تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اجراى حدود و احكام خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با ضايع كردن آن بدبخت نمى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871422344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرکل نوسازی مدارس فارس: بخاری های غیراستاندارد در مدارس این استان نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل نوسازی مدارس فارس: بخاری های غیراستاندارد در مدارس این استان نداریم شیراز- ایرنا- مدیرکل نوسازی مدارس فارس گفت: همه مدارس استان فارس به بخاری های نفتی و گازی استاندارد مجهز شده اند و دیگر در مدارس این استان از بخاری های غیراستاندارد استفاده نمی شود.


احمد دست نیان شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: همه مدارس استان فارس که از بخاری های نفتی غیراستاندارداستفاده می کردند از بخاری های نفتی استاندارد و یا سیستم حرارت مرکزی استاندارد برخوردار شده اند.
وی اظهار کرد: در سال گذشته 110 میلیارد ریال برای استانداردسازی سیستم های گرمایی مدارس در اختیار اداره کل نوسازی فارس قرار گرفت که با بهره گیری از آن بخاری های شش هزار کلاس درس در فارس استاندارد شد.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس گفت: با بهره گیری از این اعتبار، سال گذشته سه هزار بخاری برقی تابشی و سه هزار بخاری استاندارد نفتی یا گازی خریداری شد و در اختیار مدارس قرار گرفت.
دست نیان ادامه داد: در ادامه برنامه های امنیت بخشی به مدارس در خطر آتش سوزی، این برنامه در دستور کار قرار دارد که مدارسی که از بخاری گازی استفاده می کنند به سیستم حرارت مرکزی مجهز شوند.
وی افزود: با توجه به این که مدارس شبانه روزی با توجه به فعالیت 24 ساعته محل های آموزش و خوابگاه دانش آموزان می توانند از نقاط آسیب پذیر باشند، این مدارس در اولویت تجهیز به سیستم حرارت مرکزی قرار دارند و در مرحله بعد، مدارس استثنایی نیز اولویت دار تلقی می شوند.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس اظهار کرد: برای امسال حدود 240 میلیارد ریال اعتبار درنظر گرفته شده است تا سیستم های گرمایی شمار دیگری از مدارس استان بهینه و استاندارد شود که تاکنون 64 میلیارد ریال از این اعتبار در اختیار این اداره کل قرار گرفته است.
دست نیان بیان کرد که این اعتبار از محل اعتبارات دولتی نیست که تحت تاثیر نرخ ارز و نفت قرار گیرد بلکه از محل عوارضی است که از مشترکان گاز طبیعی اخذ می شود.
وی توضیح داد: در قبض های مشترکان گاز طبیعی، به تناسب هر مترمکعب مصرف گاز 50 ریال بابت عوارض دریافت می شود که 20 درصد درآمدها از این طریق به سازمان نوسازی مدارس کشور تعلق می گیرد تا سیستم های گرمایی مدارس را بهینه کند و 80 درصد بقیه صرف توسعه شبکه های گاز طبیعی در مناطق روستایی می شود.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس گفت: میزان مصرف گاز طبیعی در شش ماه نخست سال با توجه به گرمای هوا کمتر از شش ماه دوم است و از این رو، عوارض کمتری به قبض های مشترکان تعلق می گیرد و در نهایت اعتبار کمتری برای بهینه سازی سیستم های گرمایی مدارس در اختیار ما قرار می گیرد و در شش ماه دوم سال است که با سرد شدن هوا مصرف افزایش می یابد و عوارض تعلق گرفته به مصرف مشترکان، بیشتر می شود.
افزون بر هشت هزار مدرسه در استان فارس در حال فعالیت آموزشی و تربیتی هستند. ک/3
2026 /675


01/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن