پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849837885
رسانه های نوین آنلاین؛ فضای بازتولید هویت تندروها
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد علوم ارتباطات تاکید کرد؛ رسانه های نوین آنلاین؛ فضای بازتولید هویت تندروها تهران- ایرنا- استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، شبکه های اجتماعی را ابزاری در دستان گروه های تندرویی مانند داعش دانست که از آن برای بازنمایی و هویت یابی خود بهره می برند.
«منصور ساعی» استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، در نشست تخصصی ایرنا با تاکید بر تغییر کنونی پارادایم ها در باب رسانه و قدرت نسبت به گذشته گفت: در گذشته معمولا رسانه ها در کنترل عده ای مشخص بودند که بسیاری از آنها به دولت ها وابستگی داشتند. شیوه تولید محتوا محدود بود و تولیدکنندگان رسانه ابزارهای کمی برای کار خود داشتند.
ساعی افزود: اما اکنون در دوران فرامدرن، توسعه فناوری های اطلاعاتی و افزایش رسانه ها و تنوع آنها در همه سطوح را می بینیم. کاربری رسانه ها آسان تر شده است و محتوای رسانه ای راحت تر تولید می شود. سواد رسانه ای مردم نیز افزایش یافته است. در حقیقت، اکنون قدرت بیشتر در دست مردم است نه دولت ها.
به گفته نویسنده مقاله «رسانه های اجتماعی و مشارکت اجتماعی» در کتاب «مجموعه مقالات رسانه های اجتماعی؛ ابعاد و ظرفیت ها» (1391)، در چنین شرایطی افکار عمومی و گروه های به حاشیه رانده شده در کشورهای چندقومیتی مانند عراق در دنیای مجازی، فضای مناسبی یافته اند.
وی توضیح داد: گروه هایی مانند کردها و حتی شیعیان در برخی کشورها مانند بحرین، یمن و... سالها به حاشیه رانده شده اند. این گروه های به حاشیه رفته که طی سالها بار سنگین توهین و تحقیر را روی دوش خود احساس می کردند، در رسانه های نوین آنلاین فرصت بازنمایی هویت خود را می یابند. برخی از این گروه ها جنبه تکفیری و خشونت طلبانه یافته و به سوی رادیکالی شدن پیش رفته اند و از شبکه های اجتماعی برای بازنمایی خود بهره می گیرند.
نویسنده مقاله «نقش اینترنت در توسعه اقتصادی و اجتماعی جهان سوم» در ماهنامه «مدیریت ارتباطات» (1390) یادآور شد: رسانه ها همواره مورد توجه گروه های حاشیه ای بوده اند. این گروه ها در یک دوره می کوشیدند با اقدام هایی مانند گروگانگیری و انفجار رویدادسازی کنند و در رسانه ها مطرح شوند. در دوره بعدی گروه هایی مانند القاعده به تولید فیلم روی آوردند و از راه فروش آن به شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر و... درآمدزایی می کردند.
وی افزود: شبکه های اجتماعی ابزار تازه گروه های تکفیری اند. رسانه های اجتماعی آنچنان توسعه یافته و عمومی شده اند که به نظرم، کنترل آنها از دست آمریکا نیز خارج شده است. رسانه های آنلاین حتی به رکن پنجم دموکراسی برای نمایاندن خواست همه گروه های جامعه تبدیل شده اند به طوری که در شبکه های تکفیری مرزهای بحرانی و خشونت طلبانه نیز به نمایش در می آید.
ساعی ایجاد اجتماعات مجازی را نخستین دستاورد رسانه های آنلاین توصیف کرد و گفت: گروه های تروریستی از بند زمان و مکان گریخته اند و دیگر در یک زمان یا مکان ویژه محدود نیستند. برای نمونه کردها به طور عمده در چهار کشور منطقه و به طور پراکنده در دیگر کشورها حضور دارند اما شبکه های اجتماعی زمینه پیوند آنان را فراهم آورده است.
استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد «قدرت شبکه، مرزهای ملی و ساختار سنتی قدرت را به هم ریخته است».
وی با طرح این پرسش که «چرا ایدئولوژی به بی رحمی تبدیل می شود؟» گفت: اگر برای سرکوب های اجتماعی و سیاسی گروه های قومی- مذهبی چاره ای اندیشیده نشود و تنوع های فکری به رسمیت شناخته نشود، همچون آتش زیر خاکستر در فضای شبکه ای، خود را بازیابی می کند.
ساعی با تاکید بر اینکه «هر اجتماع در شبکه مجازی می خواهد سهمی از مخاطبان جامعه را جذب کند»، افزود: وقتی ساختار به هم می خورد گروه هایی به عنوان منجی شکل می گیرند. در چنین شرایطی است که داعش ندای برقراری فضای مطلوب را می دهد. داعش می خواهد خود را به اثبات برساند و هویت خود را در ابعاد ایدئولوژیک با استفاده از ارزش های مشترک با مردم عراق بیابد. همچنین از آنجا که برخی اعضای این گروه از کشورهای غربی آمده اند ارزش های آن سرزمین را نیز انتقال می دهند. از این رو، بسیاری معتقدند عراق در آینده به سه کشور مجزا تبدیل می شود.
عضو هیات مدیره انجمن روابط عمومی ایران با اشاره به خیزش های مردمی طی چهار سال گذشته در خاورمیانه و شمال آفریقا و بازتاب آن در شبکه های اجتماعی گفت: در دنیای کنونی همه ساختارها در حال دموکراتیزه شدن هستند. بخشی از نسل جوان به شدت تقدس زدا و نصیحت گریز است و با فاصله گرفتن از ارزش های سنتی به ارزش های مدرن مانند مردمسالاری (دموکراسی) گرایش دارد.
وی افزود: این گذار تاریخی در کشورهای منطقه در حوزه تولید محتواهای رسانه ای مانند فیلم رخ داد. همچنین طی این سال ها دغدغه های معیشتی و شغلی، رفاه اجتماعی و حق زندگی در شبکه های مجازی مطرح شد. در چنین فضایی گروه هایی مانند داعش با ترسیم فضای مطلوب برای مردمی که خواهان تغییر بودند، در نقش یک منجی ظاهر شدند و نظرها را به سوی خود جلب کردند.
نویسنده مقاله «نقش رسانه ها در انتقال ارزشها و پدیده گسست نسلی» در ماهنامه «صدای جمهوری اسلامی ایران» (1389) یکی دیگر از ویژگی نسل نو را «زندگی خواهی» توصیف کرد و گفت: نسل پیشین می خواست در راه باورهای خود بمیرد و جان خود را برای رسیدن به آرمان ها می داد اما این نسل می خواهد زندگی را با تمام وجود لمس کند و برای رسیدن به زندگی بهتر می کوشد.
ساعی با اشاره به سرنوشت خیزش های مردمی منطقه افزود: در این کشورها جامعه پس از یک دوره گذار، دچار ناامیدی شد. به گفته اندیشمندانی مانند «دانیل لرنر» نظریه پرداز نقش ارتباطات در توسعه، هنگام شعله ور شدن آتش انقلاب، انتظارات فزاینده ای شکل می گیرد اما در عمل به دلیل بی توجهی به ساختارهای سنتی و واقعیت های موجود، استعداد و توان جامعه در نظر گرفته نمی شود و پس از مدتی انقلاب سرخوردگی ها پدید می آید.
مسوول کمیته آموزش و پژوهش انجمن روابط عمومی ایران گفت: گروه های انقلابی و اجتماعی پیشین پس از سرخوردگی تجزیه می شوند. گروه های فرصت طلب نیز گفتمان خود را برجسته می کنند و نقش منجی می یابند. در چنین شرایطی فردی که یکی از اعضای خانواده خود را از دست داده و تنفر شدیدی را احساس می کند، با پیوستن به این گروه ها برای رسیدن به آرامش راهی یافته است و به هر اقدامی دست می زند.
مجری طرح «بررسی نقش رسانه های بومی در مقابله با جنگ نرم» برای سازمان پدافند غیرعامل (1390) درباره راهکارهای مبارزه با گروه های فعال در شبکه های اجتماعی تاکید کرد «برخی مردم در مناطق اشغال شده به دست داعش، این گروه را منجی می دانند. داعش نیز از چنین افرادی استفاده می کند تا در آینده وزن اجتماعی، اقتصادی و حکومتی خود را به رخ جامعه جهانی بکشد».
ساعی با اشاره به اینکه «داعش می خواهد با حضور در رسانه، بده بستان سیاسی داشته باشد»، گفت: آمریکا نیز با توجه به همین امر اعلام کرده است جنگ با داعش بیش از سه دهه طول می کشد.
این کارشناس مسائل رسانه ای در پایان تاکید کرد «از آنجا که قهر، انکار، سانسور و... در جامعه شبکه ای پاسخگو نخواهد بود، باید دید دغدغه های جامعه چه بوده که داعش در منطقه ای مانند عراق پذیرفته شده است و دولت قانونی «نوری مالکی» نخست وزیر پیشین و دولت اقلیم کردستان پس زده می شود. پس از شناسایی و پاسخ به این دغدغه ها شاید دیدگاه های گروهی مانند داعش در آینده تعدیل شود اما باز هم نمی توان آن را به طور کامل حذف کرد و از میان برد».
گروه تحقیق و تفسیر خبر
پژوهشم**1961**1358
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
معاون استاندار قزوین تأکید کرد ضرورت آگاهسازی مردم برای مقابله با خطرات فضای سایبری توسط رسانهها
معاون استاندار قزوین تأکید کردضرورت آگاهسازی مردم برای مقابله با خطرات فضای سایبری توسط رسانههامعاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین آگاه کردن مردم از خطرات فضای مجازی و راههای مقابله با آن را از سوی رسانهها ضروری بیان کرد ایوب رحیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین باآشوري: كارت الكترونيك فدرالي هويتي نوين به جامعه كاراته داده است
آشوري كارت الكترونيك فدرالي هويتي نوين به جامعه كاراته داده است دبير فدراسيون كاراته از ورود كاراته ايران به فاز جديدي از خدمت رساني و استفاده از تكنولوژيهاي نوين در سراسر ايران خبر داد به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران محسن آشوري اظهار داشت سامانه مركزي و سراسري صدور احكرهبر معظم انقلاب: مسئولیت تاریخی رسانه ملی حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است
با حکم رهبر معظم انقلاب محمد سرافراز به ریاست سازمان صداوسیما منصوب شد رهبر معظم انقلاب مسئولیت تاریخی رسانه ملی حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است حضرت آیت الله خامنه ای طی حکمی با تقدیر از تلاشهای خستگی ناپذیر و دلسوزانه ی مهندس عزت الله ضرغامی آقایمسئوليت تاريخي رسانه ملي حفظ و ارتقاي استقلال فرهنگي و هويت انقلاب ايران اسلامي است
۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۳ ۳ب ظ رهبر معظم انقلاب مسئوليت تاريخي رسانه ملي حفظ و ارتقاي استقلال فرهنگي و هويت انقلاب ايران اسلامي است حضرت آيت الله خامنه اي طي حکمي با تقدير از تلاش هاي خستگي ناپذير و دلسوزانه ي مهندس عزت الله ضرغامي آقاي محمّد سرافراز را براي يک دوره ي پنج ساله به رياستبرخي قاچاقچيان فضاي رسانه اي هستند
۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۲ ۳۶ب ظ در گفتگو با معاون سياسي و امنيتي استانداري کرمانشاه برخي قاچاقچيان فضاي رسانه اي هستند گروه استان ها به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه در غروبِ روزي پاييزي اين فرصت دست داد كه در دفتر كار آيت اله آزرمي معاون سياسي و امنيتي استانداري كرمانشاه مهمان او باشيسرپرست اداره کل ورزش و جوانان: دشمن با بهرهگیری از فضای مجازی و جنگ نرم، قلب هویت و فرهنگ جامعه اسلامی را نشا
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان دشمن با بهرهگیری از فضای مجازی و جنگ نرم قلب هویت و فرهنگ جامعه اسلامی را نشانه گرفته استسرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت دشمن با بهرهگیری از فضای مجازی و جنگ نرم قلب هویت و فرهنگ جامعه اسلامی را نشانه گرفته است به گزارش خبرگزاریسبحانی: فضای خوشبینی بر مذاکرات نهایی حاکم است/ مذاکرات تمدید شود تندروها خوشحال میشوند
سبحانی فضای خوشبینی بر مذاکرات نهایی حاکم است مذاکرات تمدید شود تندروها خوشحال میشوند سفیر سابق ایران در لبنان بر این باور است که تمدید مذاکرات تنها موجب امیدواری تندروها در تهران و واشنگتن برای مانع تراشی در مسیر مذاکرات خواهد شد به گزارش نامه نیوز محمدعلی سبحانی سفیر سابقتحلیل «گاردین» از فضای رسانههای اصولگرا درباره مذاکرات هستهای
تحلیل گاردین از فضای رسانههای اصولگرا درباره مذاکرات هستهای در حالی که نمایندگان ۶ کشور جهان با هیئت مذاکرهکننده ایران جلسات گفتوگو را برگزار میکنند و در تلاش هستند بر سر برنامه هستهای ایران به اجماعنظر برسند برخی رسانههای بنیادگرا و تندروی ایران تمام تلاش خود را برایلاریجانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات: رسانهها فضای اقتصادی را برای مردم تبیین کنند
لاریجانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات رسانهها فضای اقتصادی را برای مردم تبیین کنند فرهنگ > رسانه - علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی با حضور در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات بر نقش رسانهها در فضای اقتصادی تایید کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاینمعاون فناوری و اطلاعات رسانههای نوین مرکز مجازی بسیج: رسانهها باید در راستای مطالبات رهبری فرهنگسازی کنند
معاون فناوری و اطلاعات رسانههای نوین مرکز مجازی بسیج رسانهها باید در راستای مطالبات رهبری فرهنگسازی کنندمعاون فناوری اطلاعات و رسانههای نوین مرکز مجازی بسیج گفت رسانه باید فرهنگسازی کنند تا دستورات رهبری روی زمین نماند اینترنت ایران باید سالم ارزان سریع و امن باشد و ما بارهبر معظم انقلاب: مسئولیت تاریخی رسانه ملی حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است -
محمد سرافراز رییس سازمان صداوسیما شد رهبر معظم انقلاب مسئولیت تاریخی رسانه ملی حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است حضرت آیت الله خامنه ای طی حکمی با تقدیر از تلاشهای خستگی ناپذیر و دلسوزانه ی مهندس عزت الله ضرغامی آقای محمّد سرافراز را برای یک دوره ی پنجبه منظور ترسیم نقش رسانههای نوین در تحولات بینالمللی صورت گرفت انتشار کتاب «رسانههای نوین و تحولات بین
به منظور ترسیم نقش رسانههای نوین در تحولات بینالمللی صورت گرفتانتشار کتاب رسانههای نوین و تحولات بینالمللی در قمکتاب رسانههای نوین و تحولات بینالمللی به منظور ترسیم نقش رسانههای نوین در تحولات اجتماعی و فرهنگی بینالمللی به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیدنشستتحلیلفضایحاکمبر روابط قدرتهایجهانی/۳ دکتر خالو زاده: آمریکا در مواجهه با اندیشه راهبردی نوین روسیه ت
نشستتحلیلفضایحاکمبر روابط قدرتهایجهانی ۳دکتر خالو زاده آمریکا در مواجهه با اندیشه راهبردی نوین روسیه تنها است نگاهمتفاوت آمریکا و اروپا به رابطه بامسکو اروپا و روسیه به ایران نزدیک میشونداتحادیه اروپا و روسیه مسائل خود را راحتتر حل میکنند اما روابط روسیه و امریکا بهمدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز مطرح کرد ایجاد پارکهای موضوعی و همسان با هویت محلات در تبریز
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز مطرح کردایجاد پارکهای موضوعی و همسان با هویت محلات در تبریزمدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز با اشاره به رویکرد سازمان پارکها در راستای احداث پارکهای موضوعی گفت هر پارکی دارای موضوع خاص می باشد که در بطن فضای سبزدولت بر توسعه همه جانبه فضای رسانه ای جدی است
مدیرکل روابط عمومی استاندار تهران دولت بر توسعه همه جانبه فضای رسانه ای جدی است تهران- ایرنا- مدیرکل روابط عمومی و مشاور استاندار تهران گفت نگاه دولت تدبیر و امید بر توسعه همه جانبه رسانه ها جدی و پررنگ است به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا مهدوی روز جمعه در همایش تجلیل از خبرنگمحمدی: برخی میخواهند در فضای رسانه یک مرز مصنوعی و خطرناک بین منافع ملی و اصول ایدئولوژیک بکشند/قربانزاده: نب
در برنامه دیروز امروز فردا مطرح شد محمدی برخی میخواهند در فضای رسانه یک مرز مصنوعی و خطرناک بین منافع ملی و اصول ایدئولوژیک بکشند قربانزاده نباید همه چالشها را به دشمنان خارجی نسبت دهیم برنامه دیروز امروز فردا در حالی شب گذشته از رسانه ملی پخش شد که مهدی محمدی عضو شورای سردبتکرار/مدیرکل امور فرهنگی رسانه و فناوریهای نو سازمان تبلیغات کشور: فیسبوک 4 میلیارد و 350 میلیون کاربر دارد/
تکرار مدیرکل امور فرهنگی رسانه و فناوریهای نو سازمان تبلیغات کشور فیسبوک 4 میلیارد و 350 میلیون کاربر دارد انتشار 3 هزار مقاله در فضای مجازی در زمینه حجابمدیرکل امور فرهنگی رسانه و فناوریهای نو سازمان تبلیغات کشور گفت فیسبوک 4 میلیارد و 350 میلیون کاربر دارد به گزارش خبرگز-