واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۳:۵۹ب.ظ)
کاهش 10 هزار نفري کشته هاي ترافيکي/ کنترل ميزان حوادث با هوشمند سازي معابر رئيس سازمان پزشکي قانوني گفت: تعداد کشته هاي حوادث در طول سال 92 به نسبت سال 91 با کاهش 10 هزار نفري همراه بوده است و در سال جاري نيز شاهد ادامه اين روند هستيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، احمد شجاعي در مراسم روز جهاني يادآوري قربانيان ترافيک با بيان اين مطلب تصريح کرد: خوشبختانه هم اکنون شاهد هستيم که با افزايش روز افزون تعداد خودروها، ميزان تصادف ها و مرگ و ميرهاي ناشي از تصادف تا حدود زيادي کاهش يافته است.
وي افزود: پليس راهور تهران و شهرداري پايتخت در راستاي کاهش تصادفات، اقدامات تاثير گذاري را در دستور کار خود قرار داده اند و خوشبختانه شاهد کاهش ميزان تصادفات نيز هستيم.
رئيس سازمان پزشکي قانون با ارائه آماري از ميزان کشته هاي ناشي از تصادفات صورت گرفته شده در شهر تهران طي سال جاري خاطرنشان کرد: ميزان تصادف هايي که منجر به فوت مي شوند در شهر تهران با کاهش همراه بوده است اما همچنان بايد در اين راستا فرهنگ سازي صورت گيرد زيرا بسياري از خودروهاي در حال تردد در شهر تهران خودروهاي تک سرنشين هستند.
شجاعي با اشاره به رتبه نخست استان سمنان در تصادف هاي منجر به فوت اظهارکرد: با توجه به ميزان جمعيت استان تهران، اين استان کمترين کشته و استان سمنان نيز با توجه به موقعيت مکاني که دارد بيشترين کشته در طول يک سال را دارد.
رئيس سازمان پزشکي قانوني کشور مردان را اصلي ترين قربانيان تصادف هاي رانندگي دانست و اظهارکرد: بر اساس آمار 85 درصد متوفيان ناشي از تصادف ها مرد و تنها 15 درصد آنها بانوان هستند.
وي افزود: بيشترين تصادف ها در شهر تهران، هر سال در شهريور ماه به ثبت مي رسد اين در حالي است که فروردين ماه کمترين ميزان تصادف در پايتخت به ثبت مي رسد.
شجاعي ضربه وارد شده به سر افراد را عامل اصلي تلفات ناشي از تصادف ها دانست و اذعان کرد: بيش از 50 درصد متوفيان ناشي از تصادف ها به دليل ضربه اي که به سر آنها وارد مي شود فوت مي کنند و 58 درصد افراد نيز پس از رسانده شدن به بيمارستان ها فوت مي کنند.
در ادامه اين مراسم، سردار اسکندر مومني، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي کشور نيز با اشاره به ميزان تصادف هاي صورت گرفته شده در شهر تهران طي يک سال اخير خاطر نشان کرد: در حال حاضر سهم ايران در تعداد وسيله نقليه 1.6 درصد از آمار کل يک ميليارد و 500 ميليون وسيله نقليه اي است که در جهان وجود دارد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي کشور در خصوص شاخص هاي اندازه گيري موثر در سوانح رانندگي اذعان کرد: تعداد وسيله نقليه و جمعيت، دو شاخص اندازه گيري موثر در سوانح هستند و در کنار اينها دو شاخص وسعت و حجم سفر نيز از ديگر عوامل موثر در ميزان سوانح رانندگي است.
سردار مومني با بيان اينکه " رتبه ايران در تلفات رانندگي رتبه بالايي نيست" گفت: در حال حاضر شاهد هستيم که تلفات ترافيکي در کشور کاهش قابل توجهي داشته و طي 10 سال گذشته اين روند ادامه داشته است.
وي هوشمندسازي معابر را سبب کاهش ميزان تلفات دانست و تصريح کرد: هوشمند سازي معابر نقش تاثير گذاري در کاهش ميزان تصادف ها دارد و در برخي از موارد همچون پل صدر که شاهد اين هوشمند سازي هستيم، حوادث تا حدود زيادي با کاهش همراه بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]