتاه آمده و روي حداقل خواسته ها به توافق برسند.
وي با بيان اين مطلب که در مذاکرات ايران با 1+5 بايد عزت و سربلندي ملت ايران حفظ شود، افزود: تعاملات ايران با دنياي غرب طي سال هاي اخير منفي شد و همين امر زمينه صدور قطعنامه عليه ايران از سوي سازمان ملل متحد، آمريکا و اتحاديه اروپا را مهيا کرد که اوج اين تحريم ها در سال 89 بود.
رييس کميسيون واردات اتاق بازرگاني ايران ادامه داد: جنگ سياسي ايران با دنياي غرب به عرصه اقتصاد کشيده شد و همين امر به اقتصاد ايران لطمات زيادي را وارد کرد.
نايب رييس اتاق بازرگاني ايران و چين تصريح کرد: اگر مذاکرات ايران با 1+5 به نتيجه نرسد و تعليق ها و تحريم ها ادامه يابد بر دامنه رکود اقتصادي ايران مي افزايد زيرا مردم در انتظار هستند و کسي حاضر به سرمايه گذاري در اقتصاد نمي شود.
اين فعال اقتصادي خاطرنشان کرد: اگر بين ايران و 1+5 توافق حاصل شده و زمينه رفع تحريم ها مهيا شود قطعا اقتصاد ايران فرصت بيشتري براي شکوفايي پيدا خواهد کرد.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران با تاکيد بر اينکه اقتصاد ايران را نبايد به نتايج مذاکرات ايران با1+5 منوط کرد، متذکر شد: ما بايد وضعيت اقتصادي کشور را فارغ از نتايج تحريم، ترميم کنيم.
حريري ابراز داشت: نبايد اقتصاد ايران را به ژنو و نتايج مذاکرات گره بزنيم هرچند که وضعيت اقتصادي ما بي تاثير از مذاکرات نيست اما نبايد تمام اقتصاد کشور را به اين مذاکرات پيوند بزنيم.
رييس کميسيون واردات اتاق بازرگاني ايران گفت: مسئولان کشور بايد سناريوهاي مختلفي داشته باشند تا در صورت به نتيجه رسيدن يا نرسيدن مذاکرات و يا تدوام آن اقتصاد را مديريت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]