تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868759175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جاي خالي مديريت مصرف خون در چرخه بيمارستاني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ آبان ۱۳۹۳ (۲۱:۳ب.ظ)
جاي خالي مديريت مصرف خون در چرخه بيمارستاني مديريت مصرف خون يکي از فرآيندهاي مهم در چرخه طب انتقال خون است که متأسفانه چنانکه بايد مورد توجه قرار نگرفته. دکتر سيما ذوالفقاري، معاون فني و فن آوري هاي نوين سازمان انتقال خون ايران، با اعلام اين مطلب به ارزيابي موانع موجود در اين فرايند و راهکارهاي رفع آنها پرداخته است.
به گزارش خبرگزاري موج، وي ضمن تشريح فرايند دريافت و ارسال خون به بيمارستان ها گفت: خون پس از آزمايش ها و فرايندهاي لازم در انتقال خون طبق درخواست بيمارستان به بانک خون منتقل مي شود تا پس از آزمايش لازم روي نمونه خون بيمار، خون آماده تزريق به وي مي شود.
وي تأکيد کرد: دراين زمان حتماً بايد پرستار بر بالين بيمار حاضر باشد و مشخصات کيسه خون و رنگ و دماي فرآورده و سلامت کيسه خون را بررسي و تأييد کند و مدام در حين تزريق وضعيت بيمار را تحت نظر داشته باشد و آن را گزارش کند.
اخيرا ميزان درخواست خون از سوي بيمارستان ها مورد دقت بيشتري قرار گرفته. به نظر مي رسد پزشکان معالج و جراحان گاه بيش از ميزاني که واقعا مورد نياز است براي فرايند درمان، خون درخواست مي کنند و حتي اين خون گاهي در حالي که راه ديگري براي بهبود حال بيمار وجود دارد، بدون در نظر گرفتن ريسک تزريق بافت زنده، به بيمار منتقل مي شود.
دکتر بهلولي؛ جراح عمومي در خصوص فرايند درخواست خون در يک جراحي مي گويد: درخواست خون طبق وسعت جراحي و ميزان هموگلوبين بيمار انجام مي گيرد و معمولاً دو تا سه کيسه براي احتياط بيش از ميزان لازم درخواست مي شود.
وي از احتمال ماندن اين خون ها در بيمارستان و عدم مصرفشان خبر مي دهد و مي افزايد: از آنجا که اين خون ها تاريخ مصرف دارد و به سازمان انتقال خون نيز عودت داده نمي شود، امکان هدر رفت آن وجود دارد.
دکتر ذوالفقاري براي بهبود اين وضعيت و کاهش ميزان خون درخواستي از سوي جراحان پيشنهاد مي کند: با روز آمد سازي مديريت مصرف خون و درمان کم خوني بيمار قبل از عمل جراحي، مي توان ميزان مصرف خون را کاهش داد.
وي مديريت مصرف خون در بيمارستان هاي کشور را مورد انتقاد قرار داد و افزود: قبل، حين عمل و بعد از عمل جراحي بايد نياز به خون بيمار به حداقل برسد.
معاون فني سازمان انتقال خون بر لزوم تهيه تجهيزات بيمارستاني براي کاهش ميزان مصرف خون حين عمل جراحي تأکيد کرد و افزود: با کمک اين تجهيزات مي توان خون بيمار را هنگام عمل دوباره به بدنش برگرداند.
وي استفاده از خون خود بيمار را براي عمل توصيه کرد و گفت: وقتي عمل جراحي فوريت نداشته باشد مي توان در صورتي که بيمار از نظر جسمي و ميزان هموگلوبين آمادگي داشته باشد ميزاني از خون وي را براي حين عمل نگهداري کرد. اين کار ريسک تزريق خون را به عنوان يک بافت زنده بيگانه کاهش مي دهد.
وي همچنين توصيه کرد: داروهاي ضد انعقاد که منجر به خونريزي بيشتر بيمار مي شود مدتي پيش از عمل قطع شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن