محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843177544
هدفگذاري 100 ميليون دلاري صادرات صنايع هوايي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۳۹ب.ظ)
هدفگذاري 100 ميليون دلاري صادرات صنايع هوايي با توجه به رويکرد جديد صنايع هوايي و تاکيد بر صادرات فناوري مي توان تحقق هدفگذاري 100 ميليون دلاري را در اين بخش شاهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سورنا ستاري، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در نشست خبري هفتمين نمايشگاه بين المللي صنايع هوايي با اشاره به رويکرد جديد و تاکيد به صادرات فناوري در اين حوزه گفت: در حوزه صادرات فناوري هدف گذاري سالانه، عددي بالغ بر 100 ميليون دلار است که اميدواريم طي سال هاي آينده با رشد و توسعه فناوري در صنايع هوايي بتوانيم اين عدد را افزايش دهيم.
وي ادامه داد: در نمايشگاه بين المللي صنايع هوايي شرکت هاي دانش بنيان به طور گسترده حضور پيدا کرده اند.
وي با اشاره به اهداف معاونت درباره صنايع هوايي کشور گفت: خصوصي سازي، توسعه هوانوردي، ساخت و تکنولوژي جزو مهم ترين مواردي هستند که به طور جدي در معاونت پيگيري مي شود و اميدواريم به نتيجه نيز برسد؛ بسياري از معضلاتي که زايده مشکلات بود امروز با تکيه بر دانش فني و بومي کشور قابل رفع است.
ستاري با اشاره به مدت زمان راه اندازي ستاد هوانوردي در کشور گفت: اين ستاد 10 ماه است که تاسيس شده و راهبرد معاونت، توسعه ستاد هوانوردي در تمامي ابعاد است؛ اين نمايشگاه نيز يک پل ارتباطي بين معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور و ستاد هوانوردي کشور است.
در ادامه منوچهر منطقي، رئيس ستاد توسعه فناوري هوايي و هوانوردي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور در خصوص اين نمايشگاه اظهار کرد: در نمايشگاه پيش در 4 حوزه محصول، خدمات دانش بنيان و توسعه روابط بين الملل و صادراتي فعال هستيم.
وي با تشريح شاخص محصول در اين نمايشگاه گفت: شاخص محصول به سه بخش بالگردها، پهباد و هواپيماي هوانوردي عمومي تقسيم شده است؛ در بخش پهبادها استفاده تجاري آن براي مراقبت از خط لوله هاي نفت و گاز و همچنين براي استفاده از محيط زيست اين پهبادها کارايي دارند.
وي در خصوص فعاليت هاي بخش خصوصي نيز گفت: در سه سال گذشته فعاليت بخش خصوصي در بخش عرضه فراواني را داشته که اميدواريم با پشتيباني هايي که از اين بخش صورت مي گيرد عرضه خدمات فني آنها نيز افزايش بيابد.
منطقي با اشاره به شرکت هاي دانش بنيان و و افزايش کارايي اين شرکت ها نيز اشاره داشت و تصريح کرد: طبق تصميم گيري ها هر مقداري که بخش خصوصي کشور توانمندتر باشد مزاياي صادراتي بودن آن هم مفيدتر است و اگر ما اين افزايش توانايي ها را در قسمت توربين ها هم از شرکت هاي دانش بنيان در بخش خصوصي شاهد باشيم اين بخش را هم به اين شرکت ها واگذار مي کنيم.
وي با اشاره به فراهم شدن زيرساخت ها براي اين شرکت ها نيز گفت: براي اينکه بخش خصوصي کشور در حوزه صنايع هوايي کم هزينه و پر سرعت شوند، 4 زير ساخت را براي آنها پيش بيني کرده ايم؛ ابتدا بحث تامين مواد و قطعات که بتوانيم مواد مورد نياز آنها را مانند يک فروشگاه و هايپرمارکت فراهم کنيم؛ راه اندازي شبکه هاي تست، و طراحي شبکه هاي نخبگان براي تبادل تجارب و طراحي مدل هاي توليدکنندگان بخش خصوصي براي ساخت محصولي بهتر و در پايان نيز شبکه اي شدن پارک هاي علم و فناوري کشور در راستاي استفاده مفيدتر از دستاوردهاي تمامي متخصصان کشور جزو مهم ترين پيش بيني هاي اين بخش است.
وي درباره شاخص خدمات در اين بخش اشاره اي داشت و تصريح کرد: مزيت کليدي بخش خدمات آن است که علي رغم اينکه تمامي نيازهاي خود را تعيين مي کنيم مي توانيم آن را گسترش دهيم البته بايد بسترهاي مذاکرات را با ساير کشورهاي ديگر از طريق معاونت فراهم آوريم.
در ادامه بيژن بنکدار، دبير هفتمين نمايشگاه بين المللي صنايع هوايي کشور در خصوص اين نمايشگاه گفت: اين نمايشگاه حدود 14 سال پيش پايه گذاري شده است و هر دو سال يک بار نيز برگزار مي شود؛ اين فرصت بسيار مناسبي است که قابليت هاي خودمان را در سطح ملي و بين المللي ارائه کنيم.
وي افزود: علي رغم تحريم هاي اصلي کشور در بخش هوايي کشور اين نمايشگاه در راستاي ارائه قابليت ها، توانمندي و پيشرفت هاي کشور فعال شده است که حدود 20 کشور خارجي از جمله روسيه، اوکراين، چين و غيره در اين نمايشگاه شرکت کرده اند.
وي افزود: همچنين در اين نمايشگاه شاهد حضور پررنگ شرکت هاي داخلي نيز خواهيم بود.
وي با اشاره به فضاي اين نمايشگاه گفت: فضاي هفتمين نمايشگاه نسبت به دوره گذشته 20 درصد افزايش پيدا کرده و به 14 هزار متر مکعب نيز رسيده است.
در ادامه منطقي در پاسخ به تعداد شرکت هاي دانش بنيان در کشور افزود: تاکنون 27 شرکت به عنوان شرکت دانش بنيان اضافه شده اند و 500 شرکت ديگر نيز براي آنکه به عنوان شرکت دانش بنيان معرفي شوند اعلام آمادگي کردند؛ از اين تعداد شرکت دانش بنيان حدود 10 درصد از آنها در هفتمين نمايشگاه بين المللي صنايع هوايي حضور پيدا مي کنند.
ستاري، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در خصوص هدف گذاري در بخش صادرات صنايع هوايي اشاره داشت و اظهار کرد: بحث 100 ميليون دلاري بخش خدمات قابل ارتقا است و اگر از تمامي مزيت هاي کشور در حوزه خدمات هوايي استفاده لازم را ببريم.
وي ادامه داد: مزيت پهباد و انتقال تکنولوژي و بحث سي وي «گشت زني» از مهم ترين هدف گذاري هاي آتي در بخش هاي صنايع هوايي کشور به شمار مي آيد.
ستاري در خصوص تاثير تحريم ها نيز گفت: قطعا تحريم ها تاثيرگذار است اما حسن تحريم ها آن است که چگونه اقداماتي را انجام دهيم که مشکلات و نيازهاي کشور را برطرف سازيم.
وي افزود: در گذشته کاملا واردکننده بخش هاي هوايي کشور بوديم اما امروز در بعضي از بخش هاي هوايي حرفهايي را براي گفتن داريم.
معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تصريح کرد: گرفتن استاندارد در بخش هاي هوايي بسيار سخت است و امروز شرکت هاي خصوصي ما عادت به اين همه مشکلاتي از نظير تحريم ها و استانداردهاي مختلف را ندارد اما با پوشش ريسک اين شرکت ها از سوي معاونت فضا براي رقابت در سطح بين المللي فراهم شده است.
منطقي، رئيس ستاد توسعه فناوري هوايي و هوانوردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در خصوص طراحي هواپيما گفت: در سه فاز طراحي توانمندي طراحي هواپيما را داريم؛ ابتدا هواپيماهاي عمومي دو تا شش نفره که به نتيجه خوبي رسيده ايم؛ هواپيمايي کلاس 20 که با انتقال تکنولوژي و کسب مدارک هاي بين المللي نيز مي توانيم فعاليت هاي گسترده را انجام دهيم ودر پايان به بخش هواپيماهاي بالاتر نيز وارد شده ايم.
وي در خصوص بحث پهبادها نيز گفت: حضور پهبادها عمدتا در حوزه هاي دفاعي مطرح مي شد و با توجه به روندي که امروز دنيا نياز دارد اولين بار ارائه پهبادها را در اين نمايشگاه پيگيري و ارائه کرديم.
وي ادامه داد: در گذشته به خاطر آنکه هزينه پهبادها بسيار بالا بود از اين هواپيما بدون سرنشين در مصارف مختلف استفاده نمي شد اما امروز به خاطر ارزان شدن آن بحث ارائه آن اين نمايشگاه مطرح شده است.
منطقي در خصوص ساخت توربين هاي مورد نياز صنايع هوايي گفت: تاکنون حرکت هاي خوبي در راستاي ساخت توربين ها آغاز شده که امروز حدود 70 درصد ساخت اين توربين ها برعهده سازندگان داخلي است و اميدواريم در آينده اي نه چندان دور در ساخت موتورهاي توربيني به خودکفايي کامل دست يابيم.
در پايان ستاري در خصوص آنکه بايد حرکت رو به جلو در صنايع هوايي را ادامه دهيم خاطرنشان کرد: هنوز در بسياري از بخش هاي هوايي تکنولوژي را وارد مي کنيم اما در بخش هايي هم صادرکننده هستيم. بايد تمامي بخش هاي موردنياز کشور به صورت جدي پيگيري شود تا ديگر نيازمند ورود قطعات صنعت هوايي به کشور نباشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
صادرات 60 میلیون دلاری از رفسنجان
کرمان صادرات 60 میلیون دلاری از رفسنجان رئیس گُمرک رفسنجان از صادرات 11 هزار و 200 تُن کالا از گُمرک رفسنجان در مهرماه امسال خبر داد تقوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان افزود از این میزان صادرات 7هزارو 200 تن پسته و مغز پسته و بقیه کاشی و سرامیک و سایر اقلام صادراایجاد کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی در معاونت علمی ریاست جمهوری
ایجاد کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی در معاونت علمی ریاست جمهوری تهران - ایرنا - معاون امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شکل گیری کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی ذیل کمیسیون تخصصی صادرات محصولات دانش بنیان و کسب و کار بین الملل در این معاونت خبارز آوری 1.2 میلیون دلاری صادرات خوراک آبزیان برای کشور
یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۵ مدیر اجرایی بزرگترین کارخانه خوراک آبزیان کشور از ارز آوری یک میلیون و 200 هزار دلاری صادرات خوراک آبزیان برای کشور خبر داد امین مالکی در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری- با اشاره به افزایش 20 درصدی تولید محارزآوري بيش از 88 ميليون دلاري صادرات محصولات کشاورزي از فارس
۱۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۹ ۲۹ب ظ ارزآوري بيش از 88 ميليون دلاري صادرات محصولات کشاورزي از فارس صادرات محصولات کشاورزي از استان فارس به ديگر کشورها از ابتداي امسال تا کنون 27 درصد افزايش داشته است به گزارش خبرگزاري موج معاون توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان فارس گفت از ابتدايصادرات 30 میلیون دلاری دارو به روسیه/هفت قلم دارو در مرحله تست بالینی
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۵ معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت امسال 30 میلیون دلار صادرات دارو به روسیه انجام شده و هفت قلم دارو نیز در مرحله تست بالینی قرار دارد که در صورت اخذ تأییدیه فنی لازم در خصوص این داروها قطعاً این صادرات افزایش مییابد و ارزش آن به 300 میلیون دلار میارز آوری یک میلیون و 200 هزار دلاری صادرات خوراک آبزیان از چهارمحال وبختیاری
ارز آوری یک میلیون و 200 هزار دلاری صادرات خوراک آبزیان از چهارمحال وبختیاری شهرکرد- ایرنا- صادرات خوراک آبزیان از استان چهارمحال وبختیاری درهشت ماه سال جاری یک میلیون و 200 هزار دلار برای کشور ارز آوری داشت به گزارش ایرنا رییس اداره بازاریابی خارجی سازمان صنعت معدن و تجارت چهارزآوری دو میلیون دلاری صادرات پا و پنجه مرغ از اصفهان
ارزآوری دو میلیون دلاری صادرات پا و پنجه مرغ از اصفهان اصفهان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت امسال بیش از دو هزار و 300 تن پا و پنجه مرغ به ارزش دو میلیون دلار از استان اصفهان به خارج از کشور صادر شد به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان شهکمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی ایجاد میشود
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۱ معاون امور بینالملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شکل گیری کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی ذیل کمیسیون تخصصی صادرات محصولات دانش بنیان و کسب و کار بینالملل در این معاونت خبر داد به گزارش سرویس علمی ایسنا مهندس علی مرتضی بیردرآمد 200میلیون دلاری ترکیه از صادرات سریال تلویزیونی
درآمد 200میلیون دلاری ترکیه از صادرات سریال تلویزیونی وی افزود ترکیه بعد از آمریکا به دومین صادرکننده بزرگ سریال های تلویزیونی تبدیل شده است ترکیه از محل صادرات سریال تلویزیونی 200 میلیون دلار درآمد کسب می کند به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه حریت ترکیه محمد بیوتیکشی رصادرات 20 میلیون دلاری قزلآلا و میگو به روسیه
جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۷ معاون سازمان شیلات ایران از برنامهریزی برای صادرات حدود 10 هزار تن میگو و قزلآلا به عنوان دو محصول عمده صادراتی به روسیه در سال جاری خبر داد و گفت کارشناسان روسی هفته آینده برای بازدید از روند تولید محصولات شیلاتی به ایران میآیند و با 18 شرکت خصوصی افرماندار خوی خبر داد صادرات بیش از 2 میلیون دلاری از مرز رازی خوی
فرماندار خوی خبر دادصادرات بیش از 2 میلیون دلاری از مرز رازی خویفرماندار خوی گفت هفت ماه امسال 2 میلیون و 472 هزار و 873 دلار کالا از مرز رازی خوی صادر شده است به گزارش خبرگزاری فارس از خوی حسین سیوانی اصل عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات مرز رازی خوی و ارائه راهکار مناسب برای رفناظر گمرکات آذربایجان غربی خبر داد صادرات 75 میلیون دلاری میوه و پوست مرکبات از گمرکات آذربایجان غربی
ناظر گمرکات آذربایجان غربی خبر دادصادرات 75 میلیون دلاری میوه و پوست مرکبات از گمرکات آذربایجان غربیناظر گمرکات آذربایجان غربی از صادرات 75 میلیون دلاری میوه خوراکی و پوست مرکبات طی هفت ماه امسال از گمرکات این استان خبر داد پرویز تقوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اصادرات هفت میلیون دلاری
صادرات هفت میلیون دلاری رییس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان از صادرات هفت هزار و 776 تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش هفت میلیون دلار از این استان خبر داد سیدمجید موسوی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان سمنان گفت پسته انگور خربزه هندوانه پای مرغ جوجه شترمرغ و عمده مصادرات کفش ماشيني استان 100 ميليون دلار در سال است
۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۷ ۱۰ب ظ رييس اتاق بازرگاني قم صادرات کفش ماشيني استان 100 ميليون دلار در سال است رييس اتاق بازرگاني قم گفت مدت زمان ترخيص کالاهاي صادراتي از جمله کفش و فرش از گمرک استان بايد کاهش پيدا کند به گزارش خبرگراري موج ازقم رييس اتاق بازرگاني قم اظهار داشت صادر کنندگصادرات 2 میلیارد و 261 میلیون دلاری خدمات فنی مهندسی
صادرات 2 میلیارد و 261 میلیون دلاری خدمات فنی مهندسی اقتصاد > اقتصاد کلان - سایت صدای اقتصاد نوشت براساس آمارهای سازمان توسعه تجارت میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی در یک دهه گذشته در کشور تقریبا 2 4 برابر شده است به صورتی که میزان صادارت خدمات فنی و مهندسی از 941 میبیرنگ: کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی در معاونت علمی ایجاد میشود
بیرنگ کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی در معاونت علمی ایجاد میشودمعاون امور بینالملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شکلگیری کمیته صادرات صنایع هوایی و فضایی ذیل کمیسیون تخصصی صادرات محصولات دانشبنیان و کسب و کار بینالملل در این معاونت خبر داد به گزارش گحمایت30 میلیون تومانی از اختراعات بینالمللی/صادرات 30 میلیون دلاری دارویی ایران به روسیه
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت 30 میلیون تومانی از اختراعات بینالمللی محققان کشور خبر داد به گزارش خبرنگار علمی ایسنا دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم بازدید از طرحهای ملی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی نشستی با مسوولان این دانشگاه با تاکید بر ا-
سیاسی
پربازدیدترینها