تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860406454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنوز آب زاینده رود به تالاب گاوخونی نرسیده |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هنوز آب زاینده رود به تالاب گاوخونی نرسیده
کد خبر: ۴۴۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶ - 11 November 2014


معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست با بیان اینکه هنوز از آب رهاسازی شده در زاینده رود چیزی به تالاب گاوخونی نرسیده است، گفت: بر تأمین حقابه زیست محیطی زاینده رود اصرار داریم.

به گزارش مهر، دکتر احمد علی کیخا افزود: استراتژی سازمان محیط زیست بر تامین حقابه زیست محیطی زاینده رود تمرکز یافته بنابراین تلاش مسئولان این سازمان در مراودات و مباحثات با وزارت نیرو که مسئول تخصیص آب است و همچنین سایر وزارتخانه ها از جمله وزارت کشاورزی این است که این حقابه تامین شود.

به گفته وی سازمان محیط زیست به بحث های سایر دستگاه ها درخصوص تخصیص آب به بخش های مختلف کشاورزی و صنعتی کاری ندارد و در این حوزه ورود پیدا نمی کند اما چنانچه از این سازمان کسی مشاوره بخواهد قطعا فعالیت کشاورزی را به فعالیت صنعتی ترجیح می دهیم چراکه معتقدیم فعالیت کشاورزی ضررهای کمتری برای محیط زیست به دلیل نفوذ آب باران ترسیب کربن و تولید اکسیژن دارد.

معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست اظهار داشت: البته این را می دانیم که راندمان پایین آبیاری در کشاورزی در حال حاضر معضل بزرگی است که موجب هدررفت بسیاری از منابع آبی کشور می شود.

وی افزود: مطالبه سازمان محیط زیست تامین حقابه زیست محیطی زاینده رود است و در جلسات با دیگر دستگاه ها بر این مطالبه خود که براساس مطالبات گذشته که 176 میلیون مترمکعب در سال تعیین شده اصرار می کند.

کیخا تاکید کرد: البته این میزان در گذشته تعیین شده اما در حال حاضر با توجه به تغییر اقلیم و شرایط جدید بازنگری بر میزان حقابه زیست محیطی زاینده رود انجام شده و برای این منظور تیمی از متخصصان با کمک مشاوران تشکیل شده و در حال تعیین مقدار دقیق حقابه زیست محیطی زاینده رود هستند.

وی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم شورای مدیریت راهبردی زاینده رود به ریاست وزیر نیرو و عضویت وزارت جهاد کشاورزی سازمان محیط زیست و استانداران استان های درگیر تشکیل شده اظهار داشت: در این شورا در مورد تخصیص آب به بخش های مختلف تصمیم گیری می شود که از سال گذشته تدابیر خوبی اندیشیده شد و با اختصاص آب کمتر به کشاورزان شرق اصفهان شرایط تجمیع آب در پشت سد فراهم شد که از هفته گذشته آب پشت سدها رهاسازی شده است.

کیخا با اشاره به اینکه از هفته گذشته 60 میلیون مترمکعب آب در زاینده رود رهاسازی شده یادآور شد: هنوز آبی به تالاب گاوخونی تا روز گذشته نرسیده که علت آن هم از یکسو برداشت های زیاد و از سوی دیگر خشک بودن رودخانه به مدت زیاد است که موجب می شود بخش قابل توجهی از آب رهاسازی شده صرف نفوذ در سفره های آب زیرزمینی شود.

وی افزود: رسیدن آب به تالاب گاوخونی زمان می برد و امیدواریم با ادامه روند بارندگی ها در غرب اصفهان همانند ابتدای سال زراعی جاری تالاب گاوخونی و زاینده رود پرآب باقی بماند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن