واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۳ (۲۱:۷ب.ظ)
رفع دغدغههاي مسکن و رعايت معيارهاي پيشرفته براي ايمني بناها در سند چشمانداز بتن 1404 سند چشمانداز بتن 1404 پيرو بندهاي 13 و 15 سياستهاي کلي برنامههاي پنجساله توسعه در سال 87 تدوينشده و اهدافي نظير تلاش در راستاي رفع دغدغههاي مسکن و رعايت معيارهاي پيشرفته براي ايمني بناها و استحکام ساختوساز در آن مد نظر قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، نخستين نشست توجيهي سند چشمانداز بتن 1404 با حضور دکتر محمدحسين افتخار، نماينده مرکز تحقيقات راه، مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي، رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان قزوين و اعضاي گروه تخصصي عمران سازمان و جمعي از مسوولان و کارشناسان مراجع دانشگاهي و فني استان قزوين در اين حوزه برگزار شد.
مهندس معارفي، عضو هيأت مديره و عضو گروه تخصصي عمران سازمان نظام مهندسي ساختمان استان قزوين، در ابتداي اين جلسه اظهار داشت: سند چشمانداز بتن 1404 پيرو بندهاي 13 و 15 سياستهاي کلي برنامههاي پنجساله توسعه در سال 87 تدوينشده و اهدافي نظير تلاش در راستاي رفع دغدغههاي مسکن و رعايت معيارهاي پيشرفته براي ايمني بناها و استحکام ساختوساز در آن مد نظر قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه ايران با دارا بودن يک درصد جمعيت جهان، دو درصد سهم ساختوساز را به خود اختصاص ميدهد، افزود: بتن پرمصرفترين ماده ساختماني شناختهشده و توليد سالانه سيمان به عنوان مهمترين جزء اين ماده ساختماني در کشور به بيش از 70 ميليون تن رسيده است.
عضو هيأت مديره سازمان نظام مهندسي ساختمان استان قزوين ادامه داد: مصرف سالانه سيمان در ايران از 220 کيلوگرم در سال 57 به بيش از 800 کيلوگرم در حال حاضر رسيده و بر اين اساس توليد بتن کشور نيز حداقل دو برابر بيشتر از سرانه ميانگين جهاني است.
معارفي خاطرنشان کرد: با وجود نقش قابل توجه بتن در صنعت ساختوساز، در راستاي ارتقاي کيفي ساختوسازهاي بتني و توسعه پايدار در صنعت ساختمان سند جامع چشمانداز بتن 1404 تهيه شده است و اين جلسه به جهت تدوين برنامهاي براي پيادهسازي اين سند در استان و معرفي قزوين به عنوان پايلوت کشوري تشکيل شده است.
مهندس فرخزاد، رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان قزوين، نيز در اين نشست اظهار کرد: يکي از ظرفيتهاي اين سازمان تعامل خوب آن با تشکيلات حاکميتي، بخش خصوصي و ديگر حوزههاي مربوطه است.
وي افزود: موضوع کنترل کيفي ساختمانها از سال 84 از سوي سازمان نظام مهندسي ساختمان اين استان آغاز شد و هم اکنون تا آنجا پيشرفت داشته است که کنترل کيفيت بتن و آزمايشهاي موردنياز در مناطق روستايي برخي شهرستانهاي استان قزوين نيز به انجام ميرسد و اين موضوع حاصل همراهي و اعتماد دستگاههاي دولتي به اين سازمان است.
رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان قزوين عنوان کرد: اين استان با توجه به برخورداري از بسترهاي سختافزاري و نرمافزاري موردنياز براي فعاليت در راستاي اجراي سند چشمانداز بتن 1404 ميتواند پايلوت خوبي براي اين کار باشد.
فرخزاد دانشگاههاي استان قزوين را ظرفيت مناسبي در اين راستا برشمرد و اضافه کرد: قزوين با دارا بودن بيش از يک ميليون نفر جمعيت، 120 هزار نفر دانشجو در 52 واحد دانشگاهي که دارد ميتوان از آن به عنوان ظرفيتي مناسب در زمينه اجراي سند چشمانداز بتن 1404 بهره گرفت.
مهندس ميرمعزي، رئيس کميته کنترل آزمايشگاهها، نيز در اين نشست اظهار کرد: از سال 86 با توجه به دغدغههايي که در ساختمانسازي براي کنترل مصالح وجود داشت، عزم راسخي در اين سازمان به وجود آمد که در اين راستا هفت آزمايشگاه در استان قزوين راهاندازي شد.
وي افزود: حدود دو سال پس از آن با توجه به مصوبه ابلاغي وزارت راه و شهرسازي تعداد و فعاليت آزمايشگاهها افزايش يافت و در حال حاضر 30 آزمايشگاه در استان قزوين فعاليت ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]