واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار بوکان: تقابل مدرنیته و سنت گرایی از عوامل افزایش طلاق در جامعه است بوکان، مهاباد - ایرنا - فرماندار بوکان با اشاره به شرایط جوامع کنونی گفت: تقابل مدرنیته و سنت گرایی در طی سالهای اخیر از جمله عوامل افزایش طلاق در سطح جامعه محسوب می شود.
جمال خسروی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی بوکان افزود: بسیاری از متفکرین عقیده دارند که در زمان حاضر تنش و جدالی بین دو عصر سنت و مدرنیته وجود دارد و جامعه ایران نیز در حال گذر از عصر سنتی به مدرنیته است.
وی اضافه کرد: در چنین شرایطی پدیده ازدواج همگون با عصر سنتی و پدیده طلاق نیز متناسب با عصر مدرنیته در سطح جامعه انجام می گیرد.
وی با بیان برخی عوامل ریشه ای در افزایش پدیده طلاق در جامعه، اظهار کرد: وجود وسایل ارتباط جمعی که مدام افراد جامعه را به داشتن آرزوهای متفاوت و متنوع تحریک می کنند، از یک سود و به دنبال آن، افزون طلبی و تنوع خواهی زوج های جوان از سوی دیگر از موضوعاتی است که در هنگام ارائه راه حل برای رفع مشکل طلاق باید در نظر گرفته شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تکدی گری در بوکان اشاره کرد و ادامه داد: یکی از دلایل به نتیجه نرسیدن طرح جمع آوری متکدیان در سطح شهر، عدم وجود نگاهی جامع به پدیده شهر و شهرداری است.
فرماندار بوکان گفت: پدیده های شهری دارای ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی بوده و درهم تنیدگی خاصی دارند که باید اعضای شورای اسلامی و شهرداری، برای حل موفقیت آمیز این معضل ابعاد مختلف آن را نیز به خوبی درنظر بگیرند.
خسروی در رابطه با لزوم فعال کردن ستاد جمع آوری متکدیان در بوکان افزود: به منظور یافتن راه حل مناسبی در این زمینه ضمن برگزاری جلسات مستمر تخصصی و هم اندیشی بین شهرداری ، کمیته امداد، نیروی انتظامی و بهزیستی ، می توان از تجربیات موفق سایر شهرها نیز در برخورد اصولی با این معضل اجتماعی بهره گرفت.
وی با اشاره به اینکه قانون در خصوص برخورد با تکدی گری صراحت دارد، اضافه کرد: اگر قانون موجود را به صورت دقیق و بی کم و کاست اجرا کنیم، بخش زیادی از مشکلات جامعه حل می شود .
امام جمعه بوکان نیز در این جلسه با اشاره به وجود متکدیان در جامعه گفت: مردم ما خود عامل پرورش متکدیان در جامعه هستند از این رو باید در این زمینه فرهنگ سازی اساسی توسط مسوولان صورت بگیرد.
ماموستا عبدالرحمان خلیفه زاده افزود: عدم اجرای صحیح قانون و دستوارات اسلامی باعث شده ما امروز در جامعه شاهد آسیب های اجتماعی فراوانی باشیم.
وی اضافه کرد: اگر در جامعه دستورات دین مبین اسلام به درستی اجرا شود مشکلات اجتماعی خود به خود مرتفع می شوند.
در این جلسه هر یک از اعضای این کارگروه به بیان دیدگاه های خود در زمینه های مختلف آسیب های اجتماعی پرداختند.
بوکان با 227 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
7510/584/8136
22/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]