واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۳۳ق.ظ)
هدف کانال هاي ماهواره ريشه کن کردن بنيان خانواده هاي ايراني است محسن بخشي نيا افزود: اهداف اصلي کانال هاي ماهواره بويژه شبکه هاي فارسي زبان ريشه کن کردن بنيان خانواده هاي ايراني است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، پژوهشگر مسائل جنگ نرم در يادواره 130شهيد بيسيم چي استان قم در مسجد امام رضا(ع) اين شهر،اظهار داشت: اين در حالي است، که آمار کشوري در خصوص استفاده از ماهواره 45 درصد است، که اين امر موجب نفوذ دشمن در نهاد خانواده و همچنين تضعيف مباني ديني و اخلاقي جامعه مي شود.
وي با اشاره به فعاليت بيش از 300 ماهواره ،افزود: از اين تعداد 116 ماهواره در مدار ايران قرار دارد.
محسن بخشي نيا با اشاره به فعاليت بيش از 18 هزار شبکه ماهواره اي در جهان، خاطر نشان کرد: از اين تعداد بيش از سه هزار شبکه تلويزيوني به زبان هاي مختلف از جمله روسي، ترکي، آذري، کردي، عربي، هندي، انگليسي، آلماني، فرانسوي و فارسي از طريق گيرنده هاي ماهواره اي در کشور قابل دريافت است.
اين پژوهشگر مسائل جنگ نرم همچنين در تفکيک محتوا شبکه هاي ماهواره اي، اظهار داشت: از مجموع کل شبکه هاي قابل دريافت در ايران، 380 کانال مختص موسيقي و يکهزار و 200 کانال نيز در خلال برنامه هاي جدي خود موسيقي پخش مي کنند.
وي 250 کانال را مخصوص کودکان عنوان کرد، و افزود: 80 کانال نيز مد و لباس را تبليغ، و 205 کانال نيز فقط برنامه هاي مبتذل و مستهجن پخش مي نمايند.
بخشي نيا با اشاره به شبکه هاي فارسي زبان ، آنها را مخربترين و منحرفترين شبکه هاي ماهواره اي براي نسل جوان عنوان کرد، و افزود: شبکه هايي مانندGEM، PMC ، فارسي وان، من و تو ، شبکه هاي خبري فارسي زبان BBC و صداي آمريکا ، وصال فارسي و کلمه به صورت مستقيم و يا تحت پوشش آشپزي، مد و لباس، فيلم هاي سينمايي و يا سريال ها، آسيب هاي خانمان براندازي را ايجاد مي کنند.
وي با اشاره به اثرات بد استفاده از اين شبکه ها، تصريح کرد: سست شدن بنيان خانواده و طلاق، زياد شدن دختران فراري،بدحجابي،افزايش زنان خياباني،تنوع طلبي و هوسبازي مردان،افزايش خريد، مصرف گرايي و تجمل گرايي، اختلاف خانوادگي و شکسته شدن حريم اين نهاد مقدس، انحراف اعتقادي تحت تاثير تبليغات ضد ديني و اسلامي،نهادينه کردن بي غيرتي، بلوغ زود رس دختران و پسران،افزايش سن ازدواج و گرايش به زندگي مجردي از جمله آثار و عواقب نامطلوب تماشاي ماهواره است.
وي با اشاره به معضل طلاق در جامعه به عنوان يکي از نتايج استفاده از ماهواره ها در خانواده ها، افزود: طبق آمار در سال 92 از هر پنج ازدواج يک ازدواج در سه ماهه نخست خود به طلاق و جدايي انجاميده است.
وي با اشاره به مهمترين راهکاري مقابله با پديده ماهواره، تقويت باورهاي ديني و اعتقادي،افزايش روحيه استقلال و مقاومت افراد جامعه، ترويج سبک زندگي اسلامي و افزايش سطح سواد و تحليل رسانه اي جامعه،افزايش بصيرت سياسي و اجتماعي مردم به خصوص نسل جوان را از جمله آن ذکر کرد.
بخشي نيا همچنين فضاي مجازي را همچون ماهواره يکي از ابزارهاي تبليغاتي دشمن عليه جامعه ديني و ارزشي ايران عنوان کرد، و افزود: دشمن از طريق سايتهاي سياسي و خبري، آموزشي، تبليغي و مذهبي، علمي، اقتصادي، سرگرمي، تفريحي، مبتذل و مستهجن و يا شبکه هاي اجتماعي نظير اسکايپ، واتس آپ، لاين، تلگرام، وايبر، لن، فيسک بوک،اينستاگرام و وي چت هجمه هاي گسترده اي را عليه نظام اسلامي و فرهنگ شيعي اسلامي مردم ايران انجام مي دهد.
وي با اشاره به مسووليت افسران جنگ نرم در اين زمينه، خاطر نشان کرد: اين افسران بايد با توجه به تعهدات اخلاقي و رواني که نسبت به جامعه دارند و همچنين تعهداتشان در قبال خون شهيدان با حضور در فضاي مجازي به هجمه هاي دشمن عليه فرهنگ بومي کشور واکنش نشان داده، و فرهنگ غرب را مورد حمله قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]