محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828637135
همه مردان روحانی برای وزارت علوم
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
همه مردان روحانی برای وزارت علوم
بیش از 70 سال از آغاز آموزش عالی نوین در ایران می گذرد و در تمام این سالها، آموزش عالی و دانشگاه روند پر فراز و نشیبی را طی کرده است. گاهی بی سر و صدا تنها به کار آموزش و پژوهش پرداخته و گاهی در بزرگترین تحولات تاریخی ایران نقش آفرینی کرده است اما در همه این سالها هیچگاه همچون امروز درگیر متولی نبوده است.
خبرگزاری مهر: بیش از 70 سال از آغاز آموزش عالی نوین در ایران می گذرد و در تمام این سالها، آموزش عالی و دانشگاه روند پر فراز و نشیبی را طی کرده است. گاهی بی سر و صدا تنها به کار آموزش و پژوهش پرداخته و گاهی در بزرگترین تحولات تاریخی ایران نقش آفرینی کرده است اما در همه این سالها هیچگاه همچون امروز درگیر متولی نبوده است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که از سال 1379 به این نام خوانده می شود و پیش از آن با نام وزارت فرهنگ و آموزش عالی فعالیت می کرد، هدف اصلی اش رسیدگی به امور آموزشی، پژوهشی، طرح و توسعه، فرهنگی، دانشجویی، رفاهی بیش از 140 دانشگاه و موسسه آموزشی دولتی و 351 موسسه آموزش عالی خصوصی، تدوین سیاست های اصلی حوزه تحقیقات و فناوری کشور برای 745 مرکز پژوهشی و سیاستگذاری کلان در آموزش عالی دولتی و خصوصی است.
هر ساله در آستانه مهرماه بیش از یک میلیون دانشجو به مجموعه آموزش عالی اضافه می شود و هم اکنون حدود 4 میلیون دانشجو در مراکز آموزش عالی دولتی و خصوصی در حال تحصیل هستند و بر اساس آخرین آمار اعلام شده تا سال 91 در مجموع بیش از 67 هزار نفر به عنوان عضو هیات علمی در تمام زیر نظامها در دانشگاهها و مرکز آموزش عالی کشور به تدریس مشغول هستند.
تمام این آمار و ارقام نشان از بزرگی خانواده آموزش عالی و حساسیت ویژه این وزارتخانه دارد. وزارت علوم با وجود ارتباط مستقیم با این حجم از فعالیت از شهریورماه 92 و آغاز به کار رسمی دولت یازدهم با فرآیندی عجیب و غریب مواجه شده است و با گذشت یک سال و نیم از عمر دولت، همچنان یکی از وزارتخانه های در کش و قوس انتخاب وزیر است. نهادی که در ماهیتش علم و آموزش نهفته است اکنون سیاسی ترین وزارتخانه شده است.
همه مردان رئیس جمهور برای وزارت علوم
از همان روزهای نخستین معرفی گزینه های وزارت علوم اسامی چون عارف، توفیقی، فرهادی مطرح بود که در نهایت دولت یازدهم در اولین گزینه جعفر میلی منفرد را معرفی کرد. وی نتوانست از مجلس رای اعتماد کسب کند و دولت، جعفر توفیقی را به عنوان سرپرست وزارت علوم تعیین کرد. پس از معرفی رضا فرجی دانا از سوی دولت و کسب رای اعتماد از مجلس تا مردادماه 93 به عنوان وزیر فعالیت کرد اما پس از استیضاح از سوی مجلس و کسب عدم رای اعتماد به کار خود پایان داد. از آن زمان محمدعلی نجفی سرپرستی وزارت علوم را برعهده گرفت و در این میان مجلس تاکنون به 2 گزینه دولت یازدهم از جمله محمود نیلی احمدآبادی و فخرالدین دانش آشتیانی رای اعتماد نداده است.
برنامه های روی زمین مانده
در حالی که تاکید کل مسئولان کشور و مهمتر از همه مقام معظم رهبری بر ادامه روند رو به رشد و حرکت رو به جلو در عرصه علم و فناوری است اما وقتی وزارتخانه ای وزیر نداشته باشد به طور عملی تمام کارها در بستر فعالیت روزمره پیش می رود و هیچ مدیر میانی و بدنه مدیریتی برنامه ای برای آینده نخواهد داشت چرا که در تردید دائمی بسر می برند که آیا برنامه ها مورد تایید است یا خیر. این موضوع که قرار است وزارت علوم بر اساس برنامه های ابلاغی و اسناد بالادستی پیش برود بدیهی است اما اینکه قرار است با کدام وزیر آن را به پیش ببرد در هاله ابهام است.
از سوی دیگر نبود امضای وزیر پای حکم مسئولیت ها، آیین نامه، دستورالعمل ها و بخشنامه ها افراد را در انجام مسئولیت هایشان و آن دستورها را در اجرای شان متزلزل می کند. هیچگاه در تاریخ مدیریتی وزارت علوم این وزارتخانه در مدتی به این طولانی با سرپرست اداره نشده است چرا که بهترین سرپرست هم وظایف و مسئولیت های وزیر را ندارند. در حال حاضر آیین نامه های مربوط به فعالیت های دانشجویی از جمله شورای صنفی، شوراهای انضباطی، انتقال دانشجویان از خارج به داخل و برخی آیین نامه های حوزه های آموزشی بلاتکلیف مانده اند.
این در حالی است که مجلس عنوان می کند دولت در حال لجبازی است و فردی را که بتواند تمام شاخص های مورد نظر برای تصدی وزارت علوم را داشته باشد معرفی نمی کند و سعی دارد با گزینه هایی با سبقه بیشتر سیاسی و کمتر علمی، مجلس را در دور باطل عدم رای اعتماد قرار دهد.
بودجه آموزش عالی بی دفاع در فصل بودجه
نکته دیگری که نبود وزیر به یک وزارتخانه بیش از پیش خسارت وارد می کند، فصل بودجه بندی است. پاییز همیشه فصل بودجه است و نیاز است که دفاع تمام قدی از بودجه یک وزارتخانه از سوی وزیر مربوطه صورت گیرد اما اکنون اهمیت این موضوع چندین برابر است چرا که قرار است در بودجه سال 94 موضوع پژوهش و فناوری به سهمی بیش از 4 درصد تولید ناخالص داخلی دست یابد و این موضوع لزوم حضور هرچه بیشتر یک وزیر تمام عیار برای دفاع از این تغییر بودجه ای را یادآوری می کند.
از سوی دیگر در مهرماه سال 93 چندی پس از آغاز به کار دانشگاهها، بسیاری از دانشگاه های بزرگ تجربه اعتراضات صنفی دانشجویی را از سر گذراندند. اعتراضاتی که به دلیل کمبودهای رفاهی و دانشجویی از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر منتقل می شد اما وزیری وجود نداشت که با حضور در این جمع های دانشجویی حداقل بتواند سخنان دانشجویان را بشنود. این اعتراضات هم با وعده بهبود اوضاع از سوی سرپرستان و روسای دانشگاهها به فراموشی سپرده شد.
سرایت اداره با سرپرست
این در حالی است که هنوز به تبع نبودن مسئول ثابت برای وزارتخانه، برخی از دانشگاهها نیز با سرپرست اداره می شوند. به طوریکه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور از ابتدای کار دولت دچار تغییرات زیادی در مسئولیتش شد و همچنان با سرپرست اداره می شود.
برخی دانشگاههای بزرگ دیگر مانند خوارزمی و اصفهان نیز هنوز با سرپرست اداره می شوند سرپرستانی که شنیده می شود شورای عالی انقلاب فرهنگی آنها را تأیید نمی کند.
از سوی دیگر در حالی که حوزه علم و فناوری مهرماه امسال شاهد ابلاغ یکی از مهمترین اسناد بالادستی این حوزه بود اما وزارت علوم تنها به واکنش کلامی چند تن از مسئولان اش در اعلام آمادگی اجرای این سند مهم اکتفا کرد. سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در علم و فناوری شامل مهمترین برنامه هایی است که برای این حوزه ترسیم شده است و وزارت علوم به عنوان یکی از بازوهای اصلی اجرای آن به نظر نمی رسد با وضعیت کنونی بتواند تنها با اعلام آمادگی در این بخش کاری از پیش ببرد.
وزارت علوم و رسانه ها
از همه اینها که بگذریم وزارت علوم در این مدت کمترین تعامل را به لحاظ اخبار علمی و آموزشی با رسانه ها داشته است که این می تواند 2 دلیل داشته باشد. 1- نگرانی برخی مسئولان و معاونان از رسانه ای شدن 2- بی خبری و بی برنامگی.
پای درد دل دانشگاهیان
غلامحسین لیاقت - استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس در این باره به مهر، گفت: وضعیت این روزهای آموزش عالی در 30 سال اخیر بی سابقه بوده و در هیچ برهه ای پس از انقلاب اسلامی وزارت علوم و سیستم آموزش عالی کشور با این اوضاع مواجه نشده است.
از دست رفتن اعتماد به نفس کاری
وی با بیان اینکه این وضعیت به اهداف آموزش عالی لطمه می زند، افزود: اعضای هیات علمی و دانشگاهیان در این اوضاع، اعتماد به نفس کاری خود را از دست داده اند و به دلیل بی ثباتی مدیریتی که این روزها دامن آموزش عالی و وزارت علوم را گرفته، این وزارتخانه از اهداف خود مبنی بر برنامه ریزی برای آینده چندین میلیون دانشجو و ارتقای رتبه علمی کشور بازمانده است.
وزارتخانه علمی سیاسی شد
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت فعلی دانشگاهها و بی ثباتی مدیریتی وزارت علوم و تاثیر این روند بر وضعیت علمی و آموزش عالی کشور گفت: متاسفانه نمی دانم چه سیاستی بر وزارت علوم حاکم شده که در حال تبدیل شدن به یک وزارتخانه سیاسی است این مساله برای آینده نظام و برای تولید علم کشور اصلا مناسب نیست.
زلفی گل دراین خصوص که بی ثباتی مدیریتی چه تاثیری برفعالیت علمی دانشگاهها داشته است، گفت: وقتی یک وزارتخانه با این عظمت وزیر ثابت نداشته باشد، نشان می دهد که این وزارتخانه برنامه ثابت نیز ندارد وقتی برنامه ثابت نداشته باشد به اسناد فرادستی نمی تواند دست یابد.
وی یادآورشد: در یک سال و نیم گذشته که دکتر روحانی برمسند کار آمده ، این وزارتخانه بی برنامه است و بیشتر به مسایل حاشیه ای پرداخته است.
برهه حساس در دنیای علم
یک عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز با تأکید بر اینکه ما همه باید تلاش کنیم دانشگاهها را از این وضعیتی که دچار آن شده اند، خارج کنیم، گفت: باید آسیب شناسی کنیم که چرا مسایل دانشگاه بدین صورت خارج از فضای علمی دنبال می شود ما با یک چالش جدی روبرو هستیم. اکنون ما در بحث علم در یک پیچ تاریخی قرار داریم و وقتی مباحث علمی دنیا را رصد می کنیم می بینم که علم کشور بیش از هر زمان دیگر به سیاستگذار نیاز دارد .
وی ادامه داد: ما منتظریم تا ثبات و نقش محوری که به وزارت علوم محول شده بود یعنی نقش سیاستگذاری علمی کشور به آن بازگردد.
ترس از تبعات بی ثباتی در سال 94
حسن مروتی -عضو هیات علمی دانشگاه تهران نیز در خصوص بی ثباتی مدیریتی در دانشگاه ها و در راس آن وزارت علوم و تاثیر این روند برفضای علمی کشور گفت: این مساله برروی تمام شئونات دانشگاه تاثیر دارد. وقتی مدیریت دانشگاه ها و در راس آن مدیریت وزارت علوم تکلیف خود را نداند، نمی تواند برنامه میان مدت و بلندمدت تنظیم کنند و فقط خود را سرگرم برنامه های روزمره می کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران افرود: اکنون فصل تنظیم بودجه است و می طلبد که وزارت علوم با سازمان مدیریت در تماس باشد تا بهترین بودجه را به دانشگاه ها اختصاص دهد و آذرماه که بودجه به مجلس ارایه می شود، بهترین تعامل را با سازمان مدیریت داشته باشد تا بودجه تصویب شود اما اکنون این کار عملا انجام نمی شود. ترس من از این است که این بلاتکلیفی اثراتش را در سال 94 نشان دهد. وی یادآورشد: جزء آرزوهایم این بود که مسئولی که برای وزارت علوم مشخص می شود مثل وزارت بهداشت یک وزیر بدون حاشیه و تلاشگر باشد.
یک استاد دیگر دانشگاه نیز تأکید کرد که هرچه سریع تر باید وزیر علوم مشخص شود تا بسیاری از مشکلاتی را که با آن دست و پنجه نرم می کنیم رفع شود. وی برخی از مشکلات وزارت علوم و دانشگاه ها را در حال حاضر بودجهای، مدیریتی، عدم توقف رشد علمی دانشگاه و عدم توقف توسعه دانشگاه ها اعلام کرد که باید وزیر سریع تر مشخص شود و این مسایل را مدیریت و راهبری کند.
قائمی ادامه داد: از رئیس جمهور انتظار می رود فردی را معرفی کند که در تمام ابعاد توانمند و مورد پذیرش دانشگاهیان باشد.
دغدغه های 2 رئیس دانشگاه
رئیس دانشگاه علم و صنعت در همین باره به مهر می گوید: دانشگاه برای اینکه باید کار علمی انجام دهد، باید به دور از سیاست بازی باشد ولی متاسفانه خیلیها به این مساله دامن می زنند و این به نفع مملکت نیست که دانشگاه به محل سیاست بازی تبدیل شود.
وی افزود: تنها وزارت خانهای که سیاسی بازی می تواند روی آن تاثیر بد داشته باشد، وزارت علوم است.
محمدعلی برخورداری با اشاره به وضعیت فعلی دانشگاهها افزود: اگر چه در دانشگاهها همه تلاش می کنند به وظایف خود عمل کنند اما به دلیل اینکه برنامه بلندمدتی در نظر گرفته نشده است همه درگیر همان امور روزمره و برنامه های کوتاه مدت هستند.
سید احمد معتمدی - رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با اشاره به بی سرو سامانی 15 ماهه وزارت علوم که در نوع خود بی سابقه است، به مهر گفت: بیش از 270 موسسه آموزش عالی در مدیریت این وزارتخانه قرار داردکه بلاکلیفی به وجود آمده به طور قطع به نفع موسسات آموزشی و دانشگاهها نخواهد بود.
وی با اشاره به فصل بودجه ریزی و نیاز وزارت علوم به وزیری که از بودجه سال آینده آموزش کشور دفاع کند، ادامه داد: بلاتکلیفی در وزارت علوم و نبود وزیر در این وزارتخانه، اولین تاثیر منفی خود را در بودجه سال 94 و فعالیتهای علمی پژوهشی کشور خواهد گذاشت.
آخرین مهلت های دولت برای تعیین تکلیف وزیر علوم
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور برای ادامه مهلت سرپرستی وزارت علوم باید از مقام معظم رهبری اجازه بگیرد و پس از آن گزینه بعدی خود را برای وزارت علوم معرفی کند.
بهروز نعمتی گفت: 2روز تا پایان مهلت 3 ماهه نجفی برای سرپرستی وزارت علوم باقی مانده است که تا پایان این مهلت نجفی میتواند سرپرستی این وزارتخانه را برعهده داشته باشد. رئیس جمهور تا پایان مهلت سرپرستی باید از مقام معظم رهبری کسب اجازه کند و برای ادامه سرپرستی در وزارت علوم اذن بگیرد.
وی ادامه داد: این سرپرستی تا معرفی گزینه بعدی دولت برای وزارت علوم ادامه خواهد داشت.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درخصوص احتمال معرفی وزیر پیشنهادی علوم تا پایان مهلت سرپرستی گفت: دولت میتواند فرد دیگری را معرفی کند اما طبق آیین نامه مجلس گزینه بعدی وزارت علوم باید حداقل یک هفته برای معرفی خود فرصت داشته باشد، 3 روز آینده فرصت کمی برای معرفی وزیر و برگزاری جلسه رای اعتماد است.
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
بهشتآئین در گفتوگو با فارس: روحانی برخلاف شعار اعتدال، وزارت علوم را سهمیهاصلاحطلبان کرده/ مجلس به داد جام
بهشتآئین در گفتوگو با فارس روحانی برخلاف شعار اعتدال وزارت علوم را سهمیهاصلاحطلبان کرده مجلس به داد جامعه دانشگاهی برسددبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد ضمن انتقاد از بیتوجهی دولت به مطالبه دانشگاهیان و نمایندگان مجلس درخصوص وزارت علوم گفت روحانی برخلاف شعار اعتداعضو شورای مرکزی حزب موتلفه: چه اصراری هست که روحانی ، وزارت علوم را به اصلاح طلبان بدهد؟
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه چه اصراری هست که روحانی وزارت علوم را به اصلاح طلبان بدهد سیاست > احزاب و شخصیتها - حجت الاسلام محمد خرسند عضو شورای مرکزی حزب موتلفه به سایت شما سایت رسمی این حزب گفت دولتی که شعارش اعتدال و غیر جناحی بودن هست چه اصراری دارد وزارتچهارمین وزیر پیشنهادی روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد؟
چهارمین وزیر پیشنهادی روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد رییس جمهور حسن روحانی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی را به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی برای رای اعتماد به مجلس معرفی کرده است آفتاب به گزارش خبرآنلاین دولت یازدهم تاکنون چهار نفر را به عنوان وزیر علوم به مجلسنادران در برنامه شناسنامه عنوان کرد پیام نمایندگان به روحانی درخصوص گزینه های وزارت علوم/ خودم و خانوادهام بخ
نادران در برنامه شناسنامه عنوان کردپیام نمایندگان به روحانی درخصوص گزینه های وزارت علوم خودم و خانوادهام بخاطر افشاگریها هزینه زیادی دادیمنماینده تهران گفت اعتراض ما به گزینههای قبلی وزارت علوم به خاطر اثرپذیری از حلقهای بود که از ناحیه اصلاح طلبان تندرو وزارت علوم مدیریتجعفری در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم : چرا همه وزرای پیشنهادی از گروه آقای معین هستند؟/ نقوی حسینی: گویا وزار
جعفری در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم چرا همه وزرای پیشنهادی از گروه آقای معین هستند نقوی حسینی گویا وزارت علوم سهم حزب مشارکت منحله است سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است که همه وزرای پیشنهادی علوم از گروه وزیر دوران اصلاحات و تیم آنها هستند به گزارش نامه نیوزنامه توکلی به روحانی درباره وزارت علوم |اخبار ایران و جهان
نامه توکلی به روحانی درباره وزارت علوم کد خبر ۴۴۹۶۰۰ تاریخ انتشار ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۱۴ - 15 November 2014 احمد توکلی در نامهای خطاب به رئیسجمهور نوشت ماجرای انتخاب وزیر علوم به شکلی پیش میرود که برای پیشرفت علمی و اوضاع کشور خسارت بار است به گزارش تسنیم احمد توکلی نماینده مصفارهرندی در همایش «من، رئیسجمهور آینده ایران»: آیا برای وزارت علوم به غیر از اصلاحطلبان تندرو فرد
صفارهرندی در همایش من رئیسجمهور آینده ایران آیا برای وزارت علوم به غیر از اصلاحطلبان تندرو فرد دیگری وجود ندارد وضعیت وزارت علوم پوست خربزه زیر پای روحانی استعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وضعیت کنونی وزارت علوم پوست خربزهای زیر پای روحانی است گفت آیا فرد دیگری براهحل احمد توکلی به حسن روحانی درباره وزارت علوم/ هر فردی که در فتنه سال 88 فعال بوده باشد اعتماد ما را کسب ن
راهحل احمد توکلی به حسن روحانی درباره وزارت علوم هر فردی که در فتنه سال 88 فعال بوده باشد اعتماد ما را کسب نخواهد کرد احمد توکلی در نامهای خطاب به رئیسجمهور نوشت ماجرای انتخاب وزیر علوم به شکلی پیش میرود که برای پیشرفت علمی و اوضاع کشور خسارت بار است به گزارش نامه نیوز انتیجه بیاعتمادی مجلس به گزینههای روحانی برای وزارت علوم: سیاستورزی از صحن دانشگاهها به تقابل دولت و مجلس ر
نتیجه بیاعتمادی مجلس به گزینههای روحانی برای وزارت علوم سیاستورزی از صحن دانشگاهها به تقابل دولت و مجلس رسیده جامعه > آموزش - سیاست ورزی در حوزه آموزش عالی حالا از صحن دانشگاه در دهه ۷۰ و فعالیت دست به عصا در دهه ۸۰ به فعالیت سیاسی در صحن مجلس و در دهه ۹۰ رسیدهراهحل احمد توکلی به روحانی درباره وزارت علوم
راهحل احمد توکلی به روحانی درباره وزارت علوم احمد توکلی در نامهای خطاب به رئیسجمهور نوشت ماجرای انتخاب وزیر علوم به شکلی پیش میرود که برای پیشرفت علمی و اوضاع کشور خسارت بار است تسنيم احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به حسن روحانی نوشت بساستفاده روحانی برای وزارت علوم از حکم حکومتی؟
استفاده روحانی برای وزارت علوم از حکم حکومتی روزنامه اعتماد نوشت هنوز رايزنيها براي گرفتن راي اعتماد دانش آشتياني آغاز نشده كه گمانهزنيها براي بعد از راي نياوردن او مطرح ميشود اينكه بعد از او وزارت علوم چه سرنوشتي خواهد داشت يك عضو هيات رييسه مجلس حل معضل مديريت وزارت بيوچهارمين وزير پيشنهادي روحاني براي وزارت علوم کيست؟
چهارمين وزير پيشنهادي روحاني براي وزارت علوم کيست رييس جمهور حسن روحاني فخرالدين احمدي دانش آشتياني را به عنوان چهارمين وزير پيشنهادي براي راي اعتماد به مجلس معرفي کرده است به گزارش آخرین نیوز به نقل از خبرآنلاين دولت يازدهم تاکنون چهار نفر را به عنوان وزير علوم به مجلس معتوفیقی:روحانی با چهره هایی که برای وزارت علوم معرفی کرده،نشان داده در تعهدخودبه دانشگاهیان پایداراست
توفیقی روحانی با چهره هایی که برای وزارت علوم معرفی کرده نشان داده در تعهدخودبه دانشگاهیان پایداراست سیاست > دولت - دکتر جعفر توفیقی در باره رای عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم گفت تا اینجایی که پیش آمده تعهد آقای روحانی را به مطالبات جامعه دانشگاهی میبینیمآیا روحانی برای وزارت علوم از حکم حکومتی استفاده می کند؟
آیا روحانی برای وزارت علوم از حکم حکومتی استفاده می کند سیاست > دولت - روزنامه اعتماد نوشت هنوز رايزنيها براي گرفتن راي اعتماد دانش آشتياني آغاز نشده كه گمانهزنيها براي بعد از راي نياوردن او مطرح ميشود اينكه بعد از او وزارت علوم چه سرنوشتيپنجمین وزیر پیشنهاد روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد؟
پنجمین وزیر پیشنهاد روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد جامعه > آسیبها - رییس جمهور حسن روحانی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی را به عنوان پنجمین وزیر پیشنهادی برای رای اعتماد به مجلس معرفی کرده است به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین دانش آشتیانی دکترای مهندسیچهارمین وزیر پیشنهاد روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد؟
چهارمین وزیر پیشنهاد روحانی برای وزارت علوم کیست و چه سوابقی دارد رییس جمهور حسن روحانی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی را به عنوان پنجمین وزیر پیشنهادی برای رای اعتماد به مجلس معرفی کرده است به گزارش نامه نیوز دانش آشتیانی دکترای مهندسی زلزله دارد او متولد ۱۳۳۴ در آشتیعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: ضعیف بودن احتمال رایآوری وزیر پیشنهادی علوم / روحانی وزارت علوم را سهمیه اصلاح طل
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضعیف بودن احتمال رایآوری وزیر پیشنهادی علوم روحانی وزارت علوم را سهمیه اصلاح طلبان میداندعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت احتمال رایآوری وزیر پیشنهادی برای وزارت علوم بسیار ضعیف است محمد اسماعیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره ب-
سیاسی
پربازدیدترینها