تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860418764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنایتکار انگلیسی عضو داعش شناسایی شد +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: جنایتکار انگلیسی عضو داعش شناسایی شد +عکس
پس از انتشار فیلم جدید وحشیگری های داعش که در آن گروهی از تکفیری ها به صورت دسته جمعی، سر اسیران جنگی سوری را از تن جدا می کنند، یکی از جنایتکاران شناسایی شد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از شبکه خبر، با انتشار ویدئو جدید وحشیگری های داعش، مشخص شد که یکی دیگر از جنایتکارانی که سر اسیران جنگی خود را در سوریه بریدند، انگلیسی است و در ولز پرورش یافته است. دست پروردگان قدرت طلبان غربی و عربی، هفته گذشته ا استفاده از خدمات ویژه تویتر  فیلم جدیدی از توحش خود را بمنتشر کردند که در آن، گروهی از سربازان ارتش سوریه که اسیر جنگی هستند، بصورت دسته جمعی قتل عام می شوند. یکی از جنایتکارانی که در این ویدئو دیده می شود، ناصر المثنی، جوان 20 ساله انگلیسی است.  احمد المثنی، پدر این تروریست در مصاحبه با رویترز گفت : او به ما گفته بود برای تحصیل در رشته پزشکی به بیرمنگام می رود ولی بعدها ما فهمیدیم که به سوریه رفته است.
ناصر المثنی تروریست انگلیسی
  پدر 57 ساله این تروریست که مهندس الکترونیک است و به همراه همسر و یک پسر دیگرش در خانه نسبتا مرفهی در کاردیف  ولز زندگی می کند، می گوید: از زمانی که این فیلم منتشر شد، دها خبرنگار و عکاس و دوربین های تلویزیونی مقابل منزل ما تجمع کرده اند و برخی نیز به ما ناسزا می گویند. وی افزود: ما علاوه بر اینکه یک پسر خود را از دست داده ایم، حالا باید سختی های زیادی را نیز تحمل کنیم. در همین چند روز شرایط به گونه ای بوده که من دوست داشتم خودکشی کنم. او در پاسخ به این سوال که آیا پسرش سابقه و یا تمایلی به درگیری و خشونت داشته، تصریح کرد: به هیچ وجه. او پسر باهوشی بود و تنها سابقه و علاقه اش به جنگ، در حد همان بازی های پلی استیشن بود که همه پسرها انجام می دهند. وی اضافه کرد: از زمانی که فهمید اجدادش اهل یمن بوده اند، به آنجا علاقه پیدا کرد و حتی یک پرچم یمن را نیز تهیه کرد، اما اطلاعات زیادی درباره خاورمیانه نداشت. با این حال مثل همه جوانترها نسبت به برخی مسائل تاریخی و سوابق دولت بریتانیا حساسیت داشت و انتقاد می کرد.  
تروریست انگلیسی داعش

تروریست های اروپایی داعش

تروریست انگلیسی
 * در ویدئویی که یکشنبه گذشته منتشر شد، علاوه بر کیفیت بالای تصاویر و تدوین آن که نشان دهنده برخورداری تکفیری ها از جدیدترین تجهیزات صوتی و تصویری است، افراد داعش نیز با لباس ها و تجهیزات جدید و منظمی دیده می شوند که بار دیگر ثابت می کند حمایت ها و پشتیبانی دولت های عضو ائتلاف به اصطلاح ضد داعش، همچنان ادامه دارد و حامیان غربی و عربی تکفیری ها، به ارسال تجهیزات و مهمات و امکانات برای دست پروردگان خود ادامه می دهند.  علاوه بر شناسایی این تروریست انگلیسی، فردی که لباس و نقاب سیاه دارد و دستور سربریدن همزمان را صادر می کند نیز، انگلیسی است و هنگام ارتکاب جنایت مزبوحانه اش به امریکا و اروپا هشدار می دهد.  * پیش از این نیز، مشخص شده بود، یکی دیگر از تروریست ها ماکسیم اوشار جوان 22 ساله فرانسوی است. رویترز گزارش می دهد که خانواده او نیز شرایط دشواری را تحمل می کنند چراکه صدها خبرنگار و عکاس، به محل زندگی خانواده او در روژه آنرموا هجوم آورده اند تا از خانواده، دوستان و همسایگان این تروریست فرانسوی گزارش تهیه کنند.  تا سه ماه پیش، رسانه های غربی در گزارش های خود، تروریست های اعزامی به سوریه را جنگجویان آزادی خواه و ضد دیکتاتوری می خواندند و حتی زمانی که فیلم خوردن قلب یک سرباز سوری توسط یک تکفیری منتشر شد، آن را انکار کرده و یا مدعی شدند که این اعمال به ندرت در میان مبارزان! رخ می دهد. این رسانه ها با پخش گزارش های هیجان انگیز و جانب دارانه از تروریست ها، باعث شدند تعداد زیادی از اراذل و اوباش و بیکاران و ماجراجویان و شهروندان خطرناک و دردسرساز اروپایی راهی سوریه شوند. حتی کمیته ضد تروریسم اتحادیه اروپا با صدور دستورالعملی به نهادهای امنیتی تمام کشورهای عضو توصیه کرد سفر شهروندان خطرناک به سوریه را تسهیل کنند و در صورت لزوم، مخارج سفر آنها را نیز از راه های مختلف تامین کنند تا اروپا از شر این افراد خطرناک و تروریست های بالقوه خلاص شود.  انگلیس و فرانسه که رهبران گروه موسوم به دوستان سوریه بودند و مدام برای حمایت از تروریست های سوری و تامین مهمات و اسلحه آنها جلسه برگزار می کردند، اکنون با همکاری امریکا و اعراب حامی تکفیری ها،  "ائتلاف ضد داعش" را راه اندازی کرده اند.




چهارشنبه, 28 آبان 1393 ساعت 15:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن