واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نقش سازمانهای مردم نهاد در فعالیتهای قرآنی بسیار کلیدی است خبرگزاری پانا : دبیر مجمع مشورتی و معاون مطالعات و برنامهریزی راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی، نقش سازمانهای مردم نهاد را در حوزه فعالیتهای قرآنی بسیار مفید دانست و گفت: استان خراسان جنوبی ظرفیتهای خوبی در زمینههای قرآنی در کشور دارد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ آبان ساعت 12:27
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی، در پنجمین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان، رضا سلامتپناه با تاکید بر ارائه طرحهای عملیاتی و کاربردی برای بهبود شاخصهای فرهنگ قرآنی در کشور خواستار حضور مدیران ارشد دستگاههای عضو شورا شد.
وی بر لزوم استمرار فعالیتهای قرآنی تاکید کرد و ادامه داد: سازمانها و ارگانهای دخیل در شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی باید با رویکرد و ساختار ترویج فرهنگ قرآنی را دنبال کنند.
سلامتپناه نقش سازمانهای مردم نهاد را در حوزه فعالیتهای قرآنی بسیار مفید دانست و افزود: استان خراسان جنوبی ظرفیتهای خوبی در زمینههای قرآنی در کشور دارد.
دبیر مجمع مشورتی و معاون مطالعات و برنامهریزی راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به اهداف و برنامههای نظارتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: سیاستگذاری هماهنگی، نظارت و ارزیابی فعالیتهای قرآنی از جمله برنامههای شورای توسعه فرهنگ قرآنی است که در راستای اهداف نظارتی خود گروه پایش تشکیل یافت.
احمد محبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه به ارائه مباحث ساختاری، اهداف و شیوه عملکرد شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی پرداخت و اظهار کرد: ساماندهی فعالیتهای قرآنی استان با ایجاد ساز و کار مناسب برای هم افزایی دستگاه و شناسایی توانمندیهای دستگاهها از وظایف شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی به حساب میآید.
وی اظهار کرد: در استان تلاشهای بسیار زیادی به منظور توسعه فرهنگ قرآنی صورت گرفته است که لازم است از تلاشگران این عرصه تقدیر کنیم.
محبی بر جدی گرفتن جلسات این شورا تاکید کرد و ادامه داد: ابتدا باید وضعیت موجود در حوزه قرآنی در مرکز استان را مورد بررسی قرار دهیم و اقدامات انجام شده توسط تشکل های قرآنی را مورد جمع بندی قرار دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی یاد آورشد: وضعیت مطلوب در حوزه قرآنی نیز باید توسط این شورا در استان مشخص شود و راهکارهای رسیدن به وضعیت مطلوب نیز تعیین شود.
وی افزود: در منشور شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی کارگروه تخصصی شامل کارگروه توسعه، پژوهش و آموزش، کارگروه توسعه فعالیت های تبلیغی و ترویجی و کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن پیش بینی شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]