تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831286158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ «جاده یک طرفه»


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ شنبه 24 آبان 1393 مرگ «جاده یک طرفه» تهران-ایرنا-خبر درگذشت غیرمنتظره «مرتضی پاشایی» خواننده ی محبوب موسیقی پاپ، «بغض» گلوی تمام هنر دوستانی شد که با اشک حسرت، رفتن او را در «جاده ی یک طرفه» بدرقه می کردند. روزنامه های امروز به صورت گسترده به بازتاب این خبر پرداختند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 24 آبان 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** ترانه ابدی ستاره پاپ سروده شد
روزنامه ی «ایران» در گزارش خود با عنوان «روزگار به پاشایی وفا نکرد» به بازتاب خبر درگذشت پاشایی پرداخت و نوشت: که با این جمله شروع شد: دلتنگ است در غروب پاییزی جمعه، به تنهایی تصمیم بگیری «جاده یک طرفه» مرتضی پاشایی را طی کنی. جاده ای که حال مسیر خاطرات خیلی از دوستداران و مخاطبان پاشایی شده است. هنرمندی که فعالیت خود را از زیر زمین آغاز کرد اما روی زمین به او وفا نداشت. مرتضی پاشایی اگرچه از ورودش به عرصه موسیقی دیری نمی گذرد اما توانست درهمین مدت کوتاه با صدای گیرای خود ذهن مخاطبان را به سوی خود جلب کند.
این روزنامه در ادامه نوشت: معاون امور هنری وزیر ارشاد، درگذشت مرتضی پاشایی، هنرمند جوان موسیقی پاپ را تسلیت گفت. در پیام علی مرادخانی آمده است «درگذشت هنرمند جوان، مرتضی پاشایی، قلب هر انسانی را به درد می آورد. هنرمندی که در عمر کوتاه خود به قلب مردم راه پیدا کرد و بی شک این اقبال عمومی گواهی بر اخلاق شایسته و هنر ارزشمند مرحوم پاشایی است.»
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم به انتشار گزارشی با عنوان «ترانه ابدی ستاره پاپ» و عکسی از این ستاره در صفحه ی نخست پرداخت و نوشت: مرگ این خواننده جامعه فرهنگی و هنری ایران را در اندوه فرو برد، تا جایی که با اعلام خبر درگذشت او، صدایش در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها طنین انداز شد و فضای سنگینی را برای اهالی رسانه و بازدیدکنندگان ایجاد کرد.
این روزنامه در بخشی دیگر از «بغض سنگین ستاره ها از رفتن پاشایی» گفت و نوشت: «بغض» قطعه ای است که دوستداران پاشایی آن را به خوبی به خاطر دارند، ترانه ای که مرتضی آن را به بنیامین بهادری تقدیم کرده بود و حالا بعد از رفتن پاشایی، این صدای «بغض آلود» بنیامین بود که از پشت گوشی تلفن شنیده می شد، او به واسطه جدایی از دوست خود چنان غمگین بود که نمی توانست احساسش را در جمله ای بیان کند.احسان خواجه امیری هم از دوستان پاشایی بود که تا چندی پیش در کنسرت های مرتضی کنارش حاضر می شد و در روزی که خبر از دست دادن این هنرمند منتشر شد، با صدای بغض آلود اندوهش را پنهان نکرد؛ اندوهی که در جمله ای جای نگرفت. حمید حامی، خواننده پاپ می گوید مرتضی پاشایی با ترانه ها و مرگ زودهنگام خود در ذهن مردم ایران جاودانه شد.موسیقی او موسیقی پاپ محض بود. موسیقی پاپی که برای مردم ساخته می شود. او در مدت کوتاهی توانست بسیار مشهور و مطرح شود و چه خوشبخت است کسی که در دل مردم جاودانه می شود درست مثل ناصر عبداللهی عزیز.
«خداحافظ رفیق» هم عنوان گزارش روزنامه ی «جام جم» در بازتاب خبر درگذشت مرتضی پاشایی بود.
جام جم در این گزارش نوشت: بالاخره شایعه به واقعیت پیوست، کام اهالی موسیقی و هواداران مرتضی پاشایی تلخ شد، هیچ کس فکرش را نمی کرد در حالی که چهارشنبه شب و صبح پنجشنبه همه خبرها از بهبود این خواننده کشورمان حکایت داشت، یکباره قلب پاشایی، بامداد جمعه بایستد و خبر دهان به دهان و پیام به پیام منتشر شود، خبری که از سال گذشته تاکنون بارها اعلام و سپس تکذیب شده بود. آن قدر که این بار هم منتظر و امیدوار بودیم که فقط شایعه باشد... شایعه نبود، تکذیب نشد و جامعه موسیقی ما یکی از پرطرفدارترین جوانان خود را از دست داد.
«مرگ مرتضی پاشایی را هم ربود» عنوان گزارش روزنامه ی «شهروند» بود که به سراغ بازتاب خبر درگذشت مرتضی پاشایی و شایعه های پیش از مرگ وی رفت و نوشت: به روال این روزها، بارها پیش از رخ دادن این اتفاق، خبر مرگ او در فضاهای مجازی و همچنین رسانه ها منتشر شده بود، درست شبیه همان اتفاقی که برای سیمین بهبهانی نیز رخ داده بود.
«یوسف خاکیان» روزنامه نگار هم با انتشار یادداشتی با عنوان «دیروز بود» در روزنامه ی «آفتاب یزد» نوشت: و مرگ پشت درب اتاقش پرسه می زد و عقربه های ساعت بی اختیار و مدام پی هم تیک تاک می کردند و تیک تاکشان تنها یک چیز می گفت زندگی برای هیچ کس مانا نیست.صدای تق تق درب را فقط او بود که شنید. یک نفر آمده بود پی اش. دیروز بود که از قصه تلخ زیستن در دنیای فانی خسته شد و بار و بندیلش را جمع کرد و راهی شد. دیروز بود که معلوم شد دیگر هر گز «کسی نیست» و دیگر هرگز کسی نخواهد خواند «یکی هست».

*** پاسخ وزیر پیشنهادی علوم به اتهامات سیاسی
چهارمین گزینه رییس جمهوری برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ساعاتی پس از طرح نامش در رسانه ها با حملات عجیبی از سوی برخی از مخالفان دولت مواجه شد که او را به «فتنه 88» وصل کردند. او اما در اولین اظهارنظر رسانه های، این اتهامات سیاسی را «کذب محض» خواند؛ موضوعی که برخی روزنامه های امروز به آن پرداختند.
روزنامه ی «اعتماد» با انتشار گزارشی با عنوان «پیغام سیاسی» و عکسی از «فخرالدین دانش آشتیانی» در صفحه ی نخست به سراغ شیوه ی جدید مخالفت نمایندگان مجلس با دولت و دفاعیات وزیر پیشنهادی علوم با این مخالفت ها رفت و نوشت: چهارمین گزینه پیشنهادی وزارت علوم آنقدر به مذاق مجلسی ها خوش نیامده است که با جدیدترین روش ها به مخالفت با او برخاسته اند. اگر تا دیروز خبر می آمد که نمایندگان با گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم موافق نیستند و بیش از 60 رای به او نمی دهند این بار خبر آمد که یک شب پیش از معرفی رسمی وزیر پیشنهادی علوم نمایندگان نه تنها از گزینه پیشنهادی با خبر بوده اند که با یک تماس با معاون اول دولت از آنها خواسته اند که دانش آشتیانی را به عنوان وزیر به مجلس معرفی نکنند؛ پیغامی که دولت آن را نادیده گرفت و ترجیح داد با وجود پیش بینی که از آینده وزیر مورد نظرش داشت، وزیرش را با محوریت نظر نمایندگان مجلس تغییر ندهد.
اعتماد در بخشی دیگر از گزارش خود به نخستین حرف های وزیر پیشنهادی روحانی اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: من یک شخصیت آموزشی و تربیتی هستم و تمام ادعاها مبنی بر حضور بنده در حوادث 78 و 88 هم کذب است. بنده با تیم ها و افراد مختلف کار کرده ام اما شخصیت مستقلی هستم. ایده و طرح های خود را دارم. کاراکتر من سیاسی نیست؛ من یک مدیر اجرایی هستم و کارشناس تعلیم و تربیت. بنده 16 سال در دانشگاه و وزارت علوم بودم. از زیر و بم مسائل آموزش عالی آگاهی دارم و می دانم چگونه کشتی بحران زده آموزش عالی را به ساحل امن برسانم.دانش آشتیانی یک مدیر استراتژیک است و بر اساس مدل و برنامه فعالیت می کند.
روزنامه ی ایران هم در گزارشی با عنوان «برنامه دانش برای دانشگاه» به گفت و گوی دانش آشتیانی با خبرگزاری «ایسنا» و برنامه های آتی وزیر پیشنهادی علوم اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: دانشگاه باید اعتبار واقعی خود را پیدا کند و پیگیری حقوق جامعه دانشگاهی و مطالبات بحق آنها بخشی از برنامه های من در وزارت علوم خواهد بود.تمامی موضوعات موجود در وزارت علوم از جمله دانشجویان ستاره دار، استادان بازنشسته و بورسیه ها را در چارچوب قانون پیگیری خواهم کرد. ورود گروه های سیاسی به دانشگاه، سم مهلکی برای دانشگاه است. البته این به معنای آن نیست که دانشجو سیاست نداشته باشد و با آن بیگانه باشد، اما دخالت های از بیرون برای دانشگاه بحران ساز است.
نظر و ارزیابی چهره های سرشناس سیاسی در مورد وزیر پیشنهادی علوم هم محور دیگری بود که برخی رسانه ها به آن پرداختند.
«گعده برای انتخاب وزیر علوم در مصلا !» هم عنوان نخست روزنامه ی «آرمان» بود که در این گزارش، نمایشگاه مطبوعات را به گعده ی ارزیابی وزیر علوم از سوی افراد نامی کشور تشبیه کرد و نوشت:صندلی خالی وزارت علوم حالا تمام توجهات را به خود جلب کرده است. با توجه به آنکه بیستمین نمایشگاه مطبوعات با معرفی وزیر پیشنهادی علوم همزمان شده این تلاقی منجر شد تا رسانه ها مجالی برای پرسش و سیاسیون نیز فضایی برای گفت و گو در این رابطه بیابند.
به نوشته ی آرمان، محمدرضا عارف با حضور در نمایشگاه مطبوعات در رابطه با گزینه دولت برای وزارت علوم گفت: آقای دانش آشتیانی سابقه اجرایی خوبی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارند. ایشان در دوره ای معاون وزیر بودند و شناخت خوبی نسبت به آموزش عالی دارند. مصطفی کواکبیان نماینده مجلس هشتم و همچنین دبیرکل حزب مردم سالاری نیز که به نظر می رسید نسبت به عملکرد نمایندگان انتقاد دارد با بیان اینکه نمایندگان مجلس عملکرد و برنامه های وزیر پیشنهادی علوم را باید ابتدا بررسی کنند و سپس تصمیم بگیرند، اظهار کرد: اگر تنها به دلیل عضویت یک فرد در حزب و گروهی با صلاحیت وی مخالفت شود، اقدام درستی نیست چراکه باید به موضع گیری های وی توجه شود؛ البته عضویت در حزب و تشکلی برای هر نفر امتیاز است.
ارزیابی و برآورد زود هنگام وزیر پیشنهادی علوم توسط نمایندگان مجلس، بن مایه ی برخی یادداشت های تحلیلی روزنامه های امروز هم بود.
در این راستا، «ابراهیم نکو» نماینده ی مجلس در یادداشتی با عنوان «چهارمین گزینه روحانی در راه بهارستان» در روزنامه ی آرمان نوشت: تصمیم گیری بر سر وزیربودن یا نبودن دکتر احمدی دانش آشتیانی می تواند از دو منظر قابل بررسی باشد؛ به این معنا که اگر رای نمایندگان به وزیر پیشنهادی جدید عدم اعتماد باشد -هرچند رای مثبت یا منفی دادن حق نمایندگان است- اما یقینا می تواند این ذهنیت را در دولت به وجود آورد که مجلس سر تعامل با دولت ندارد و این یک نکته منفی در روابط میان دو قوه خواهد بود و از سوی دیگر اگر رای مجلس به این وزیر مثبت باشد قطعا می تواند نقطه عطفی در راستای تعامل میان دولت و مجلس محسوب شود که فضای مناسب تری را برای تعامل به دنبال خواهد داشت.
«پرداختن به حواشی مشغله اصلی برخی نمایندگان؟» هم عنوان گزارشی از گفت و گوی روزنامه ی آرمان با «یدالله طاهرنژاد » نماینده اصلاح طلب مجلس پنجم بود که در این گفت و گو، طاهرنژاد عملکرد مجلس کنونی را با مجلس پنجم مقایسه کرد و دلیل تفاوت رفتار نمایندگان دوره پنجم مجلس با کابینه خاتمی و رفتار نمایندگان فعلی با کابینه روحانی را اینگونه بیان کرد: رئیس مجلس پنجم، فردی بود که فضای کار را برای فراکسیون اقلیت مجلس باز کرده بود. در واقع در آن زمان اقلیت با فراغ بال برنامه های خود را در مجلس پیش می برد و دغدغه و نگرانی از فعالیت های رقیب در مجلس نداشت. به اعتقاد من مدیریت ناطق نوری مولفه ای بود که سبب تاثیرگذاری اقلیت مجلس پنجم شده بود. متاسفانه در حال حاضر به دفعات شاهدیم که اقلیت نظر خود را بر اکثریت تحمیل کرده است.
«احمد شیرزاد» هم با انتشار یادداشتی با عنوان «یک بار برای همیشه» در روزنامه ی اعتماد، اختلاف سلیقه میان دولت و مجلس را دلیل اهمیت وزارت علوم خواند و نوشت: مساله انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را شاید بتوان تا حدودی از حد اختلاف سلیقه بین دولت و چند نماینده مجلس فراتر دانست؛ مساله یی که البته به دو دیدگاه برای اداره دانشگاه مبدل شده است؛ موضوعی که حتی درگیری هایی را در دو جناح اصولگرا سبب شده است. اما این اتفاقات نشانگر نقطه حساسیت این وزارتخانه است.
به نوشته ی شیرزاد، اصل مساله بر می گردد به اینکه چگونه می خواهیم دانشگاه را اداره کنیم؟ و چگونه با این نهاد آموزشی برخورد کنیم تا یک دانشگاه کارآمد داشته باشیم؟ دیدگاه موجود در جامعه نه در سطح کل جامعه بلکه در سطح قدرتمندان سیاسی خیلی متناقض و متضاد است. به همین دلیل شاید جای شکایتی نباشد که گاهی اوقات تنازعی را در جامعه به رسمیت بشناسیم. تنازعاتی که در جامعه قابل سرپوش گذاشتن نیست پس بهتر است با آنها کنار آمد. اجازه دهیم بحث ها صورت بگیرد و راه حل ها مطرح شود تا دید که چه مسیری می تواند مورد توافق قرار گیرد.

*** سناریوی تمدید مذاکرات، روی میز
نهمین دور از مذاکرات ایران و 1+5 در حالی در شهر مسقط عمان پایان یافت که خبرها حاکی از احتمال تمدید مذاکرات پس از سوم آذر است؛ موضوعی که بسیاری از روزنامه های امروز به بازتاب آن پرداختند.
روزنامه ی «ابتکار» در گزارشی با عنوان «توافق در وقت اضافه» از احتمال های جدید در مذاکرات خبر داد و نوشت: قطار مذاکرات هسته ای از ایستگاه مسقط عبور کرد و تا چند روز آینده وارد ایستگاه پایانی خود در وین می شود. قبل از نشست عمان به گفته دیپلمات ها تنها گزینه توافق روی میز بود اما در حالی که کمتر از ده روز دیگر به پایان ضرب الاجل توافق نامه ژنو باقی مانده است اخباری مبنی بر تمدید مذاکرات به گوش می رسد و منابع خبر می دهند که احتمالا توافق جامع در زمان تمدید مذاکرات به دست بیاید.
در ادامه، ابتکار به اظهارات مطرح شده در مورد احتمال تمدید مذاکرات اشاره کرد. به نوشته ی این روزنامه «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه می گوید: دستیابی به موافقتنامه با ایران ممکن است به زمانی پس از 24 نوامبر نیاز داشته باشد.از سوی دیگر رویترز گزارش داد که برخی دیپلمات ها هم گفته اند که صرف تمدید مذاکرات، امکان پذیر است. یک مقام ارشد ایرانی هم اظهار داشت مذاکرات میان ایران و 1+5 تا ماه مارس آینده تمدید می شود.
در این راستا، روزنامه ی آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «اراده جدی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق» به گفت و گو با «محمد صدر» مشاور ارشد وزیر امور خارجه پرداخت. صدر در ارزیابی خود از مذاکرات مسقط به گزارشگر آفتاب یزد گفت: با پایان مذاکرات هنگامی که دو طرف کنار هم می ایستند، عکس یادگاری می گیرند و نشست خبری مشترک رگزار می کنند معنی خاص موافقت متبادر می شود. در این دور از مذاکرات مسقط که هیچ خبری بیرون نیامد و مصاحبه مشترک، مصاحبه فردی و خبررسانی دقیقی وجود نداشت، نشان از آن دارد که آن جور که باید و شاید مذاکرات پیش نرفته و همچنان اختلاف وجود دارد.ضمن اینکه نباید ناگفته بماند که طرفین از اراده سیاسی لازم برخوردار هستند، در واقع اراده سیاسی برای حل قضایا و پیشبرد مسایل وجود دارد.
روزنامه ی آرمان هم در گزارشی با عنوان «گزینه های نجات روی میز مذاکرات» به سراغ نشست مذاکره کنندگان هسته یی در مسقط رفت و نوشت: قرار است از 27 آبان تا سوم آذر آخرین دور مذاکرات برگزار شود و اکنون چهار پیش بینی نسبت به فرجام مذاکرات نقل محافل سیاسی و دیپلماتیک است؛ توافق موقتی دیگر منطبق بر تفاهماتی که تاکنون جامه عمل پوشیده و تعیین زمان برای حل موارد اختلافی باقیمانده «همانند فرآیند لغو تحریم ها»، تعیین بازه زمانی تازه برای ادامه مذاکرات و بالاخره رسیدن به توافق جامع و نهایی و البته احتمالی بس اندک مبنی بر شکست مذاکرات. از میان تمامی موارد فوق گزینه اول محتمل تر از تمامی موارد دیگر است. چراکه از یک طرف فرصت اندکی باقی مانده و ازطرف دیگر طرفین نمی خواهند مذاکرات پس از تحمل زحمات بسیار در این نقطه حساس دچار وقفه و سکون شود. حال باید منتظر ماند و دید در هفته حساس نهایی و غایی بالاخره گریز از چالش هسته ای رقم خورده و توافق جامع رقم خواهد خورد؟
همین روزنامه به انتشار یادداشتی با عنوان « مذاکراتی که بی نتیجه نیست» نوشته ی «عزت الله یوسفیان ملا» نماینده ی مجلس پرداخت. نگارنده در این یادداشت از انتظار مردم برای شنیدن نتیجه ی اصلی مذاکرات گفت و نوشت: اگرچه این حقیقت آشکار وجود دارد که امور کشور به مساله مذاکرات هسته ای و سیاست خارجی گره نخورده و متکی بر مدیریت داخلی است اما نکته حایز اهمیت، حالت انتظار مردم است که به نوعی خواستار مشخص شدن سرانجام این مذاکرات هستند. به عبارت دیگر آنها می خواهند موضوع رسیدن یا نرسیدن به توافق مشخص شود. در نهایت، این مذاکرات نتیجه ای به دنبال خواهد داشت هرچند ممکن است دو طرف چندان از نتایج آن راضی نباشند و تمام مساله نیز حل نشود و حتی ابعادی از آن نیز ممکن است، باقی بماند اما آنچه بیش از همه اهمیت دارد، فضای انتظاری است که اکنون مردم و حتی کارشناسان برای ترسیم آینده در آن به سر می برند. در هر صورت شرایط به گونه ای است که می توان برای رسیدن به یک توافق خوشبین بود.
ستون «حرف اول» روزنامه ی اعتماد هم به «نعل وارونه نزنید!» اختصاص داشت که در این یادداشت به انتقاد از ارزیابی های زودهنگام در مورد مذاکرات هسته ای اشاره شد با این مضموم که: فارغ از اینکه مذاکرات به چه نتیجه یی برسد به عنوان یک ایرانی باید موضع به نسبت مشخصی درباره آن داشته باشیم؛ موضعی که متضمن حفظ منافع ملی ایران است و این موضوع نیز نباید در قالب نگاه های سیاسی و رقابتی داخل باشد ولی مایه تاسف است وقتی می بینیم که برخی گروه های تندروی سیاسی به جای رعایت منافع ملی همچنان در حال کوک کردن ساز مخالف و زدن آن هستند. جالب تر اینکه این مجموعه حتی به مواضع و دلایل 9 گانه رهبری نظام درباره حمایت از مذاکرات توجه کافی ندارند. اگرچه می کوشند خود را در خط ولایت نشان دهند!

*** خبرپراکنی مخالفان با سوژه ی فاز سوم هدفمندی
عنوان نخست روزنامه ی «جهان صنعت» به «زمزمه اجرای فاز سوم هدفمندی» اختصاص داشت که از دستور رییس جمهوری برای تکمیل بانک اطلاعاتی یارانه خبر داد و نوشت:در حالی با واریز چهل و پنجمین مرحله یارانه نقدی به حساب مردم باز هم بحث حذف یارانه بگیران پردرآمدها مورد بحث قرار گرفته است که معاون وزیر کار از دستور دو ماهه رییس جمهور برای تشکیل بانک شناسایی خانوار خبر داد. وزیر اقتصاد هم چندی پیش از نهایی شدن شناسایی 10 میلیون نفر از اغنیا و ثروتمندان به منظور حذف یارانه نقدی آنها خبرداده و اعلام کرده بود که این افراد به زودی و آرام آرام از فهرست یارانه بگیران حذف می شوند و لیست جدید یارانه بگیران به زودی نهایی می شود.
جهان صنعت به نقل از ربیعی افزود: در گذشته به دلیل فقدان بانک اطلاعات به تمامی مردم یارانه تعلق می گرفت اما با تشکیل بانک اطلاعات این مشکل برطرف خواهد شد و تا پایان سال تصمیم گیری ها براساس شناسایی خانوارها انجام می گیرد ضمن اینکه ما نمی خواهیم بی عدالتی با تصمیم گیری هایمان همراه شود.
روزنامه ی آفتاب یزد هم در گزارشی با عنوان «خبرپراکنی مخالفان دولت با سوژه آغاز فاز سوم هدفمندی!» حذف یارانه ی خانوار های پر درآمد را حربه ی مخالفان برای کوبیدن بر طبل ناکارآمدی برنامه دولت عنوان کرد و نوشت:با آنکه انتقادات بسیاری در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها به دولت روانه شده است اما دولت یازدهم با این هدف که شیب ملایم افزایش قیمت باید در تمامی برنامه ها لحاظ شود، اقدام به اجرایی کردن فاز دوم هدفمندی یارانه ها کرد. این در حالی است که با کامل نشدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها برخی از افراد از اجرایی شدن فاز سوم هدفمندی یارانه ها خبر می دهند که می تواند جامعه را به چالش های اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی مواجه کند. این افراد به دنبال برخی خبرپراکنی هستند تا نشان دهند دولت بدون پایان دادن فاز دوم هدفمندی یارانه ها به فکر اجرایی کردن فاز سوم است.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9294**2054


24/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن