تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس براى اصلاح خود، خويشتن را به زحمت بيندازد، خوشبخت مى‏شود هر كس خود را در لذت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870621288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فانی: ۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فانی: ۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم
وزیر آموزش‌و‌پرورش بر ضرورت اجرای قانون جامع ایثارگران تاکید و اظهار کرد: حدود 130 هزار نفر از پرسنل آموزش‌و‌پرورش از جامعه ایثارگران هستند و وظیفه خود می‌دانیم به امور ایثارگران رسیدگی کنیم.
کد خبر: ۴۵۰۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲ - 18 November 2014


وزیر آموزش‌و‌پرورش بر ضرورت اجرای قانون جامع ایثارگران تاکید و اظهار کرد: حدود 130 هزار نفر از پرسنل آموزش‌و‌پرورش از جامعه ایثارگران هستند و وظیفه خود می‌دانیم به امور ایثارگران رسیدگی کنیم.


به گزارش ایسنا، علی‌اصغر فانی در یکصد‌وسی‌وششمین جلسه شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد با بیان اینکه آموزش‌و‌پرورش به لحاظ کمی و کیفی وزارتخانه بزرگی است، اظهار کرد: آمار دانش‌آموزان امروز از مرز 13 میلیون گذشته است و این تعداد در 122 هزار مدرسه با تلاش بیش از یک میلیون همکار فرهنگی مشغول امر سواد‌آموزی هستند.وی افزود: آموزش‌و‌پرورش در دورترین نقاط کشور حضور دارد. حتی اگر عشایر کوچ‌کننده و سیار داشته باشیم مدارس را به همراه آنها کوچ می‌دهیم.


اهرم‌های آموزش‌و‌پرورش در اختیار هیچ نهاد فرهنگی دیگری نیست


وزیر آموزش‌و‌پرورش با تاکید بر اینکه این وزارتخانه به لحاظ کیفی کارکردهای منحصر به فردی دارد و بزرگ‌ترین دستگاه کشور محسوب می‌شود، گفت: امسال سال فرهنگ و اقتصاد است و از کارکردهای جدی آموزش‌و‌پرورش نیز می‌توانند به انتقال فرهنگ از نسل گذشته به نسل آینده اشاره کرد. اهرم‌هایی را که آموزش‌و‌پرورش در اختیار دارد در اختیار هیچ نهاد فرهنگی دیگری نیست.وزیر آموزش‌و‌پرورش به اقدامات آموزش‌و‌پرورش در دوران هشت ساله دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اعزام دانش‌آموزان و معلمان به جبهه‌ها کاری بود که آموزش‌و‌پرورش در آن زمان انجام داد. یکی دیگر از نقش‌های آموزش‌وپرورش در دوران دفاع مقدس ایجاد مجتمع‌های آموزشی رزمندگان بود. به هر حال دانش‌آموزانی بودند که به جبهه می‌رفتند و در اوقات فراغت و آزاد خود با این مجتمع‌ها آموزش می‌دیدند و تحصیل می‌کردند.فانی ادامه داد: در سال 1365 امام خمینی (ره) پیام مهمی درباره امور تحصیلی فرزندان شاهد صادر کرد و بنده در آن زمان معاون وزارت آموزش‌و‌پرورش بودم و از وزیر وقت درخواست کردم به بنده ماموریت دهد تا مدارس شاهد را راه اندازی کنم.وزیر آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه سالانه یکصد میلیارد تومان حداقل هزینه‌ای است که علاوه بر مدارس عادی در مدارس شاهد با طرح پراکنده صرف می‌کنیم، گفت: منتی هم در این خصوص نداریم و وظیفه خود می‌دانیم به امور ایثارگران رسیدگی کنیم.


بیش از 13 درصد پرسنل آموزش‌و‌پرورش از خانواده ایثارگران هستند


فانی افزود: اکنون 28 هزار جانباز، 14 هزار فرزند شهید با عنوان همکار فرهنگی، 4500 آزاده، 85 هزار رزمنده، 16 هزار خواهر و برادر شهید، حدود چهار هزار همسر شهید فرهنگی و در مجموع 130 هزار نفر از پرسنل آموزش‌وپرورش از خانواده ایثارگران هستند که بیش از 13 درصد از مجموع پرسنل این وزارتخانه را در‌برمی‌گیرند.


وی در ادامه به اجرای قانون جامع ایثارگران اشاره و اظهار کرد: این قانون مصوبه مجلس و دولت را دارد و باید اجرا شود اما آمار ایثارگران در آموزش‌و‌پرورش آمار بسیار بالایی است بنابراین از بنیاد شهید درخواست می‌کنیم تا به ما در این خصوص کمک کند؛ ما نیز آمادگی داریم تا جایی که در توانمان است اجرای این قانون را دنبال کرده و اجرا کنیم. بنیاد شهید باید به همه دستگاه‌ها کمک کند ولی لازم است از آموزش‌و‌پرورش به طور خاص حمایت داشته باشد زیرا در حال حاضر آموزش‌و‌پرورش با مشکلات بودجه‌ای روبه‌رو است و پنج هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن