واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توسط جمعیت دانشجویی مردمی امام علی (ع)
فریاد «مرگ بر اعتیاد» در محله نوبنیاد ساری طنینانداز شد
جمعیت دانشجویی مردمی امام علی (ع) در مراسم شام عیاران، فریاد «مرگ بر اعتیاد» را در محله نوبنیاد شهرستان ساری طنینانداز کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، جمعیت مردمی دانشجویی امام علی (ع) آیین شام عیاران را با شعار «جامعهای که آزادهای چون امام حسین (ع) دارد، چرا باید اعتیاد داشته باشد» امشب در محله اعتیادزده نوبنیاد شهرستان ساری، برگزار کرد. مراسم شام عیاران به این ترتیب است که اعضای جمعیت امام علی(ع) در کوچههای محلههای دارای معضل، راهپیمایی کرده و در حین خواندن دعا، از مردمی که به معضل اعتیاد مبتلا هستند تقاضا میکنند برای ترک اعتیاد به جمعیت بپیوندند.
کودکان محله نوبنیاد به جمعیت پیوسته و پلاکاردهای مرتبط با ترک اعتیاد را در دست گرفته و به نوعی پرچمدار مبارزه با اعتیاد شدهاند. کودکان همراه با جمعیت فریاد «مرگ بر اعتیاد» را سر داده و خانوادههای خود را ترغیب کردند که به جمعیت بپیوندند. در پایان مراسم شام عیاران، نماز جماعت اقامه شد و کودکان محله نوبنیاد همراه با اعضای جمعیت امام علی (ع) به نماز ایستادند. میثم واحدی از اعضای جمعیت امام علی (ع) در حاشیه مراسم شام عیاران اظهار داشت: هدف از برگزاری این آیین، حرکتی اعتراضی نسبت به معضل اعتیاد است. وی با بیان اینکه معضل بزرگ و اساسی اعتیاد در جوامع و کشورهای مختلف، وجود دارد، افزود: اعتیاد میتواند شروع و منبع بسیاری از معضلات دیگر باشد. واحدی با اشاره به اینکه اعتیاد در جامعه به سمت کودکان کشیده شده است، گفت: اعتیاد در کودکان به گونهای است که به راحتی میتواند در همان فضای کودکانه به کودک دیگری انتقال داده شود.
عضو جمعیت مردمی دانشجویی امام علی (ع) با بیان اینکه اعتیاد از مصرف مواد مخدر سنتی به سمت مواد مخدر صنعتی متمایل شده که به مراتب اثرات زیانبارتر و بیشتری دارد، تصریح کرد: امروز اعتیاد کودکان ما را درگیر کرده است. واحدی با اشاره به اینکه در آیین شام عیاران تلاش کردیم نگاه جامعه را به این سمت سوق دهیم که اعتیاد تا عمیقترین فضای خانوادهها رسوخ کرده است، متذکر شد: انتظار بر این است که دانشجو نگاه پرسشگری و منتقدانه نسبت به انحراف و معضل در جامعه داشته باشد. این مسئول با بیان اینکه جامعه باید به دردهای رنجهای کودک امروز، آگاه باشد، افزود: نباید حساسیتها به این موضوع از بین برود و منیتها جای آن را بگیرد. واحدی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) الگوی آزادگی و مبارزه با انحرافات در جامعه آن زمان بود و در مقابل انحراف سکوت نمیکرد، اظهارداشت: ما از این الگوها، دور شده و فاصله گرفتهایم. عضو جمعیت مردمی دانشجویی امام علی (ع) با اشاره به عیان شدن زخمهای کودکان مبتلا به اعتیاد، گفت: فضای غمانگیزی در محلات پرخطر وجود دارد که قلب انسان را به درد میآورد و با وجود این محلات، گویا بیاعتنایی نسبت به این کودکان وجود دارد. واحدی با بیان اینکه چرا کودکان ما باید درد بکشند، بیان داشت: اگر میخواهیم مسیر امام حسین (ع) را ادامه بدهیم نباید نسبت به این مسائل بیتوجه باشیم، سکوت ما در برابر این انحرافات، مانند حکمفرما شدن شیطانیت درون در مقابل انسانیت است. انتهای پیام/86007/گ۴۰
93/08/15 - 23:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]