تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868097091




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرلیست یا ته لیست برای عارف فرق ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سرلیست یا ته لیست برای عارف فرق ندارد




عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه ته لیست یا سر لیست برای عارف تفاوتی ندارد، گفت: اگر آقای ناطق سرلیستی اصلاح‌طلبان را بپذیرد ما خوشحال می‌شویم.





خبرگزاری فارس: الیاس حضرتی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در خصوص نرخ پایین مشارکت مردم در آمریکا اظهار داشت: در آمریکا و بسیاری کشورهای غربی آزادی که تعریف می‌شود به خاطر تسلط کامل رسانه‌ها و فضای غالبی است که فقط برای دو حزب وجود دارد و در واقع امکان فعالیت برای حزب سوم اصلا مهیا نیست.

حضرتی با بیان اینکه در آمریکا افراد و احزاب برای فعالیت حتما باید در ساختار حزب تعریف شوند، خاطرنشان کرد: نه معنای آن نیست که حزب دیگری نمی‌تواند فعالیت کند بلکه اساسا امکان تنفس برای آنها وجود ندارد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه به خاطر چنین چارچوبی همیشه مشارکت در آمریکا زیر 50 درصد است، تصریح کرد: این نرخ پایین مشارکت مشکل امنیتی برای آنها محسوب نمی‌شود.

وی ادامه داد: ما در کشور خود امنیت و پایداری‌مان را به حضور مردم گره زدیم نه به سلاح‌های هسته‌ای، وابستگی‌های جهانی و اتکا به ابرقدرت‌ها از این رو نظام جمهوری اسلامی متکی به مردم است.

حضرتی بر همین اساس به امنیت ملی، استقلال و استحکام داخلی بالا در کشورمان اشاره کرد و گفت:‌تمام تلاش ما مشارکت حداکثری مردم است.

مدیرمسئول روزنامه اعتماد باتاکید بر اینکه ما در عین حال باید خلا احزاب را در کشورمان پر کنیم، یادآور شد: بحث احزاب در کشور ما نه باید مانند دیکتاتوری حزبی در آمریکا باشد و نه مانند بل بلوشی حزبی در کشورمان بلکه باید بتوانیم احزاب اصیل و فراگیری را تشکیل دهیم.

وی با ذکر مثالی در این زمینه به نقش فراگیری آیت‌الله مهدوی کنی در جریان اصولگرایی و نقش خاتمی در جریان اصلاح‌طلبی اشاره کرد و افزود:‌من معتقدم که در حال حاضر سه جریان در کشور فعالیت می‌کنند.

حضرتی بر همین اساس افزود: جریان اصولگرایان معتدل، سنتی و پایداری در یک طیف و جریان اصلاح‌طلبی طیف دیگر و همچنین طیف ملی‌-مذهبی‌ها جریان سومی را تشکیل می‌دهند.

حضرتی در پاسخ به این سؤال که آیا شما جریان برانداز را از جریان اصلاح‌طلب تفکیک می‌کنید، گفت:‌ آنها برانداز نیستند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سؤال که آیا شما اعضای نهضت آزادی را اینگونه نمی‌دانید، گفت: نهضت آزادی برانداز نیست اما ما با آنها اختلافات مبنایی داریم. لذا این جریان نیز ذیل جریان ملی- مذهبی می‌تواند فعالیت کند.

وی درباره برنامه‌های حزب اعتماد ملی ادامه داد: حزب اعتماد ملی یکی از احزاب اردوگاه جریان اصلاح‌طلبی است و مجموعه اصلاح‌طلبان یک ندای واحدی سر می‌دهند.

حضرتی در پاسخ به این سؤال که نظر شما درباره ندای تفرقه حزب ندای ایرانیان که با انتقادات زیادی از سوی اصلاح‌طلبان مواجه شد، چیست، گفت: تفرقه‌ای وجود ندارد و نسل دوم اصلاحات از دوستان خوشفکر ما هستند که ذیل پرچم اصلاح‌طلبی فعالیت می‌کنند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سؤال که نظر شما درباره عدم دعوت شورای مشورتی خاتمی از عارف برای حضور در جلسات این شورا چیست، پاسخ داد: عارف از ارکان اردوگاه اصلاح‌طلبان و جزو نیروهای خوشفکر و خوش‌سابقه و سلیم‌النفس است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا برخلاف آنچه آقای کرباسچی گفت آیا اصلاح‌طلبان حاضرند سرلیستی عارف را بپذیرند، تصریح کرد: برای آقای عارف سر لیست با ته لیست هیچ تفاوتی ندارد و شخصیت او بزرگتر از این حرف‌هاست.

حضرتی با بیان اینکه ما با جریان اصولگرای عقلایی هیچ مشکلی نداریم و افرادی نظیر ناطق و لاریجانی را قبول داریم، خاطرنشان کرد: اگر آقای ناطق افتخار دهد و سرلیستی اصلاح‌طلبان را بپذیرد مایه خوشحالی ماست.

مدیرمسئول روزنامه اعتماد با بیان اینکه ما برخلاف اصولگرایان در دولت احمدی‌نژاد هیچ توقعی از دولت نداریم در پاسخ به این سؤال که جرا آقای حجاریان گفته بود اصلاح‌طلبان ستون فقرات دولت هستند، پاسخ داد: ما به دنبال مرد جدید با افراد پخته و علاقمند به انقلاب و امام هستیم و افراد زیادی داریم که با تجربه بوده و دلسوز امام و رهبری هستند.

وی ادامه داد: اصلاح‌طلبان پشت سر دولت حرکت می‌کنند و هر جا که دولت کمک و مشورتی بخواهد ما حضور داریم و جایی که ضعف باشد تذکر خواهیم داد چرا که معتقدیم انتقاد و تذکر منافاتی با اصل کمک به دولت ندارد.






تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن