واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سردار احمدی مقدم:
فعالیت پلیس افتخاری در دو حوزه فرهنگی و انتظامی است
فرمانده نیروی انتظامی در چهارمحال و بختیاری گفت: پلیس افتخاری از ظرفیت هایی است كه در برنامه های ناجا پیش بینی شده و در چند سال گذشته به دلیل فقدان آیین نامه ها عملیاتی نشده بود كه بسترهای لازم در این زمینه فراهم شده است.
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، سردار دكتر اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در جمع خبرنگاران هدف از سفر به استان را ارزیابی عملكرد فرماندهی انتظامی استان اعلام كرد و گفت: قبل از حضور ما تیم های بازرسی عملكرد مجموعه انتظامی استان را در همه مأموریت ها مورد بررسی قرار داده و امروز جمع بندی نهایی صورت می گیرد و تلاش خواهیم كرد كمبودها و نواقص را برطرف كنیم.
وی با اشاره به اینكه در ارزیابی ما چهارمحال و بختیاری جزء استان های برتر بوده و عملكرد و ارتقاء قابل توجهی داشته است ُگفت: از دیدگاه مردم هم مجموعه انتظامی استان در انجام مأموریت ها ، نوآوری ها ، مكنا ، مبارزه با فساد اداری ، ارتقاء سلامت اداری و كنترل جرایم ، كاهش تصادفات وضعیت بسیار مطلوبی دارد كه تماماً نشان از فرهنگ مردم و مدیریت با تدبیر استان دارد و نقش مدیریت صحیح استان در عبور از مسائل اجتماعی كه می توانست به بحران تبدیل شود بسیار چشمگیر است.
سردار "احمدی مقدم" در پاسخ به سؤال یكی از خبرنگاران در خصوص مبارزه با ناهنجاری هاگفت: مهمترین چالشی كه جامعه با آن روبرو بود بحث سرقت بود كه در سال گذشته افزایش 20 درصدی را شاهد بودیم كه با اقداماتی كه صورت گرفت امسال این رشد در سه ماهه اول متوقف شد و در سه ماهه دوم به ثبات رسید و فعلاً روند نزولی دارد و از نظر كشفیات هم وضع بهبود یافته است.
وی در خصوص ارتقاء امنیت اجتماعی و مبارزه با جرایم خشن و باندهای فساد گفت:شاخص های عملكرد در 7 ماهه اول مطلوب بوده و تلاش می كنیم بهتر شودو تصادفات فوتی هم 6 الی 7 درصد كاهش داشته است.
فرمانده ناجا در پاسخ به سؤال یكی از خبرنگاران درباره امنیت مرزها عنوان کرد: در باره انسداد مرزها حركت بسیار خوبی شروع شد و اعتبارات خوبی از سوی دولت تخصیص یافت كه باعث پیشرفت پروژه ها شد ان شاالله در اوایل آذرماه 130 كیلومتر از مناطق مرزی با ابنیه جدید و راههای جدید و برجك های جدید افتتاح می شود و سپاه هم با همین سرعت در مناطق فاقد جاده در تلاش است امیدواریم امسال دیگر جایی نباشد كه قابل دسترسی نباشد و در مرزهای سیستان و بلوچستان حداقل امکانات لازم فراهم شده باشد.
وی در پاسخ به سؤال یكی از خبرنگاران در خصوص گسترش طرح مكنا به تمامی كلانتری ها و پاسگاه ها گفت: مكنا ابتدا از كلانتری های نمونه شروع شد ولی در ادامه همه كلانتری ها را دربرخواهد گرفت و بخش های مختلف از قبیل آگاهی ، راهنمایی و رانندگی هم باید در همه بخش ها به استانداردهای لازم برسند.
فرمانده ناجا پیرامون طرح پلیس افتخاری گفت: پلیس افتخاری از ظرفیت هایی است كه در برنامه های ناجا پیش بینی شده و در چند سال گذشته به دلیل فقدان آیین نامه ها عملیاتی نشده بود كه بسترهای لازم در این زمینه فراهم شد و این پلیس در 2 گروه تشکیل شده گروهی كه فعالیت فرهنگی و اطلاعاتی دارند مثلاً در بحث كاهش تصادفت چشم بینای راهنمایی و رانندگی می باشند و یا پلیس یاران و بسیجیان كه عمدتاً كار فرهنگی دارند و دیگری گروه انتظامی كه در بحث مبارزه با سرقت و بحران های اجتماعی و تقویت یگان های امداد و بخصوص در حوزه امور مربوط به خواهران مورد استفاده قرار می گیرند و دستورالعمل های لازم نوشته شده و به كلیه رده های ناجا ابلاغ شده که تا 2 برابر بر توان و قدرت ناجا خواهد افزود.
سردار احمدی مقدم گفت: ناجا متولی بخشی از امر به معروف و نهی از منكر است و بخشی كه در اختیار نیروی انتظامی است برخورد با ناهنجاری هاست و نیروی انتظامی تحت نظر دستگاه قضائی برخورد می كند.
وی در پایان در پاسخ به سؤال یكی از خبرنگاران درباره مبارزه با مواد مخدر و میزان كشفیات گفت: امسال 320 تن كشف مواد مخدر داشتیم كه 10 درصد كاهش را نسبت به سال گذشته نشان می دهد که تكمیل طرح های مرزی بر روی روند واردات اثرگذار بوده و افزایش قیمت مواد مخدر و تلاش پلیس مبارزه با مواد و برخورد دستگاه قضائی نیز در این موضوع مؤثر بوده است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]