واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معرفی اثری اعجاب انگیز از گردشگری طبیعی
معاون گردشگری وسرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهرگفت: کوه نمک به عنوان بزرگترین اثر طبیعی ملی درجنوب کشور به عنوان جلوه ای اعجاب انگیز از زیبایی های زمین ساختی، می تواند به قطب گردشگری درایران تبدیل شود.
کد خبر: ۴۴۹۶۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰ - 15 November 2014
معاون گردشگری وسرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهرگفت: کوه نمک به عنوان بزرگترین اثر طبیعی ملی درجنوب کشور به عنوان جلوه ای اعجاب انگیز از زیبایی های زمین ساختی، می تواند به قطب گردشگری درایران تبدیل شود.
به گزارش ایرنا، ناصر امیر زاده روز شنبه در نشست بررسی وضعیت گردشگری شهرستان دشتی افزود: کوه نمک بوشهر با گنبد ها وغارهای نمکی منحصربه فرد وکم نظیر یکی از شگفت انگیزترین آثارطبیعی ملی درایران است که می تواند هرساله پذیرای هزاران گردشگر داخلی وخارجی باشد.
وی اضافه کرد: اثر ملی طبیعی گنبدهای کوه نمک به دلیل برخورداری از ویژگی های خاص زیست محیطی و گردشگری قابلیت ثبت در فهرست آثار جهانی دارد.
وی از تلاش های فرمانداری دشتی وتامین اعتبارات ویژه درسال جاری برای تکمیل پروژه های نیمه تمام میراث فرهنگی وگردشگری شهرستان دشتی تقدیر کرد و ادامه داد: سعی خواهد شد ازمحل اعبتارات ملی برای سرعت بخشیدن به پروژه های میراث فرهنگی وگردشگری شهرستان دشتی استفاده شود.
معاون سیاسی واجتماعی فرمانداری دشتی گفت: شهرستان دشتی دارای ظرفیت های بالای گردشگری ومیراث فرهنگی است که نیازمند توجه وسرمایه گذاری بیشتربرای توسعه این آثار است.
محمد حسینی افزود: امسال 16میلیارد ریال اعبتاربرای تکمیل پروژه های میراث فرهنگی وگردشگری شهرستان دشتی اختصاص یافته است که نشان ازتوجه ویژه فرمانداری برای تکمیل وبهره برداری پروژه های گردشگری دارد.
حسینی اضافه کرد: شهرستان دشتی دارای 13 اثر باستانی وتاریخی است که ثبت آثارملی شده و سه بازی بومی محلی و دو آئین ویژه شهرستان دشتی نیز ثبت آثارملی شده است.
وی بیان کرد: دشتی دارای 70 تپه تاریخی و150 اثرطبیعی وگردشگری است که هرساله پذیرای هزاران گردشگرداخلی وخارجی است و13 اثر آن نیز در انتظار ثبت ملی است.
وسعت کوه نمک که یکی ازمنحصربه فرد وزیباترین مناطق زیست محیطی و گردشگری در استان بوشهر و کشور است بیش از سه هزار و666 هکتار است و حداکثر ارتفاع قله آن یکهزار و 490 متر و حداقل ارتفاع آن از سطح دریا نیز 70 متر است.
تشکیل این گنبد های نمکی از شمال غربی به جنوب شرقی بوده و از سمت غرب به روستای گنخک شهرستان دشتی و روستای جاشک شهرستان دیر کشیده شده و از سمت شرق از روستای باغان تا روستای درویشی دشتی ادامه دارد.
راه های دسترسی به گنبد یکی از فاصله سه کیلومتری پس از روستای گنخک از طریق جاده خاکی معدن قدیمی سنگ نمک ودیگری پس از پل روستای کردلان جاده خاکی تا کوهپایه های گنبد می رسد.
شهرستان دشتی با مرکزیت شهر خورموج و بیش از 80 هزار نفر جمعیت در حنوب بوشهر واقع است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]