واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل موسسه خیریه سرای احسان: بیماران روانی پس از درمان و بازگشت به جامعه نیازمند حمایت هستند شهرری- ایرنا - مدیرعامل موسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی سرای احسان گفت: بیماران روانی پس از درمان و بازگشت به جامعه نیازمند حمایت های ویژه ای هستند.
![بیماران روانی پس از درمان و بازگشت به جامعه نیازمند حمایت هستند](http://img7.irna.ir/1393/13930820/81381979/81381979-6069364.jpg)
علیرضا طاهری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: درمان و نگهداری از افراد آسیب دیده اجتماعی که دارای بیماری های روانی مزمن هستند ضمن دانش نیازمند عشق، علاقه، ایثار و مجاهدت وافرمی خواهد که این امر نیازمند حمایت همه مسوولان و خیرین است.
وی افزود: موسسه خیریه سرای احسان تشکلی غیر دولتی و غیرانتفاعی است و با توجه به حضور افراد صاحب نظر و کارشناسان خبره خود دارای جایگاه مشورتی خاص با شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد در تهران است.
وی با بیان اینکه فعالیت این مرکز به طور رسمی از سال 1377 آغازشد، تصریح کرد: عملکرد شانزده ساله این موسسه در خصوص ارایه خدمات بشردوستانه ، کمک به افراد نیازمند، آسیب دیده و همچنین نگهداری شبانه روزی بیماران روانی مزمن بی سرپرست را به نحوی مطلوب به شهروندان بیمار ارایه می دهد.
طاهری افزود: این موسسه در سه حوزه خیریه، درمان و تحقیقات فعال است و به همین منظور با حمایت خیرین و فعالان اجتماعی مرکزی را برای نگهداری و درمان بیماران روانی بی سرپرست یا کم بضاعت به نام "سرای احسان" فعالیت می کند.
** پذیرش چهارده هزار بیمار از ابتدار کار تا کنون
وی گفت: این مرکز طی سال های گذشته پذیرای 14هزار نفر بیمار روان و اعصاب بوده که پس از درمان ترخیص شده اند و هم اکنون نیز میزبان 471 نفر بیمار مبتلا به اختلالات روانی است.
مدیرعامل موسسه خیریه سرای احسان افزود: از این تعداد بیمار 363 مرد و 108 زن می باشد که سال هاست سرای احسان خانه آنهاست و در این خانه زندگی می کنند به این امید که روزی دوباره به میان خانواده ، شهر و هموطنان خود بازگردند.
طاهری بیان داشت: افراد کارتن خواب ، دارای اعتیاد و رها شده در اجتماع در این مرکز جمع شده و توسط خیرین و نیکوکاران برای ارایه کارخیر و جان بخشیدن به این دسته افراد با روش های علمی و استاندارد درمان می شوند.
وی اظهارداشت: سرای احسان هم اکنون به یک مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن تبدیل شده که پس از درمان کامل این افراد برنامه ریزی های انجام شده و با هدف بازگشت به جامعه که در دستورکادر مدیریتی آن قرار دارد برای حفظ کرامت انسانی و حرمت آنان در اجتماع ، به راه خود ادامه می دهد.
وی گفت: در همین رابطه تاکنون طی این سالها هفت نفر از بیماران این مرکز که مداوا شدند تحت نظر به اجتماع بازگشتند و با تهیه منزل مسکونی برای آنان امید به ادامه زندگی را برای آنان محیا کردیم و در ادامه هدف کلی موسسه برهمین اساس پایه ریزی شده است.
** عیادت شهروندان بیماران را به زندگی امیدوارتر می کند
وی ضمن دعوت از همشهریان برای بازدید از برخی آسایشگاه ها به ویژه سرای احسان اظهار داشت: آشنایی از نحوه درمان و عیادت از بیماران روند درمانی را سرعت خواهد بخشید.
طاهری افزود: محبت و توجه از نیازهای واقعی این نوع بیماران است و ایجاد رابطه عاطفی تاثیربسزایی در درمان آنان دارد.
به گفته وی، موسسه خیریه سرای احسان هم اکنون از یک هیات مدیر که افراد پزشک متخصص ، کارشناس روحانی و خیرین دارای موقعیت اجتماعی بهره می برد و بالغ بر80 نفر کادر پرسنل اداری و خدماتی که یکسری افراد عاشق و علاقمند خدمت به مددجویان در این مرکز حضور دارند که همگی برای رضای خدا و کمک به همنوع ادای وظیفه می کنند.
آسایشگاه سرای احسان درکهریزگ جاده دو توپه بعد از روستای قلعه نوچمن از توابه شهرشتان ری واقع شده است.
1724/1417
20/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]