تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842271788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا وایبر و واتس آپ؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: چرا وایبر و واتس آپ؟ وبلاگ > معیدفر، سعید - برای استقبال از شبکه های اجتماعی که در دنیای مجازی وجود دارد می توان دلایل مختلفی را مطرح کرد و البته طبیعی است که این یک ابزار رسانه ای در دنیا است که اهمیت زیادی دارد.

در تمام دنیا افراد با آخرین فناوری ارتباطی کار می کنند و وقت می گذرانند چون یک فضای گسترده است و یکی از لوازم خاص تحولات تکنولوژی است. اما در کشورهایی که محدودیت هایی برای حضور در عرصه عمومی وجود دارد و به راحتی مردم نمی توانند در فضای عمومی حضور داشته باشند تجلی در عرصه مجازی بیشتر است.
در ایران مردم از روابط رودرو لذت می برند و در روابط خصوصی و دوستانه درگیرند اما الان که این روابط کمتر شده است ، مردم شاید علایق خود را به دیگران از طریق فضای مجازی نشان می دهند. تا چند وقت پیش جوانان برای دور هم بودن پاتوقهایی در کافی شاپها وکافی نت ها داشتند که متاسفانه با آن هم برخورد شد و نهایتا به نظر می رسد چاره ای نیست جز اینکه دایره روابط به شبکه های مجازی محدود شود.
در مورد رسانه های جمعی مانند تلویزیون هم، متاسفانه در حال حاضر دو جریان درتلویزیون ما وجود دارد؛ یکی همان جریانی که در تمام تلویزیونهای دنیا وجود دارد و یک جریان معمول است که مخاطب منفعل است. اما در فضای مجازی این موضوع کاملا برعکس است؛ ما لحظه به لحظه دیدگاهها و نظراتمان را در وایبر، واتس آپ و هر چیزی که وجود دارد مطرح می کنیم و پاسخ می گیریم.انسان در این تعاملات احساس موثربودن دارد و خودی پیدا می کند و از همین لذت می برد.
در جریان دوم متاسفانه تلویزیون ما نمی تواند جوانان ما را مخاطب خود قرار دهد چون برنامه ای ندارد و حتی برای میانسالان هم جاذبه ای ندارد. کاملا برنامه های ایدئولوژیک دارد ، یک فکر و جریان را مطرح می کند و به هیچ وجه حاضر نیست تقابل داشته باشد. این در فیلم، میزگرد، اخبار تفاوتی نمی کند و ما را وادار می کند که تلویزیون را خاموش کنیم. مگر یک برنامه ظنز داشته باشد که آن هم به تازگی جهت دار شده است. برای همین جوانها پای تلویزیون نیستند وحتی برخلاف تصورات به برنامه های ماهواره هم تمایل ندارند.
جوانان ما امروز بیشتر علاقه به تعامل دارند، اما چون در عرصه واقعی محدودیت دارند از دنیای مجازی اخبار را دنبال می کنند.در دنیای مجازی با هم در ارتباط هستند و این ارتباط دوسویه است برای همین افراد تصور همفکری و همدردی دارند. درواقع دنیای مجازی سبب هم افزایی می شود و همین باعث جذابیت آن شده است. در جامعه ما متاسفانه برنامه ریزی فرهنگی عمدتا در راستای یک گروه خاص و کوچک انجام می شود و تمام افراد را با دیدگاهها، فرهنگها و اقوام دربرنمی گیرد. متاسفانه رسانه هایی داریم که عموما افراد را در یک شکل می بیند و تفاوت قائل نیست، اما تفاوتها در جامعه وجود دارد و رسانه هایی که تفاوت را بازتاب بدهند و افراد را پیوند بدهند جاذبه پیدا می کنند و تاثیرگذار هستند.
رسانه های مجازی منشا تحولات فرهنگی هم خواهند بود و با وجودیکه در رسانه های عمومی میلیاردها تومان برای درج یک خبر هزینه می شود اما در این رسانه ها بدون هیچ هزینه ای اخبار منتشر می شود، مردم پیگیری می کنند و در تعامل هستند؛ بنابراین با پول و قدرت نمی توان فرهنگ را انتقال دارد یا افراد را جذب کرد که متاسفانه در این زمینه هم نگاه منفی وجود دارد، تصور ما این است که عده ای برنامه ریزی می کنند تا جوانان جذب شبکه های اجتماعی شوند اما این نگاه غلط به جامعه و نپذیرفتن واقعیتهاست.

کلید واژه ها: شورای عالی فضای مجازی - دنیای مجازی -




شنبه 24 آبان 1393 - 19:49:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن