تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816414811




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا باید برای فرزندانمان ​کتاب بخوانیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا باید برای فرزندانمان ​کتاب بخوانیم؟
احتمالا کودک خردسال ‌ ابتدای کتاب خواندن‌های شما، بیش از چند لحظه دوام نخواهد آورد و از جا بلند می‌شود و آن فضا را ترک می‌کند. اما شما دلسرد نشوید و دفعات بعد باز هم برای او کتاب بخوانید. بتدریج کودک یاد می‌گیرد که باید زمانی را برای شنیدن داستان بگذارد و به نحوی، انضباط را می‌آموزد.
به گزارش نامه نیوز، همه ما می‌دانیم که مطالعه کتاب تا چه اندازه می‌تواند بر زندگی کاری و شخصی‌مان تاثیر بگذارد و پاسخگوی سوالاتی‌ در زندگی برایمان پیش می‌آید، باشد. اما آیا می‌دانید که کتاب خواندن برای فرزند خردسالتان که هنوز خواندن و نوشتن بلد نیست چه فوایدی دارد و تا چه حد می‌تواند در افزایش معلومات عمومی، ادبیات و حتی داشتن رفتار صحیح موثر باشد؟ در این نوشتار برخی مزایای اصلی کتاب داستان خواندن برای کودکان خردسال را برای شما برمی‌شماریم.

رابطه‌اش با شما قوی‌تر خواهد شد: شاید کودک خردسال شما دوست داشته باشد مرتبا این‌سو و آن‌سو بدود و بازی کند و البته شما در تمام این کارها نمی‌توانید پا به پایش عمل کنید. اما اگر چند دقیقه وقت صرف کنید و برایش داستانی جذاب بخوانید، پیوند بین شما دو نفر عمیق‌تر خواهد شد و از این پس، برای فرزند شما، داستان‌ها از عالم پرمهر ارتباط با پدر و مادر خواهند آمد. او این را حس می‌کند و دوست خواهد داشت.

وضع تحصیلی‌اش بهبود می‌یابد: معمولا کودکانی که پیش از ورود به مدرسه با مفهوم کتاب داستان و جملات داخل آن آشنا هستند، ارتباط بهتری با مدرسه و کتاب پیدا می‌کنند زیرا مفهوم کلماتی که به هم می‌پیوندند و جمله را تشکیل می‌دهند برایشان آشناست.

توانایی صحبت کردنش افزایش می‌یابد: کودک خردسال شما بسیاری از خواسته‌هایش را با صداهایی شبیه جیغ و کلمات نامفهوم ادا می‌کند. اما هنگامی که برای او کتاب می‌خوانید و کلمات شمرده و آهسته را از دهان شما می‌شنود، با لحنی جدید آشنا می‌شود. اگر نقاشی‌های کتاب برای او جذاب باشند، میل بیشتری پیدا می‌کند که داستان را از دهان شما به صورت شمرده بشنود و تکرارکند.

اصول ابتدایی کتابخوانی را یاد می‌گیرد: بچه انسان به‌طور غریزی همراه با توانایی کتاب خواندن به دنیا نمی‌آید. بنابراین پدر و مادر باید او را پیش از دوران مدرسه با پدیده کتاب آشنا کنند. او در سال‌های اول زندگی یاد می‌گیرد که کتاب چیست، از صفحات مختلف تشکیل شده، عکس‌ها از نوشته‌ها جدا هستند و مفهوم صفحات مختلف آن با یکدیگر ارتباط دارند. اگر شما فرزندتان را با کتاب آشنا نکنید و او برای نخستین بار آن را در مدرسه بشناسد، شرایط دشوارتری پیش‌رو خواهد داشت.

الگوپذیری را یاد می‌گیرد: اساس داستان‌ها بر عالم خوب‌ها و بدهاست و همواره خوب‌ها با تلاش برنده می‌شوند. اما این برنده شدن مستلزم انجام کارهایی است که می‌تواند الگوی رفتاری فرزند شما باشد. کودک شما از شخصیت‌های مثبت و قهرمانان داستانی که برایش می‌خوانید الگو می‌گیرد و از حرکت‌ها و صحبت‌هایش تبعیت خواهد کرد.

مهارت اندیشیدن را فرا می‌گیرد: حتی اگر کتاب داستان تمام مصور هم برای او بخوانید، باز هم نکاتی مثل برخی سناریوها، تشخیص دادن‌ها، قضاوت کردن‌ها و امثال این اتفاقات انتزاعی باقی می‌مانند که فرزند شما را به فکر کردن وامی‌دارد. کودک خردسالی که ذهنش از ابتدا درگیر مفاهیم زندگی شود، رشد فکری شایان توجهی پیدا خواهد کرد.

با شخصیت هم حسی می‌کند: او با شخصیت‌های داستان هم‌حسی می‌کند و این امر به رشد شخصیتش کمک فراوانی خواهد کرد. اگر او مشکلی دارد، می‌توانید برایش کتاب بخوانید و این مشکل را حل کنید. مثلا برای کودکی که مسواک نمی‌کند، کتاب داستان کودکی را بخوانید که او هم دندان‌هایش را نمی‌شست، اما در اثر ماجرایی به مسواک زدن علاقه‌مند شد. به این ترتیب، او با کاراکتر جذاب داستان احساس نزدیکی خواهد کرد و صفات خوب اخلاقی‌اش را فراخواهد گرفت.

تمرکز و انضباط را فرا می‌گیرد: احتمالا کودک خردسال ‌ ابتدای کتاب خواندن‌های شما، بیش از چند لحظه دوام نخواهد آورد و از جا بلند می‌شود و آن فضا را ترک می‌کند. اما شما دلسرد نشوید و دفعات بعد باز هم برای او کتاب بخوانید. بتدریج کودک یاد می‌گیرد که باید زمانی را برای شنیدن داستان بگذارد و به نحوی، انضباط را می‌آموزد.

می داند که مطالعه هم می‌تواند جذاب باشد: اگر شما برای فرزندتان کتاب داستان نخوانید و او یکراست به مدرسه برود، فکر می‌کند‌کتاب فقط محدود به کتب درسی است و هرگز ارتباط نزدیکی با مطالعه غیردرسی پیدا نخواهد کرد. به این ترتیب‌ برای تفریح فقط سراغ بازی‌های کامپیوتری و اینترنت خواهد رفت. اما اگر از اول برایش داستان‌های جذاب بخوانید‌ برای همیشه جذابیت مطالعه در ذهنش نقش خواهد بست.


منبع: باشگاه خبرنگاران


۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن