واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشکلات حمل و نقل بر صادرات شرکت تراکتورسازی کردستان اثر گذاشته است سنندج - ایرنا - مدیرعامل تراکتورسازی کردستان گفت: تولیدات این شرکت به دلیل مشکلات ناشی از حمل و نقل از چند روز تا یک هفته در انتظار بارگیری می مانند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رامین خلعتبری روز چهارشنبه در آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر کردستان، افزود: ایفای تعهدات به موقع در صادرات اهمیت زیادی دارد اما ما به دلیل مشکلات ناوگان حمل و نقل در این زمینه دچار مشکل می شویم.
وی اظهار کرد: با توجه به ناارامی های عراق تصمیم گرفتیم صادرات خود را به کشورهای افغانستان، امارات و نیجر گسترش دهیم و یکی از موانع این اقدام ناوگان حمل و نقل بوده است.
وی یکی دیگر از کمبودها را اینترنت و پهنای باند مناسب دانست و ادامه داد: سیستم های اطلاعاتی تراکتورسازی کردستان با دیگر واحدهای تولیدی به شکل یکپارچه است، که به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت، کارها در بخش انفورماتیک با خلل و وقفه مواجه می شود.
خلعتبری خواستار ایجاد ثبات نسبی در مقررات و بخشنامه ها شد و به ذکر مثالی از عواقب نبود چنین ثباتی پرداخت و گفت: محصولی را که قبلا به راحتی صادر می کردیم به یکباره به دلیل وجود سوخت در آن متوقف کردند که پیگیری و حل این مشکل مدت ها ما را معطل کرد.
وی تسهیل نقل و انتقال ارز، افزایش تعداد رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف و ایجاد بانک های اطلاع رسانی از سوی نماینده های سیاسی در کشورهای هدف را از جمله مواردی دانست که به تسهیل صادرات کمک می کند.
نماینده انجمن صادرکنندگان شهرستان مریوان نیز در این آیین گفت: برای جلوگیری از اتکا به نفت، باید در امر صادرات بسترسازی و تسهیل صورت گیرد.
محمد هلاکو افزود: بسیاری از تلاش ها برای رونق صادرات با اقدامات شتاب زده بی ثمر شده است.
وی اظهار کرد: باید تحلیلی کارشناسی و عمیق از موانع صادرات انجام شود و از تجربیات کشورهایی که در زمینه صادرات موفق عمل کرده اند بهره گرفته شود.
او خواستار الزام بانک ها به همکاری با صادرکنندگان شد و گفت: به غیر از بانک توسعه صادرات دیگر بانک ها با صادرات بیگانه اند.
هلاکو، گفت: ضروری است تعرفه ها کاهش یابد و نظارت بر صادرات افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه سیستم نظارتی بر دستگاه های حمل و نقل نداریم، ادامه داد: نوساناتی در قیمت حمل صورت می گیرد که در راه صادرات مانع ایجاد می کند.
فراهم نمودن امکانات زیربنایی، ایجاد سردخانه در مرز، مشخص نمودن مدیریت واحد در مرزها، افزایش لاین ها و حذف دیپ زنی از دیگر درخواست های نماینده انجمن صادرکنندگان مریوان در این نشست بود.
تراکتورسازی کردستان، سیمان کردستان، نیک پلیمر، راه ابریشم، روژهه لات، بازرگانی شلیر، لبن دوش و نسیم زریوار شرکت ها و تولید کنندگانی بودند که به عنوان صادرکنندگان برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.ک/2
570/533
28/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]