پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849872280
آمریکا با وعده نسیه آمده است/ تیم مذاکره کننده امتیازاتی را که در ژنو داد بازپس بگیرد
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آمریکا با وعده نسیه آمده است/ تیم مذاکره کننده امتیازاتی را که در ژنو داد بازپس بگیرد
اگر در توافق نهایی، تحریمها یعنی موضوع اصلی مذاکرات کماکان بهقوت خود باقی باشد، دستاورد قابل ملاحظهای بعنوان نتیجه مذاکرات قابل ارائه نیست جز آنکه مطمئن باشیم آمریکا قابل اعتماد نیست و باید به ظرفیتها و توانمندیهای خود بازگردیم.
جوان آنلاين: حسین شریعتمداری در یادداشت روز کیهان روز دوشنبه با عنوان «از عابر چه خبر؟!» به دلیل تمرکز بر گفتوگو با آمریکایی ها در جریان مذاکرات هستهای و به حاشیه رفتن سایر کشورهای عضو 1+5، از تیم مذاکره کننده انتقاد کرد. او نوشت: متأسفانه تیم مذاکرهکننده کشورمان بیشترین - بخوانید اصلیترین - بخش از مذاکرات را روی آمریکا متمرکز کرده و سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان را تا حدودی و دو کشور چین و روسیه را تقریباً بهطور کامل از دور مذاکرات خارج کرده است! که مذاکرات پیدرپی و طولانی مدت با طرف آمریکایی - از جمله مذاکرات در حال انجام مسقط - نمونه آن است و صد البته به نظر میرسد حضور خانم اشتون تنها برای آن است که مذاکرات سه جانبه! تلقی شود! متن کامل یادداشت مدیرمسئول روزنامه کیهان به شرح زیر است: از رانندههای قدیمی تهران بود. روی اتوبوسهای خطی کار میکرد. آن روز در قهوهخانهای که پاتوق رانندهها بود، نشسته و تعریف میکرد که... بعله! با اتوبوس وارد میدان شوش شده بودم که دیدم باد، کلاه عابری را برده است و عابر وسط میدان دنبال کلاه خود میدود. ترمز اتوبوس چند پا بود- یعنی باید چند بار با پا فشارش میدادی تا کار کند!- اما خودم را گم نکردم! دست فرمانم معرکه بود! ماشین را با هزار زحمت کنترل کردم و بالاخره کلاه عابر را رد کردم!... پرسیدند؛ پس عابر چی؟ و جواب داد؛ خدا رحمتش کند، زیر چرخ اتوبوس له شد!
اگرچه از متن و محتوای مذاکرات هستهای تیم کشورمان با 5+1 گزارش رسمی و قابل استنادی منتشر نشده است و به قول خانم وندی شرمن در گزارش به مرکز مطالعات بینالمللی واشنگتن- و به نقل از خانم مادلین آلبرایت وزیر خارجه اسبق آمریکا- «مذاکرات مانند قارچ است که بیشترین رشد آن در تاریکی است»! ولی شواهد موجود و آنچه در اظهارنظر برخی از مقامات رسمی آمریکا آدرس داده میشود، حکایت از آن دارد که حریف در پی آن است که موضوع و دستور کار اصلی مذاکرات را که «لغو تحریمهاست» به حاشیه برده و در مقابل امتیازات نقدی که دریافت کرده و انتظار دریافت بیشتر آن را دارد، «وعدههای نسیه» تحویل دهد. از این روی، اگر تا پایان مهلت تعیین شده- 3 آذرماه جاری/ 24 نوامبر- توافقی حاصل شود، این توافق با توجه به مختصات کنونی آن، برای جمهوری اسلامی ایران یک «توافق بد» و برای آمریکا و متحدانش یک «توافق ایدهآل» خواهد بود. البته بدیهی است و از تیممذاکرهکننده کشورمان هم که فرزندان انقلابند جز این انتظار نمیرود که با عبور هوشمندانه از حاشیهسازیهای حریف، میدان بازی را به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر دهند... و در این باره گفتنیهایی هست؛
1- توافقنامه ژنو که قرار است ادامه مذاکرات تا رسیدن به توافق نهایی در بستر و چارچوب آن صورت پذیرد، برخلاف آنچه عزیزان مذاکرهکننده توصیف میکنند، در تمامیت خود به نفع حریف بوده است و در آن، منافع ایران غیر از چند نمونه اندک و غیر قابل اهمیت - چیزی شبیه کلاه همان عابر در داستان صدر این نوشته- دیده نشده است. در این خصوص پیش از این با ارزیابی مفاد توافقنامه یاد شده مطالبی داشتهایم که تکرار آن را اطاله کلام ارزیابی میکنیم. آمریکا در این توافقنامه تقریباً همه آنچه را که در پی آن بوده است به دست آورده و ادامه مذاکرات را فقط برای نهایی کردن و تثبیت امتیازات به دست آمده دنبال میکند، بنابراین، تلاش تیم مذاکرهکننده باید روی باز پس گرفتن و پیشگیری از تثبیت امتیازاتی باشد که در توافق ژنو به حریف داده شده است.
در این زمینه اشاره به اظهارنظر صریح «آنتونی کوردزمن»، استراتژیست آمریکایی و نزدیک به کاخ سفید درخور توجه است که تصریح میکند؛ «آنچه آمریکا در توافق ژنو به دست آورده است و قرار است در توافق نهایی افزایش نیز داشته باشد، حتی با حمله نظامی به ایران و تأسیسات هستهای آن هم قابل دسترسی نبود»! این در حالی است که پیش از او، «مایکل هایدن» رئیس سازمان «سیا» در دولت جرج بوش اعتراف کرده بود که سازمان متبوع وی نتیجه و پیآمدهای حمله نظامی به تأسیسات ایران را به دقت مورد ارزیابی قرار داده و به این نتیجه قطعی رسیده است که گزینه نظامی علیه ایران کمترین نتیجه مطلوبی! در پی نخواهد داشت و نمونههای فراوان دیگری از این دست. اگر عزیزان تیم مذاکرهکننده کشورمان بپذیرند که نه از روی عمد، بلکه به غفلت در توافقنامه ژنو امتیازاتی را به حریف دادهاند که با حمله نظامی - بخوانید بلوف حمله نظامی- نیز برای آنان قابل دسترسی نبوده است! اکنون باید بستر مذاکرات را فرصتی برای بازپسگیری امتیازات یاد شده و پیشگیری از تثبیت و رسمیت یافتن آن در توافق نهایی بدانند و نه، دادن امتیاز بیشتر!
2- در چالش هستهای دوازده ساله، موضوع اصلی، لغو تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی بود ولی اخبار و گزارشهای درز کرده از مذاکرات که شواهدی از صحت آن نیز در دست است، حکایت از آن دارد، که این مسئله اصلی به حاشیه رانده شده و با وعدههای باز هم «نسیه» روبروست.
بر اساس این گزارش، آمریکاییها اصرار دارند که رژیم و سامانه تحریمها دستنخورده باقی بماند و تنها بخشی از آن را- که خواهیم دید اهمیت چندانی ندارد و به وعده نسیه شبیه است- به حالت «تعلیق» و نه «لغو» در آورند. یعنی تحریمها را همچنان به عنوان «شمشیر داموکلوس» بر سر فعالیت هستهای - بخوانید اقتدار و پیشرفت- ایران نگاه خواهند داشت. توضیح آن که تحریمها را عمدتاً به چهار دسته تقسیم کردهاند:
اول: تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل «U.N. SANCTIONS». آمریکاییها میگویند این بخش از تحریمها بیکم و کاست و بدون تغییر باقی میماند و ادعا میکنند که لغو یا تعلیق آن در اختیار شورای امنیت سازمان ملل است و به این پرسش پاسخ نمیدهند که مگر 5+1، از سوی همان سازمان ملل به چالش هستهای با ایران نیامدهاند؟!
دوم: تحریمهای اتحادیه اروپا ««E.U. SANCTIONS. حریف این بخش از تحریمها را نیز بیرون از مذاکرات و عمدتاً غیر هستهای ارزیابی میکند.
گفتنی است متأسفانه تیم مذاکرهکننده کشورمان بیشترین- بخوانید اصلیترین- بخش از مذاکرات را روی آمریکا متمرکز کرده است و سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان را، تا حدودی و دو کشور چین و روسیه را تقریباً بهطور کامل از دور مذاکرات خارج کرده است! که مذاکرات پیدرپی و طولانیمدت با طرف آمریکایی- از جمله مذاکرات در حال انجام مسقط- نمونه آن است و صد البته به نظر میرسد حضور خانم اشتون تنها برای آن است که مذاکرات سهجانبه! تلقی شود! که این حدیث مفصلی است و نوشته جداگانهای میطلبد.
سوم: تحریمهای کنگره ««C. SANCTIONS. تیم مذاکرهکننده آمریکا اعلام داشته است که برای لغو یا تعلیق این بخش از تحریمها اختیاری ندارد و تنها میتواند در صورت لزوم برای تعلیق آن به کنگره توصیه کرده و پادرمیانی کند!
چهارم: تحریمهایی که از سوی رئیس جمهور آمریکا - دولت آمریکا- وضع شدهاند. بر اساس گزارشهای موجود، آمریکاییها اعلام کردهاند که فقط بخشی از این تحریمها را در صورت پذیرش مقدمات آن از سوی ایران - بخوانید باجهای تحمیلی - به حالت تعلیق - و نه لغو- در میآورند.
و اما این بخش از تحریمها را نیز به دو نوع تقسیم کردهاند:
الف: تحریمهای اولیه PRIMERY SANCTIONS. این بخش از تحریمها شامل شرکتها، مؤسسات و شخصیتهای حقیقی و حقوقی آمریکایی است که آنها را از رابطه تجاری، علمی و... با ایران منع کرده و در صورت تخلف به جریمههای سنگین محکوم میکند. آمریکاییها اعلام کردهاند که این بخش از تحریمها را نه لغو میکنند و نه به حالت تعلیق درمیآورند!
ب: بخش دوم از تحریمهای دولت آمریکا، تحریمهای ثانویه «SECONDARY SANCTIONS» است که مطابق آن شرکتها و مؤسسات و اشخاص حقیقی و حقوقی غیر آمریکایی از رابطه تجاری و علمی و... با ایران منع شدهاند. آمریکاییها اعلام کردهاند که فقط این بخش از تحریمها را، آنهم برای مدت 2 سال به حالت تعلیق در میآورند و این تعلیق ناچیز و کماهمیت تحریمها را نیز با دو قید محدود کردهاند.
قید اول آن که آژانس بینالمللی انرژی اتمی - که بارها نشان داده است به طور کامل در اختیار آمریکاست- پایبندی ایران به تعهداتش در توافق نهایی را تأیید کند! توجه داشته باشید که آژانس طی 12 سال گذشته علیرغم بازرسیهای فراتر از NPT و پادمان مربوطه و حتی بازرسیهای سرزده «از هر نقطه در هر زمان»- ناشی از پذیرش داوطلبانه پروتکل الحاقی- هرگز حاضر به اعلام صلحآمیز بودن فعالیت هستهای کشورمان نشده است و به قول البرادعی- البته بعد از برکناری- اقداماتش سیاسی است و نه فنی و حقوقی که وظیفه تعریف شده آژانس است.
قید دوم: تنها آن دسته از تحریمهای مذکور در بخش تحریمهای ثانویه به حالت تعلیق درمیآید که علیه فعالیت هستهای ایران وضع شده است و بقیه موارد که شامل اتهاماتی نظیر نقض حقوق بشر! تولید موشکهای بالستیک! تردید در تولید سلاحشیمیایی! حمایت از تروریسم!- حمایت از حزبالله، حماس، جهاد اسلامی، انقلابیون یمن و... - مخالفت با طرح صلح خاورمیانه -مخالفت با به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی - و... است به قوت خود باقی میماند!
باید توجه داشت که از مجموع 18 «فرمان اجرایی» رؤسای جمهور آمریکا برای تحریم ایران، فقط 2 مورد آن علیه برنامه هستهای کشورمان است و 16 مورد دیگر به اتهاماتی نظیر نقض حقوق بشر، ساخت موشکهای بالستیک و... مربوط است و این نکته نیز گفتنی است که شدیدترین تحریمها علیه ایران در دوره اوبامای دموکرات وضع شده و از 10 مصوبه کنگره در تحریم کشورمان 6 مصوبه آن، یعنی بیشترین آنها مربوط به زمانی است که کنگره در اختیار دموکراتها بوده است. قابل توجه جریانات آمریکاگرا- آمریکوفیل- که سادهلوحانه تصور میکنند دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در مقابله با ایران اسلامی، نگاههای متفاوتی دارند!
3- شواهد موجود و اظهارات مقامات رسمی آمریکا- اعم از دموکرات و جمهوریخواه- کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که تحریمها فقط به بهانه فعالیت هستهای کشورمان وضع شدهاند و هدف اصلی از آن، مقابله با اساس انقلاب اسلامی و اقتدار روزافزون نظام و بازگشت به دوران غارتگری و چپاول ثروت ملی از سوی آمریکا و متحدانش است و...
و البته گفتنی است دیروز آقای ظریف وزیر محترم امور خارجه، در مسقط تأکید کرد که «لغو کامل تحریمها و افزایش ظرفیت غنیسازی ایران مهمترین محور مذاکرات است.» و این نگاه از جدیت ایشان در حفظ منافع ملی کشورمان حکایت میکند.
این وجیزه به درازا کشید و داستان همچنان باقی است که به نوبت دیگری موکول میکنیم ولی این نکته را نمیتوان ناگفته رها کرد که اگر در توافق نهایی، «تحریم»ها یعنی موضوع اصلی مذاکرات کماکان به قوت خود باقی باشد، چه دستاورد قابل ملاحظهای به عنوان نتیجه مذاکرات قابل ارائه است؟ جز آن که مطمئن باشیم آمریکا قابل اعتماد نیست و باید به ظرفیتها و توانمندیهای خود بازگردیم که در این صورت، تحریمها به یک درگیری فرسایشی تبدیل میشود و این در حالی است که صدها نشانه از ناتوانی آمریکا و متحدانش برای ادامه این جنگ فرسایشی در دست است.
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
شکست انتخاباتی رییسجمهور آمریکا فرصتی برای تیم مذاکرهکننده است
یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۹ یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد شکست انتخاباتی رییسجمهور به ظاهر مودب آمریکا فرصتی برای تیم مذاکرهکننده به وجود آورده تا حداکثر امتیاز را در این روزهای پایانی به دست آورد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران سیدمحمد بیاتتیممذاکرهکننده از موضعقدرت با آمریکا سخن بگوید |اخبار ایران و جهان
تیممذاکرهکننده از موضعقدرت با آمریکا سخن بگوید معاون اول قوه قضاییه گفت امید است تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان از موضع قدرت با آمریکا به عنوان دشمن ملت ایران سخن بگوید کد خبر ۴۴۷۳۶۳ تاریخ انتشار ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۶ - 07 November 2014 معاون اول قوه قضاییه گفت امید است تمحسنی اژه ای: تیم مذاکره کننده هسته ای از موضع قدرت با آمریکا سخن بگوید
محسنی اژه ای تیم مذاکره کننده هسته ای از موضع قدرت با آمریکا سخن بگوید کاشان- ایرنا- معاون اول قوه قضاییه گفت امید است تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان از موضع قدرت با آمریکا به عنوان دشمن ملت ایران سخن بگوید به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای پنجشنبهتیم مذاکره کننده چون کوهی استوار در مقابل زیادهخواهی آمریکا بایستد
آقاجری در نطق میاندستور تیم مذاکره کننده چون کوهی استوار در مقابل زیادهخواهی آمریکا بایستد یک نماینده مجلس گفت گروه مذاکره کننده ایران باید چون کوهی استوار در مقابل زیاده خواهیهای آمریکا بایستد و ذرهای پا پس نکشد که این خواسته مقام معظم رهبری مجلس و ملت شریف ایران است بهتیم مذاکرهکننده درگیر بازی پلیس خوب و بد آمریکاییها نشود
بیاتیان در نطق میاندستور تیم مذاکرهکننده درگیر بازی پلیس خوب و بد آمریکاییها نشود نماینده بیجار و حسنآباد با بیان اینکه شکست انتخاباتی رئیسجمهور به ظاهر مودب آمریکا فرصتی بیبدیل برای تیم مذاکرهکننده به وجود آورده است گفت آنها میتوانند حداکثر امتیاز را در روزهای پایانیظریف در مسقط/ اعضای تیم مذاکره کننده ایران با آمریکا
ظریف در مسقط اعضای تیم مذاکره کننده ایران با آمریکا عراقچی در نشست سه جانبه ظريف کری و اشتون درباره موضوعات غنی سازی و تحريم ها بحث و گفت و گو می شود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز دکتر محمد جواد ظريف وزير امور خارجه و رييس هيات منماینده لردگان:مجلس از تیم مذاکره کننده حمایت می کند
نماینده لردگان مجلس از تیم مذاکره کننده حمایت می کند شهرکرد-ایرنا-نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون رهروان ولایت گفت مجلس از تیم مذاکره کننده حمایت می کند به گزارش ایرنا مجید جلیل سرقلعه روز پنجشنبه در نشست شورای اداری در فرمانداری شهرستان لردگانعراقچی:حمایت رهبری از اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تاثیرگذار و دلگرم کننده بوده است
روایتی از نقش رهبر انقلاب در مذاکرات هسته ای عراقچی حمایت رهبری از اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تاثیرگذار و دلگرم کننده بوده است تهران-ایرنا-عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای گفت حمایت و ملاطفت مقام معظم رهبری واقعا برای اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تأثیرگذار و دلگرم کننده بودهعراقچی: حمایت رهبری از اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تاثیرگذار و دلگرم کننده بوده است/ تعلیق تجربهای ناموفق ام
روایتی از نقش رهبر انقلاب در مذاکرات هسته ای عراقچی حمایت رهبری از اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تاثیرگذار و دلگرم کننده بوده است تعلیق تجربهای ناموفق اما لازم بود عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای گفت حمایت و ملاطفت مقام معظم رهبری واقعا برای اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تأثیعکس/ تیم مذاکرهکننده هستهای در فردو
محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان روز دوشنبه از سایت غنی سازی فردو و نطنز و مراحل کار در این مرکز بازدید کرد سید عباس عراقچی حمید بعیدی نژاد مجید تخت روانچی و بهروز کمالوندی در این بازدید او را همراهی می کردند 6 8 1393 ساعت 19 11مجلس ایران ساکت نخواهد ماند/ هشدار به تیم مذاکره کننده
مجلس ایران ساکت نخواهد ماند هشدار به تیم مذاکره کننده جوامع غربی و گروه ۱ ۵ باید بدانند که مجلس ایران ساکت نخواهد ماند و اجازه نمیدهد مصالح کشور به خطر بیفتد همچنین اگر تیم مذاکرهکننده کوتاه بیاید بلافاصله این طرح را در دستورکار مجلس قرار میدهیم به این مطلب امتیاز دهید &nbsعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: تیم مذاکرهکننده با ۱+۵ فقط مجاز به گفتوگو درباره موضوعات هستهای است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تیم مذاکرهکننده با ۱ ۵ فقط مجاز به گفتوگو درباره موضوعات هستهای است عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه تیم مذاکرهکننده با ۱ ۵ فقط مجاز به گفتوگو درباره موضوعات هستهای است گفت آمریکا به دنبال بهانهتراشی و زیادهخواهی استموفقیت تیم مذاکره کننده هسته ای پیروزی ایران درعرصه بین المللی است
- موفقیت تیم مذاکره کننده هسته ای پیروزی ایران درعرصه بین المللی است بوشهر-ایرنا- امام جمعه خورموج گفت موفقیت تیم مذاکره کننده هسته ای با حمایت های مردمی وهدایت های رهبری یک پیروزی دیگر درزمینه بین المللی نصیب ایران اسلامی خواهد کرد به گزارش ایرنا حجه السلام عبدالحسین مصلح درخشمخانی: تیم مذاکره کننده هستهای اختیارات کافی دارد
شمخانی تیم مذاکره کننده هستهای اختیارات کافی دارد دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار بورگه برنده وزیر خارجه نروژ با اشاره به ظرفیتهای گسترده همکاری میان ایران و نروژ زمینههای موجود برای گسترش مناسبات سیاسی و اقتصادی میان دو کشور را مناسب عنوان کرد آفتاب علی شمخانی با تشریحتیم مذاکره کننده هسته ای ایران راهی عمان شد
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران راهی عمان شد محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و رییس هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان برای گفت و گوهای سه جانبه هسته ای با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا و کاترین اشتون هماهنگ کننده مذاکرات هسته ای و نیز انجام مذاکرات میان ایران و 1 5 دقایقی پیش راهیتیم مذاکرهکننده در مذاکرات از منافع مردم پاسداری کند
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به تیم مذاکرهکننده کشورمان پیشنهاد کرد که ضمن حل و فصل موارد اختلافی بر خطوط قرمز نظام پافشاری کرده و از منافع مردم پاسداری کنند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا موسی موسوی در نطق میاسخنگوی کمیسیون امنیتملی مجلس: مردم از تیممذاکره کننده هسته ای حمایت می کنند
سخنگوی کمیسیون امنیتملی مجلس مردم از تیممذاکره کننده هسته ای حمایت می کنند سخنگوی کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه رویکرد و اظهارات مقامات آمریکایی در اثر فشارهای لابیهای صهیونیستی رخ میدهد گفت تیم هستهای کشورمان در چارچوب خطوط قرمز نظام حرکت کرده و قط-