تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850962637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اداره جامعه بدون دانش، گفت‌وگو و سعه صدر امکان‌پذير نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۰:۵ق.ظ)
روحاني در پيامي به همايش ملي اعتدال: اداره جامعه بدون دانش، گفت‌وگو و سعه صدر امکان‌پذير نيست حسن روحاني در پيامي به همايش ملي اعتدال، تصريح کرد: پيام اصلي اعتدال در عرصه کشورداري اين است که اداره جامعه ما با علائق و سلائق گوناگون بدون دانش، گفت‌ وگو و سعه صدر امکان‌پذير نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، متن اين پيام که روز چهارشنبه توسط سيد رضا صالحي اميري رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي در همايش ملي اعتدال قرائت شد، به اين شرح است:
برگزاري «همايش ملي اعتدال» را به مسوولان و دست‌ اندرکاران محترم و شرکت‌کنندگان فرهيخته و ارجمند اين نشست علمي صميمانه تبريک مي‌گويم.
امروز بيش از هر زماني در جامعه ايران، دنياي اسلام و جامعه جهاني، ضرورت درک اعتدال و رو آوردن به آن در همه جوانب و ابعاد زندگي احساس مي‌شود. انسان و جامعه معاصر آزرده و خسته از افراط و افراط‌گري است و براي کاستن از مخاطرات در هم تنيده تندروي در انديشه و گفتار و رفتار، رويکردي روشن‌تر از «اعتدال» در زمينه‌هاي نظري و علمي نيست.
اين وظيفه انديشمندان و دانشمندان و محققان است که مباني و مفاهيم و آثار معرفتي و اجتماعي و فرهنگي و سياسي اعتدال را در نشست‌هايي از اين دست، تبيين کنند و راه را بر سياستگذاران و مسئولان اجرايي و عموم مردم و شهروندان در ترويج و تعميق فرهنگ اعتدال گشوده‌تر سازند.
از خرداد ۱۳۹۲ که اکثريت مردم ايران در انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري، به گفتمان اعتدال و خط مشي تدبير و اميد رأي دادند، چيستي و چگونگي اعتدال به عنوان يک منظومه فکري، به موضوعي جدي در افکار عمومي تبديل گرديد و برخي از انديشمندان، به پاس وظيفه خود در گسترش دانايي، در جهت روشن ساختن اين مفهوم و رابطه آن با شرايط اجتماعي و سياسي جامعه ما و همچنين فرهنگ سترگ اسلامي و ايراني تلاش‌هاي ارزشمندي را آغاز کردند.
اعتدال به طور ذاتي با فعاليت‌هاي دانش محور و مبتني بر عقلانيت و همه جانبه‌نگري پيوند دارد و بنابراين شما دانشگاهيان و صاحب‌نظران، براي سخن گفتن در اين عرصه سزاوارتريد. عرصه سياست هرگاه از تأمين عدالت، معنويت و همبستگي انساني به قدرت‌جويي و قدرت‌مداري تمايل پيدا کند، مستعد دچار شدن به تندروي و افراط‌گرايي مي‌گردد و اين پديده‌اي است که در منطقه ما و در جهان امروز به تهديدي واقعي تبديل شده است و وظيفه انديشمندان ما تلاش فکري براي تقويت سرمايه‌هاي اعتدال در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي است.
پيام اصلي اعتدال در عرصه کشورداري اين است که اداره جامعه ما با علائق و سلائق گوناگون بدون دانش، گفت‌وگو و سعه صدر امکان‌پذير نيست. به اين دليل همواره علاقمندان به کشور و انقلاب اسلامي را دعوت کرده‌ام که بياييد با سعه صدر با مسايل برخورد کنيم. بگذاريم افراد حرفشان را بزنند و به خاطر اشکال‌هاي کوچک، آدم‌هاي بزرگ را کنار نگذاريم. اعتدال در عرصه سياست يعني توجه به آراي مردم و قرار دادن فعاليت‌هاي دولتمردان در چارچوب دانايي، راستي و اخلاق و دوري از غرور و خودمحوري.
اعتدال در عرصه علم پعني پيوند بين شالوده‌هاي علمي و نظري و تجربيات برآمده از حيات اجتماعي و سياسي جامعه ما و بنابراين توقع از دانشمندان و علما براي بررسي کاوشگرانه و نقادانه نسبت انديشه اعتدال با خواسته‌هاي مردم و فرهنگ ايراني و اسلامي ما و همچنين ظرفيت‌هاي بالقوه و بالفعل آن براي تأمين الزامات توسعه پايدار و همه جانبه، خواسته‌اي معقول و توجيه‌پذير است. هر چند بر اين نکته تأکيد دارم که اعتدال به طور عام از سرشت فعاليت‌ سازنده سياسي جدا ناشدني است و به طور خاص نيز انتخابي ضروري براي برون‌رفت از شرايط آسيب‌زاي تقابل‌ها و افراط‌گري‌هاي کنوني در عرصه‌هاي سياست داخلي و بين‌المللي مي‌باشد؛ اما فراتر از اين دريافت‌هاي عام، ترديدي ندارم که گشودن لايه‌هاي گوناگون انديشه اعتدال نيازمند تدقيق و تأمل انديشمندانه شما دانشگاهيان و دانشوران است.
اگر چه اعتدال با دوري از افراط و تفريط معرفي شده است، اما اين معنايي نيست که براي معرفي مفهومي که قرار است راهنماي حرکت همه جانبه دولت و پيشرفت و توسعه ملت باشد کفايت کند. به گمان من، اعتدال از آن ظرفيت برخوردار است که بتوان آن را ناظر بر عناصر زير دانست:
- درک جديدي از تجدد ايراني
- توسعه اقتصادي پايدار همراه با عدالت در سطوح فردي، گروهي و منطقه‌اي
- برقراري توازن ميان آرمان‌خواهي و واقع‌بيني
- تعامل سازنده با جهان
- شناسايي کننده مقدورات و محدوديت‌هاي تاريخي يک ملت
- دانش‌محوري و ارج نهادن علم
- به رسميت شناختن تکثر
- توازن در بهره‌برداري از محيط زيست
- توازن در نسبت قدرت دولت و جامعه
- حرکت متوازن به سوي توسعه همه جانبه
امروزه بايد در پي آن بود که چهره رحماني اسلام را از رفتارهاي خشن و افراطي بزداييم تا خورشيد گرم مهرورزانه‌اش بر جان‌ها بتابد و زندگي ديندارانه را گرم کند. بايد سياستي انساني و عدالت‌جويانه را تقويت کرد تا جامعه هرچه بيشتر طعم شيرين زندگي را بچشد و با اراده و اميد، راه آينده را با گام‌هاي مؤثر و محکم بپيمايد. دعوت به اعتدال، دعوت به روش‌هاي خردمندانه و انساني است که توان و ظرفيت‌هاي موجود را در برداشتن قدم‌هاي آينده‌ساز محاسبه مي‌کند و باري را فوق طاقت، بر دوش جامعه و زندگي نمي‌گذارد.
انتظار دارم که به همت دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان اين همايش ملي، جريان فکري بالنده و بارآوري براي تدوين و تبيين و استمرار اين گفتمان و تعميق مفهوم اعتدال در حوزه‌هاي مختلف جامعه صورت گيرد.
موفقيت اين نشست ارزنده را از خداوند بزرگ مسألت دارم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن