واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در دیدار با رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس ویتنام؛ سبحانی نیا: مداخله بیگانگان عامل ایجاد تنش و بی ثباتی در منطقه است تهران- ایرنا- عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد گروه های تروریستی در منطقه نتیجه سیاست های مداخله جویانه قدرت های جهانی است، گفت: مداخله بیگانگان عامل ایجاد تنش و بی ثباتی در منطقه است.
به گزارش پنج شنبه ایرنا از خانه ملت، حجت الاسلام حسین سبحانی نیا و هیات پارلمانی کشورمان در ادامه گفت وگو و مذاکرات خود با مقامات پارلمانی سیاسی ویتنام با چن ون هنگ رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس ویتنام دیدار و گفت وگو کرد.
سبحانی نیا در این دیدار تاکید کرد: راهبرد اصولی جمهوری اسلامی ایران توسعه و گسترش مراودات هم جانبه و دوستانه با کشورهای شرق از جمله ویتنام است.
وی ادامه داد: مواضع و دیدگاه های یکسان دو کشور در قبال موضوعات مهم بین المللی همچون مخالفت با بیگانگان، تحکیم امنیت و آرامش پایدار، مبارزه با گروه های تروریستی بستر مناسبی برای توسعه همکاری های سیاسی - بین المللی فیمابین فراهم آورده است.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ویتنام بر ضرورت توجه ویژه به تقویت همکاری های اقتصادی- تجاری فیمابین دو کشور تاکید کرد و افزود: رشد همکاری های اقتصادی- تجاری، سرمایه گذاری مشترک و تقویت ارتباطات بخش خصوصی دو کشور ضمن کمک به رشد و پیشرفت دو ملت می تواند به تحکیم امنیت و آرامش در قاره آسیا کمک کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه خاورمیانه بویژه سوریه، عراق و افغانستان، رشد گروه های تروریستی در منطقه را نتیجه سیاست های مداخله جویانه قدرت های جهانی خواند و گفت: مداخله بیگانگان همواره عامل ایجاد تنش و بی ثباتی بوده است.
سبحانی نیا سیاست اصولی ایران را کمک به حفظ امنیت و آرامش در منطقه دانست و گفت: ملت ایران در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره شاهد سیاست های خصمانه قدرت های استکباری بوده که از جمله آنها مسئله هسته ای است که علیرغم اقدامات و شفاف سازی های ایران، اقدام به وضع تحریم کردند.
وی افزود: ملت ایران بهای استقلال طلبی، آرمان خواهی و عدالت جویی خود را می دهد.
چن ون هنگ رئیس کمیسیون سیاست خارجی ویتنام نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت توسعه مراودات همه جانبه با ایران برای کشورش ، گفت: ویتنام به ایران به عنوان یک قطب فعال و با اهمیت مردمی و منطقه ای می نگرد.
وی همکاری های پارلمانی را در گسترش روابط دوستانه فیمابین حائز اهمیت دانست و افزود: باید با تقویت رفت و آمدهای پارلمانی بویژه میان کمیسیون های تخصصی مجالس دو کشور، روابط پارلمانی فیمابین را وارد مرحله نوینی کرد.
این مقام ویتنامی با استقبال از سیاست ایران در نگاه به شرق و توسعه روابط با کشورهای آسیایی ، تصریح کرد : تحولات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا بویژه رشد گروه های تروریستی بر اهمیت روابط دو کشور ایران و ویتنام افزوده است.
چن ون هنگ افزود: باید از همه فرصت ها و توانمندی های دو کشور برای گسترش همه جانبه روابط بهره گرفت.
سیام**7261**1601**
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]