واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۳ (۱۷:۵۴ب.ظ)
آزمون آتش نشاني و جذب نيرو بعد از اين بصورت محلي برگزار مي شود/ تقويت و آموزش همياران محلات جدي گرفته شود با همکاري هاي بي دريغ شهرداري، شوراي اسلامي شهر شيراز و استانداري فارس مقرر شد آزمون بعدي جذب نيرو به صورت محلي و مطابق استاندارهاي آتش نشاني شيراز برگزار شود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد مهدي شايق مدير عامل سازمان آتش نشاني شيراز با بيان اين مطلب گفت: با جلسات متعدد و فراواني که با سازمان هاي ذيربط برگزار شد و با همکاري هاي بي دريغ شهرداري ، شوراي اسلامي شهر شيراز و استانداري فارس مقرر شد آزمون بعدي جذب نيرو به صورت محلي و مطابق استاندارهاي آتش نشاني شيراز برگزار شود.
وي افزود : وجود بعضي از قوانين جذب نيرو مطابق با شرايط فعلي آتش نشاني نيست، که با درخواستي که از سمت ما صورت گرفت،موفق شديم نظر مساعد دستگاه هاي ذيربط را براي برگزاري آزمون جذب نيرو با استانداردهاي مورد نياز در آتش نشاني شيراز جلب کنيم.
شايق از جذب 144 نفر آتش نشان در چندماه آينده خبر داد و گفت : اين تعداد آتش نشان پس از اخذ مجوزهاي لازم تا چند ماه آينده و پس از چاپ آگهي در روزنامه ها ، وارد آزمون علمي خواهند شد.
اين مقام مسئول افزود : در اين آزمون نيز مانند آزمون هاي قبلي سعي ما بر اين است تا آماده ترين و بهترين نيروها را جذب نماييم و در اين آزمون اولويت با کساني است که چه از لحاظ جسمي و چه از لحاظ ذهني آمادگي بيشتري را دارا باشند.
شايق آزمون هاي روانشناختي را از جمله موارد مهم برشمرد و گفت: در آزمون آتي يکي از تست هايي که بسيار مورد توجه قرار گرفته است آزمايش هاي روان شناختي است.
وي اضافه کرد با توجه به استرس زيادي که بر جامعه آتش نشانان حاکم است و با توجه به مشکلات عديده روحي و رواني و ديدن صحنه هاي ناخوشايند که هر آتش نشان در طول دوران خدمت خود آنرا تحمل مي کند اينگونه تست ها در ابتداي جذب آتش نشان به عمل مي آيد تا اشخاص که توانايي کمتري از لحاظ رواني دارند وارد سازمان نشوند.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد تا با جذب اين تعداد نيرو قسمتي از مشکل کمبود نيروي انساني که با بازنشسته شدن بخشي از پرسنل در سال آينده اتفاق مي افتد مرتفع شود.
*تقويت و آموزش همياران محلات جدي گرفته شود
رئيس شوراي اسلامي استان فارس نيز در اين جلسه خواستار تقويت و آموزش همياران محلات شد و افزود: يکي از مسائلي که در جامعه ما مغفول مانده است آموزش است و اگر اين امر جدي گرفته شود بسياري از مشکلات و معضلات جامعه ما حل خواهد شد.
وي افزود : اگر ما آموزش را از سطوح پايين و در خردترين مسايل شروع کنيم ، مشکلات عمده ما نيز حل خواهد شد. براي مثال اگر حتي در روستاهاي کم جمعيت چراغ راهنمايي نصب کنيم ، مي توانيم مطمئن باشيم که اين فرد در شهر نيز از چراغ عبور نخواهد کرد.
وي در ادامه به لزوم تعامل دستگاه ها با يکديگر اشاره کرد و گفت : انجام کارها به صورت تيمي و هماهنگي ميان دستگاه هاي اجرايي يکي از مسايل پراهميت در دستگاه هاي دولتي است که بايد به صورت ويژه اي مورد توجه قرار گيرد و مادر شوراي اسلامي استان آماده تعامل با تکيه دستگاه ها هستيم.
يعقوبي ضمن تصريح به اهميت شوراي اسلامي گفت : شوراي اسلامي نمايندگان مردم در يک پارلمان محلي هستند و با توجه به آن چيزي که قانون تدوين کرده است عمل مي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]