تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803796935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار دقیقی از کودکان کار وجود ندارد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آمار دقیقی از کودکان کار وجود ندارد
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک گفت: بانک اطلاعات جامع کودکان جزء برنامه‌های اصلی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک محسوب می‌شود که در حال حاضر در مرحله‌ صفحه‌بندی و تدوین قرار دارد.
کد خبر: ۴۴۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹ - 11 November 2014


دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک گفت: بانک اطلاعات جامع کودکان جزء برنامه‌های اصلی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک محسوب می‌شود که در حال حاضر در مرحله‌ صفحه‌بندی و تدوین قرار دارد.


به گزارش ایسنا، مظفر الوندی دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در سلسله نشست‌های نقش رهبران دینی در پیشگیری از خشونت علیه کودکان اظهار کرد: دو نشست قبلی با محوریت تبعیض و غفلت و بی‌توجهی با حضور اساتید و کارشناسان برگزار شد. امروز نیز نشستی در رابطه با ازدواج زودهنگام و اجباری با حضور اساتید محترم برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: آخرین نشست ما در مورد نقش رهبران دینی در رابطه با خشونت‌های جنسی است که به‌زودی برگزار خواهد شد و متفاوت‌تر از جلسات قبلی خواهد بود؛ زیرا برخی از مسئولان در این جلسه حضور خواهند داشت و ما موضوع را از دیدگاه مسئولان بررسی خواهیم کرد.


الوندی بیان کرد: مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک شاید به عنوان قانونی‌ترین ساختار هماهنگ کننده‌ موضوع کودکان در کشور است و در سال‌های اخیر موضوع کودکان را مورد توجه قرار داده است.


دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک اظهار کرد: این مرجع بر روی مسائل زیادی در رابطه با کودکان متمرکز شده است. از جهت آماری 30 درصد از جمعیت کودکان کشور به طور حداقلی تحت پوشش کنوانسیون حقوق کودک قرار دارند. موضوعاتی که معمولا در گزارش‌های رسمی و بین‌المللی در بخش کودکان مطرح می‌شود این است که ما با 10 الی 12 موضوع چالش برانگیز روبرو بوده‌ایم. بدین معنی که هر گزارش داخلی و بین‌المللی و هر مساله‌ای که مربوط به کودکان می‌شود در این 10 الی 12 موضوع چالش مورد سوال قرار می‌گیریم.


الوندی خاطرنشان کرد: برای برخی از این موارد راهکار قانونی وجود دارد و برخی دیگر در ابهام و برخی دیگر در حال رفع ابهام هستند. در واقع یکی از برنامه‌های مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک این است که از جهت مبانی بر روی این موضوعات بیشتر کار کند. وقتی اطلاعاتی داده می‌شود و سوالاتی مطرح می‌شود ما دچار خلاء قانونی هستیم؛ بنابراین باید مبانی تئوریک خودمان را دسته بندی کنیم.


مشاور وزیر دادگستری تصریح کرد: یکی از اهداف نشست‌ها مشارکت با مراکز علمی، دانشگاهی و فرهیختگان است تابتوانیم آن 10، 12 مورد چالش برانگیز را از جهت علمی و مبنایی رفع کنیم. هدف ما نیز این است که دیدگاههای مختلف را مورد بررسی قرار دهیم و نتیجه این جلسات را در اختیار مسئولینف قانونگذاران و شورای نگهبان قرار دهیم و به یک جمع بندی نهایی در رابطه با این موضوعات برسیم.


وی اظهار کرد: در کنار این مبانی تئوری که باید تدوین شود مشکل دیگر ما مربوط به اطلاعات است؛ زیرا ما هر روز و هر ساعت و هر لحظه اطلاعات مختلفی از وضعیت کودکان چه از مقامات رسمی و چه غیر رسمی داریم. ما به عنوان مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک هر زمان که مورد سوال قرار می‌گیریم که چه تعداد کودک کار در کشور وجود دارد نمی‌توانیم به‌طور قاطع آمار را اعلام کنیم.


الوندی با بیان این که وقتی آمار درست و دقیق وجود نداشته باشد قطعا تصمیماتی که گرفته می‌شود درست نخواهد بود، اظهار کرد: هر از چندگاهی آماری اعلام می‌شود و براساس آن مسئولین احساسی برخورد می‌کنند و تصمیماتی گرفته می‌شود، اما زمانی که خروجی را بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم مشکل حل نشده است.


وی در رابطه با بانک جامع اطلاعاتی کودکان تصریح کرد: فاز دوم بانک اطلاعات جامع کودکان مربوط به مدیریت حمایت از کودکان از طریق سیستم‌های جامع الکترونیکی است که تحول بسیار مهمی در وضعیت کودکان ایجاد خواهد کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن