واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۹:۴۲ق.ظ)
عضو هيات رييسه سازمان نظام مهندسي ساختمان تاکيد کرد؛ هرم آموزش عالي در کشور وارونه است عضو هيات رييسه سازمان نظام مهندسي ساختمان، با انتقاد از نبود کارگران و نيروهاي فني ماهر در صنعت ساختمان کشور افزود: هرم آموزش عالي در کشور وارونه است، صنعت ساختمان به تکنسين فني نياز دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد بديعي در کارگاه آموزشي مقررات ملي ساختمان که براي اولين بار به همت دانشجويان رشته عمران دانشگاه آزاد واحد کرمان برگزار شد با اشاره به ضرورت فراگيري و آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان با مقررات ملي ساختمان پرداخته و اظهار داشت: ما بايد در جامعه به نقطه اي برسيم که فقط متخصصان آموزش ديده و تحصيلکرده با داشتن رزومه حرفه اي به حوزه ساختمان وارد شوند و متخصصان نيز بايد رعايت کامل مقررات ملي ساختمان را بر عهده گيرند.
عضو هيأت رييسه سازمان نظام مهندسي ساختمان با تاکيد بر مقاوم سازي ساختمان ها گفت: صنعت ساخت و ساز از عدم وجود کارگران و نيروي فني ماهر رنج مي برد، در کشور ما يک شرکت ساختماني آگهي استخدام تکنسين فني مي زند و آنگاه بيش از 500 نفر با مدرک کارشناسي و بالاتر ثبت نام مي کنند، علامت خوبي نيست.
وي با تاکيد بر ضرورت همفکري و تعامل سازمان نظام مهندسي با تمامي تشکل ها و انجمن هاي مهندسي و ساختماني گفت: همه ما بايد در جهت منافع بهره برداران و منافع ملي قدم هاي مشترک برداريم.
اما واقعيت اين است که سازمان نظام مهندسي دچار اين مشکل است که بسياري از مهندسانش نمي توانند پاسخ مطالبات خود را بدهند و بدتر اينکه ساختمان ها را افراد غيرحرفه اي و غيرمتخصص مي سازند.
بابک آل طه رياست واحد کرمان نيزضمن تقدير از دانشجويان گروه عمران براي برگزاري نشست هاي علمي و دانشجويي با بيان اينکه اشاعه اين مقررات در بين دانشجويان تاثيرات قابل توجه اي در اجراي دقيق آن خواهد داشت، اظهار داشت: بايد قدري عميق تر بر دلايل وجود اين آيين نامه ها توجه نماييم.
وي با بيان اينکه رسالت دانشجويان مهندسي با ساير علوم فرق ميکند افزود: رسالت علم کشف حقيقت است و رسالت فن تسلط بر طبيعت براي توسعه هر چه بيشتر است، يعني دانشجويان مهندسي همواره بايد به توسعه و رفاه هر چه بيشتر مردم فکر نمايند و شرايطي را فراهم کنند که نسل هاي بعدي نيز از اين رفاه استفاده نمايند تا در نهايت جامعه به سوي توسعه پايدار رهنمون گردد، چرا که فلسفه توسعه پايدار اين است که ما وارث شرايط و امکانات فعلي نيستيم، بلکه بايد به گونه اي برنامه ريزي نماييم که اين احساس مسووليت به نسل هاي بعدي منتقل گردد.
رييس واحد کرمان دانش مهندسي را همچون اسلحه اي دانست که اگر درست از آن استفاده نشود آنگاه استفاده ناصحيح از آن آثار زيانباري را به دنبال خواهد داشت و در نهايت مردم را مورد اصابت قرار خواهد داد.
در ادامه اين مراسم مهندس جلال کمالي رياست سازمان نظام مهندسي کرمان ضمن تبريک به دانشجويان واحد کرمان گفت: اين دانشجويان پيشگام بحثي بوده اند که تا کنون به صورت جدي بدان پرداخته نشده بود و من خوشحالم که اين جديت ابتدا از طريق دانشجويان واحد کرمان در حال اشاعه است.
وي در پايان با بيان اينکه سازمان نظام مهندسي ساختمان کرمان مقام اول را در اجراي مقررات ملي ساختمان بدست آورده از تلاش هاي دلسوزانه آقاي دکتر بديعي قدرداني کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]