تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868121162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش وزیر به ادعای شرکتفیلیپ موریس


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: واکنش وزیر به ادعای شرکت"فیلیپ موریس"
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه شرکت فیلیپ موریس (تولیدکننده سیگار مارلبرو و برخی برندهای دیگر) "صهیونیستی" نیست، گفت: اگر این شرکت صهیونیستی بود، به طور قطع مجوزی را برای آنها صادر نمی‌کردیم و پیش از آن، از این موضوع اطمینان حاصل کرده‌ایم.
مهر: محمدرضا نعمت‌زاده در گفتگو با مهر در واکنش به ادعای سخنگوی شرکت "فیلیپ موریس" مبنی بر رد درخواست مجوز احداث کارخانه در ایران، گفت: اگر این نماینده به صورت رسمی اعلام کند که وارد بازار ایران شده و نمایندگی ایجاد کرده است، به طور قطع از سوی کشورهای غربی جریمه خواهد شد.وزیر صنعت، معدن و تجارت در مقابل درخواست خبرنگار برای ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص، افزود: در آینده به صورت مفصل در این باره صحبت خواهم کرد.وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا حضور "فیلیپ موریس" به صورت نمایندگی رسمی در ایران واقعیت دارد و بالاخره ماجرای مجوز شما چه بوده است؟ ادامه داد: آغاز به کار نمایندگی فیلیپ موریس در آینده باید تحقق پیدا کند، ضمن اینکه ما نامه مجوز را به نماینده این شرکت اعطا کرده‌ایم.نعمت‌زاده ادامه داد: شرکت‌های واردکننده در تمام زمینه‌ها و کالاها از جمله خودرو، لوازم خانگی و لوازم الکتریکی دارای نمایندگی‌های رسمی در تمام نقاط دنیا هستند و بنابراین وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت دارد که نمایندگی این کالاها و محصولات را برای فعالیت در ایران تائید کند.وی ادامه داد: یکی از درخواست‌ها این بوده که شرکت ایرانی به عنوان نماینده فیلیپ موریس، سیگار وارد کند، چرا که این شرکت نمایندگی رسمی در ایران ندارد و محصولات آن به صورت قاچاق وارد می‌شود.وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: متاسفانه سیگار با برند مذکور به صورت قاچاق به ایران وارد می‌شود و در مقابل حقوق دولتی واردات نیز پرداخت نمی‌شود. بنابراین بحث اصلی این بود که واردات سیگار با این برند، از طریق نمایندگی رسمی صورت گیرد.وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سئوال که آیا این شرکت "صهیونیستی" است؟ خاطر نشان کرد: اگر این شرکت صهیونیستی بود، به طور قطع چنین مجوزی را صادر نمی‌کردیم و پیش از آن، از این موضوع اطمینان حاصل کرده‌ایم.این در حالی است که شرکت فیلیپ موریس که سیگار مارلبرو از شناخته‌شده‌ترین محصولات آن است، در پاسخ به "بی‌بی‌سی" اعلام می‌کند: "شرکت بین‌المللی فیلیپ موریس یا هیچ‌یک از شرکت‌هایی که تحت نظر آن فعالیت می‌کنند، برای تولید محصولاتشان در ایران درخواست مجوز نداده‌اند."در همین حال، سخنگوی فیلیپ موریس مطرح کرده است که پیش از این به شرکت‌های دخانیات در ایران گفته است هیچ‌کس این اختیار را ندارد که برای تولید یا فروش محصولات این شرکت در ایران یا هرگونه اقدام دیگری از جانب این شرکت درخواست بدهد.محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت اخیرا مجوز تاسیس شرکت "فیلیپ موریس" در ایران را صادر کرده است.براساس این مجوز که وزیر صنعت، معدن و تجارت به صورت "از طرف" آن را امضا کرده، کارخانه سیگارت سازی " فیلیپ موریس" که نام‌های تجاری چون MARLBORO و BONDSTREET متعلق به آن است، با ظرفیت 12 میلیارد نخ در سال ساخته خواهد شد.

فلیپ موریس

 
فلیپ موریس



فلیپ موریس





تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن