تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804109959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعارض بودجه با برنامه هاي توسعه اي کشور/در تدوين برنامه ها اهداف بلندپروازانه تکرار نشود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۱:۵۵ق.ظ)
رئيس اتاق بازرگاني ايران تاکيد کرد: تعارض بودجه با برنامه هاي توسعه اي کشور/در تدوين برنامه ها اهداف بلندپروازانه تکرار نشود قوانين بودجه اي بايد بر اساس برنامه هاي توسعه اي نوشته شود. در حالي که تاکنون اين طور نبوده و اکثر بودجه هاي کشور با مسير برنامه هاي توسعه تعارض داشته است.
به گزارش خبرنگار موج، غلامحسين شافعي، رئيس اتاق بازرگاني ايران با اعلام اين مطلب گفت: تدوين برنامه هاي توسعه در ايران سابقه طولاني دارد و ما پس از انقلاب 5 برنامه نوشته ايم اما به غير از برنامه سوم اهداف ساير برنامه ها محقق نشده است و اين در حالي است که کشورهاي اطراف ايران که سابقه کمتري در تدوين و اجراي برنامه هاي توسعه اي دارند از ما توفيقات شان بيشتر بوده است.
وي افزود: بايد بپذيريم مشکلاتي در تدوين و اجراي برنامه هاي توسعه کشور وجود دارد و اگر قرار است ما اشتباهات گذشته را تکرار نکنيم بايد اشکالات را شناسايي و روند تدوين را اصلاح کنيم.
به گفته شافعي مهم ترين علت عدم اجراي برنامه هاي توسعه ايران اين است که دولت ها براي اجراي اين برنامه ها اهتمام نکرده اند و يکي ديگر از مشکلات اين است که حجم وسيعي از تکاليف پيش بيني شده در برنامه ها بدون توجه به منابع مالي نوشته شده است که براي تحقق اين برنامه ها ما نيازمند ايجاد ارتباط منطقي بين بودجه اي کشور و سنوات اجراي برنامه هاي توسعه اي هستيم.
رئيس اتاق بازرگاني ايران ادامه داد: بودجه مهم ترين ابزار دولت براي ايجاد ثبات در اقتصاد کشور و بهبود در مسير اشتغال و توليد است اما متاسفانه قوانين بودجه کشور ما بيشتر کارکرد سياست گذاري دارند و از ايجاد تحرک در رشد اقتصادي غفلت کرده اند به همين علت عمده منابع بودجه کشور صرف بودجه هاي جاري شده و بودجه هاي عمراني به شدت تحت تاثير اين رويکرد قرار گرفته اند.
رئيس اتاق بازرگاني ايران با اشاره به حجم وسيعي از پروژه هاي عمراني ناتمام در کشور تصريح کرد: سال گذشته متوسط تحقق بودجه هاي جاري دولت 95 درصد و متسوط تحقق بودجه هاي عمراني 57 درصد بوده است و اين درحالي است که ما با حجم انبوهي از پروژه هاي ناتمام مواجه هستيم.
شافعي خاطرنشان کرد: از بودجه سال 93، براي 2800 طرح عمراني نيمه تمام و ناتمام صد هزار ميليارد تومان هزينه شد و اين در حالي است که براي تکميل اين پروژه ها ما نياز به 4000 ميليارد تومان ديگر داريم.
وي با بيان اين مطلب که تدوين برنامه هاي توسعه به شکل کنوني جوابگو نيست و ما بايد ابتدا چالش هاي برنامه هاي پيشين را برطرف کنيم متذکر شد: لازم است در تدوين برنامه ششم از نظرات فعالان اقتصادي استفاده شده و اين برنامه بدون در نظر گرفتن اهداف بلندپروازانه تدوين شده و واقعيات و امکانات کشور را مدنظر قرار دهد.
وي با بيان اين مطلب که نبايد در تدوين برنامه ششم اهداف بلندپروازانه داشته باشيم، ابراز داشت: دولت بايد خود را مقيد به ايجاد ارتباط منطقي ميان بودجه سالانه و اهداف برنامه توسعه اي کرده و نسبت به انضباط مالي، اصلاح ساختار و کوچک سازي اقدام کند و همچنين مشوق هاي صادراتي را به عنوان نوعي سرمايه گذاري در برنامه هاي توسعه اي تلقي کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن