واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۹:۱۴ب.ظ)
معاون وزير صنعت،معدن و تجارت خبر داد: تصويب دستورالعمل راه اندازي شهرک هاي صنعتي خصوصي در کشور مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران از تصويب دستورالعمل راه اندازي شهرک هاي صنعتي خصوصي در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمحمدعلي سيدابريشمي درگردهمايي معاونان عمران و محيط زيست شرکت شهرکهاي صنعتي سراسر کشور در بندرعباس افزود: شهرک هاي صنعتي خصوصي مي تواند در رشد صنعتي کشور به سازمان کمک کنند و ما از ايجاد اين شهرکها حمايت مي کنيم.
وي به کيفي سازي شهرکهاي صنعتي اشاره کرد و گفت: اولويت سازمان کيفي سازي شهرکهاي صنعتي است و فاز هاي بعدي بايد با مطالعه و کار کارشناسي آغاز شود.
سيد ابريشمي تاکيد کرد: شرکت هاي استاني بدنبال اخذ اسناد مالکيت شهرک ها و اسناد تفکيکي واحدهاي صنعتي باشند تا صنعتگران در سرمايه گذاريهاي با مشکلي روبرو نباشند.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران با بيان اينکه مشکلات راه اندازي يک شهرک يا ناحيه صنعتي بيش از توسعه آن است تصريح کرد: مديران بايد از به هدر رفتن سرمايه هاي ملي در شهرک هاي صنعتي جلوگيري نمايند تا هرچه سريعتر به توسعه صنعتي دست يابيم.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در ايجاد شهرکهاي جديد صنعتي بايد مکان سنجي و مکان يابي به خوبي انجام شود و اين شهرک در بهترين موقعيت و شرايط جغرافيايي راه اندازي شود.
سيدابريشمي با اشاره به واگذاري شهرکهاي صنعتي به شرکتهاي خدماتي اشاره کرد و خاطرنشان کرد: بايد تمام زيرساخت هاي شهرک هاي صنعتي حتي تصفيه خانه فاضلاب از سوي شرکت هاي استاني آماده و سپس واگذار شود و شرکت هاي استاني فقط نقش ناظر داشته باشند.
معاون وزير صنعت،معدن و تجارت، کمبود آب را يکي از مشکلات واحدهاي صنعتي کشور عنوان کرد و افزود: يکي از راه هاي جبران کمبود آب استفاده از پساب فاضلاب صنعتي و شهري براي انجام فعاليت ها و فضاي سبز شهرک هاي صنعتي است.
سيدابريشمي با بيان اينکه مسئوليت واحدهاي صنعتي 11 منطقه ويژه کشور به اين سازمان واگذار شده است. خواستار تهيه کتابچه شناسايي اين واحدهاي مستقر در مناطق ويژه شد.
در ادامه اين گردهمايي علينقي قدس معاون عمران و محيط زيست سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران با تاکيد بر حمايت از سرمايه گذاران در شهرکها ونواحي صنعتي کشور گفت: کارشناسان استان ها نظارت جدي و دقيق برکار واحدهاي صنعتي داشته باشند.
به گفته قدس صدور مجوزها،واگذاري ها بايد با رعايت قانون باشد.
معاون عمران و محيط زيست سازمان اضافه کرد: از ايجاد شرکت هاي خدماتي در شهرک هاي صنعتي کشور استقبال و حمايت مي کنيم و شرکت هاي استاني نيز به بدنبال راه اندازي اين شرکتها باشند.
وي با بيان اينکه براي ساخت و ساز ها، حريم ها بايد رعايت شود، برنظارت دقيق کارشناسان شرکت هاي استاني در اجراي پروژه ها در شهرک هاي صنعتي تاکيد کرد.
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان هرمزگان نيز در اين گردهمايي به پتانسيل و ظرفيت هاي استان هرمزگان در بخش هاي مختلف اشاره کرد و در خصوص شهرکهاي صنعتي استان گفت: اين شرکت فعاليت خود را از سال 70 آغاز کرده است که تا کنون 678 فقره قرارداد در 13 شهرک و 8 ناحيه صنعتي با سرمايه گذاران منعقد شده است. غلامپور مساحت شهرکها و نواحي صنعتي هرمزگان2209 هکتار، مساحت زمين فاز عملياتي را 1088 هکتار و مساحت زمين صنعتي را 767 هکتار اعلام کرد.
وي خاطر نشان کرد: يک مرکز کسب و کار در شهرک صنعتي شماره 2 بندرعباس راه اندازي شده است. مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان هرمزگان گفت: تا کنون 461 هکتار زمين واگذار شده است.
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان هرمزگان در ادامه با اشاره به تعداد واحدهاي به بهره برداري رسيده افزود: تا کنون 347 واحد به بهره برداري رسيده که در اين واحدها براي 4814 نفر اشتغال ايجادشده است.
غلامپور ميانگين اشتغال هر واحد 14 نفر اعلام کرد به گفنه غلامپور ميزان سرمايه گذاري واحدها 1591 ميليارد ريال بوده است.
مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي استان هرمزگان اضافه کرد: پروژه هاي مختلف محيط زيست اجرا شده است که مي توان به بهره برداري تصفيه خانه فاضلاب شهرک صنعتي شماره يک بندرعباس اشاره کرد.
همچنين در اين بخش تصفيه خانه فاضلاب شهرک صنعتي شماره دو بندرعباس و رودان در حال ساخت است. تعداد ايستگاههاي آتش نشاني شهرک صنعتي شماره 3 ايستگاه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]