تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829969852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هم ادراکی و هم احساسی یکی از عناصرجدی ارتباط پدران با دختران است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی: هم ادراکی و هم احساسی یکی از عناصرجدی ارتباط پدران با دختران است خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش استان در جمع تعدادی از پدران و دختران دانش آموز مشهد در اردوگاه شهید هاشمی نژاد گفت:یکی از اختلافات روابط بین زن و مرد و پدران با دختران عدم درک ظرفیتهای وجودی است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان ساعت 13:28



به گزارش خبرگزاری پانا، سید جواد حسینی در طرح بهبود بخشی شیوه های مهارتی و تعامل موفق پدران در مواجهه با دختران، طرح وزارتی مشکوه دختران،  که در اردوگاه شهید هاشمی نژاد برگزار شد، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع صمیمانه والدین به همراه دختران دانش آموزشان، خاطر نشان کرد: یکی از اساسی ترین، بنیادیترین، مقدس ترین و عمومی ترین نهادهای اجتماعی خانواده است که سابقه پیشین، پسین و فراگیر دارد و پایدار ترین نهاد جامعه است.
وی ضمن بیان اینکه تفکر دینی و قرآنی ما بر روی  نهاد خانواده و ازدواج تاکید زیادی دارد، گفت: شکل گیری نهاد خانواده از ازدواج شروع می شود و اساس ازدواج بنیان یک رابطه است، نهادی که شکل می گیرد می تواند جنبه تعادلی و تعارضی داشته باشد.
حسینی در ادامه با تقسیم بندی ازدواج به تکمیلی و فرسایشی، اظهار کرد: در ازدواج تکمیلی ابعاد زیستی و اجتماعی وروانی زوج همپوشانی دارد که که اگر نتوانند این ابعاد همپوشانی کنند ازدواج فرسایشی می شود.
وی  با اشاره به حدیثی مبنی بر کامل شدن نصف دین آدمی با ازادواج، خاطر نشان کرد: دین برا ی اکمال شخصیت می آید و با ازدواج شخصیت آدمی کامل می شود.
وی در ادامه به تشریح بیان همین مطلب در روانشناسی یونگ پرداخت و گفت: یونگ 26 ظرفیت غالب  وجودی   برای زن و مرد تحت عنوان انیما و انیموس بر شمرده است.
مدیر کل اموزش و پرورش استان  گفت: یکی از اختلافات روابط بین زن و مرد و پدران با دختران عدم درک ظرفیتهای وجودی است. اولین راه ارتباط سالم شناخت مورد ارتباط است . اگر زن مرد را به عنوان مرد بودن و مرد نیز زن را به عنوان زن بودن نشناسد عامل ارتباط به هم می خورد. بنا براین باید زن و مرد ظرفیت های وجودی هم را بشناسند. و برای تکامل این ظرفیت های متفاوت نیاز است.
وی در ادامه  با  بیان ظرفیت راه حل جویی برای مرد و هم ادراکی و هم احساسی برای زن به ذکر یک مثال پرداخت و گفت: زنی را تصور کنید که همه مبلغ پولی  که داشته خرید کرده و پیاده مسافت طولانی را طی کرده و به منزل رسیده است. برخورد مرد سه گونه می تواند باشد. یک نوع مرد که داد و فریاد دعوا می کند، یک نوع که درک می کند  که زن سختی کشیده ولی  با ظرفیت وجودی خود برخورد می کند و به بیان راه حل طلبی می پردازد که زن آرامش پیدا نمی کند و نوع سوم برخورد مرد هم ادراکی و هم احساسی است و با این کار زن آرام می شود.
حسینی  هم ادراکی و هم احساسی را یکی از عناصرجدی ارتباط پدران با دختران بیان کرد و افزود: برای این کار باید انعکاس احساس و انعکاس محتوای احساس باشد و فواید آن اینست که، با این کار احساسی که درون انسان وجود دارد از درون او خارج شده و بیرونی می شود و وقتی عامل بیرونی شد تصمیم گیری در موورد آن بهتر و راحت تر خواهد شد خیلی از اختلافاتی که بین زن و مرد و بچه ها و والدین وجود دارد این است که درک درستی از جنسیت طرف مقابل ندارند.
وی ادامه داد: یونگ  26 ظرفیت را بیان می کند و می گوید این ظرفیت های که در زن و مرد است اگر به کمال نهایی هم برسد باز به تنهایی ناقص است. یعنی اوج کمال این، نصف کمال است عقل بدون احساس ناقص است و احساس بدون عقل نیز همینطور.
چون خداوند در دل این طبیعت زوجیت را آفریده و انسان  در اوج این تکامل است و با ازدواج است که نصف دین کامل می شود.
 وی در ادامه با اشاره به اینکه در درون هر زنی یک مردی نهفته است و در درون هر مردی یک زن، آنچه که در مرد و زن بروز و عینیت دارد را ظرفیتهای مردانه و زنانه بیان کرد و گفت: نافع ترین معرفت ها معرفت نفس است . لایه های پنهان شخصیت مرد زن وجودی اوست و لایه ای پنهانی زن مرد وجودی او،  اگر معرفت پیدا کنیم که صفات حاکم بر وجودمان را بشناسیم فقط سطح را دیده ایم . و   فقط با ازدواج  است که میتوان به این لایه های نهفته شخصیت پی برد. تنها رابطه مقدس ، عمیق و تمام بعدی ازدواج است که همه ابعاد وجودی را در بر می گیرد.
حسینی درپایان ازدواج را یک رابطه دانست که به دو نوع در خانواده  شکل می گیرد، رابطه بین پدر و مادر(افقی)  و رابطه بین والدین و فرزندان(عمودی)  و در تشریح آن گفت: رابطه بین پدر و مادر سه رابطه پرخاشگر، پر آشوب و نا سازگار رابطه خاموش و سرد و رابطه سالم  را در بر می گیرد. و رابطه والدین و فرزندان که بر اساس دو شاخص معنی می شود، پاسخ گویی به نیاز بچه ها و تکلیف مداری برای آنان که منجر به 4 نوع رابطه می شود.، والدین پاسخ گوی محض، والدین تکلیف مدارمحض، والدین نه تکلیف مدار و نه پاسخ گو و والدین پالسخ گو و تکلیف مدار که بهترین نوع رابطه را دارند.

 



 

 
 


 
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن