واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حذف دوران "فرهاد دانشجو" از گزارش تحقیق و تفحص دانشگاه آزاد
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتشار گزارش تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در برخی رسانهها گفت: برخلاف آنچه مجلس شورای اسلامی تصویب کرده در گزارش منتشر شده بخش مربوط به دوران مدیریتی فرهاد دانشجو حذف شده است و با توجه به انتشار این گزارش قبل از قرائت در صحن علنی مجلس، این گزارش سیاسی ارزیابی میشود و از اعتبار حقوقی آن میکاهد.
آفتاب: حجتالاسلام تیمورعلیعسگری در گفتوگو با ایسنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد علمی و آکادمی برآمده از تایید حضرت امام و نهاد علمی مردمبنیاد کشور است. این دانشگاه بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است که با پیشنهاد آیتالله هاشمی رفسنجانی و تایید حضرت امام همزمان با فتح خونینشهر تاسیس شد و تاکنون پنج میلیون فارغالتحصیل تحویل جامعه داده است و خدمات دکتر جاسبی در این 30 سال تحسین برانگیز بوده ضمن آنکه دیکته نانوشته غلط ندارد.
وی با بیان اینکه تحقیق و تفحص منصفانه بدون شائبه سیاسی موجب کیفیسازی دانشگاه میشود، گفت: تحقیق و تفحص با توجه به دیدگاه و نظرات کارشناسانه باعث ارتقاء علمی، فرهنگی و اجتماعی میشود و این مساله برای دانشگاه مغتنم است.
وی با اشاره به زمان مطرح شدن بحث تحقیق و تفحص در مجلس شورای اسلامی گفت: بحث تحقیق و تفحص در مورخ 91/5/18 در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و در تاریخ 91/8/16 در دستور کار مجلس قرار گرفت و به تصویب رسید. تحقیق و تفحص در دوران مدیریتی آقای فرهاد دانشجو به تصویب رسید و بنا شد تحقیق و تفحص درباره دوران مدیریتی فرهاد دانشجو و دکتر جاسبی انجام شود.
حجتالاسلام علی عسگری با اشاره به اینکه در تبصره آییننامه 214 مجلس شورای اسلامی مهلت قانونی از تاریخ صدور ابلاغ اعضای هیات تحقیق و تفحص به رئیس مجلس شش ماهه است، گفت: در صورت ضرورت با درخواست هیات تحقیق و تفحص و تصویب هیات رئیسه مجلس شش ماه دیگر قابل تمدید خواهد بود.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه دکتر میرزاده در تاریخ 92/7/1 به ریاست دانشگاه منصوب شدند، گفت: بعد از گذشت هفت روز از ریاست ایشان جلسه مشترکی با مسوولان دانشگاه و اعضای هیات تحقیق و تفحص انجام شد و اعضای هیات تاکید داشتند که این موضوع مربوط به دوران مدیریتی فرهاد دانشجو و دکتر جاسبی است و از دکتر میرزاده درخواست کردند تا در چارچوب قانون با آنها همکاری داشته باشد.
علی عسگری در ادامه افزود: دکتر میرزاده به شکل مکتوب به من دستور دادند که طبق مذاکرات و در چارچوب قانون همکاری انجام شود و مستندات خوبی نیز به اعضای هیات تحقیق و تفحص ارائه شد.
حذف دوران فرهاد دانشجو از گزارش/ صدور وثیقه 7 میلیاردی برای معاون مالی دانشجو
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه اخلاق حکم میکرد که گزارش تحقیق و تفحص منصفانه و بیطرفانه باشد، افزود: علیرغم مدارک ارائه شده اعضای محترم هیات تحقیق و تفحص بخش مربوط به دوران فرهاد دانشجو به طور کلی از گزارش حذف کردند و کلمهای نه مثبت و نه منفی در این رابطه ذکر نکردند. این مساله وظیفه خطیر مجلس و نمایندگان را به چالش میکشد چراکه آنها تاکید داشتند که این گزارش مربوط به دوران آقای دانشجو نیز خواهد بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برای معاون مالی آقای فرهاد دانشجو از سوی دادگاه هفت میلیارد تومان قرار وثیقه صادر شده و در حال محاکمه است، گفت: حداقل انتظار میرفت در این گزارش به تخلفات معاون مالی و اداری آقای فرهاد دانشجو اشاره میشد.
در گزارش هیچ اشارهای به پاسخهای دکتر جاسبی نیز نشده است
حجتالاسلام علی عسگری با اشاره به اینکه در این گزارش هیچ اشارهای به پاسخهای دکتر جاسبی نیز نشده است، گفت: ایشان مظلوم واقع شده چراکه پاسخهای ایشان را ما دریافت کردهایم و آنها را ارائه دادهایم و پاسخهای ایشان چندین متمم داشته است اما متاسفانه اعضای هیات تحقیق و تفحص فقط به گزارشهای اولیه بسنده کردهاند.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه گزارش تحقیق و تفحص مجلس سیاسی ارزیابی میشود، اظهار کرد: این مساله از اعتبار حقوقی این گزارش میکاهد و بهترین دلیل برای سیاسی بودن این است که قبل از قرائت گزارش در صحن علنی مجلس گزارش در سایتها و رسانههای خاص جریان اقتدارگرای سیاسی منتشر و فضاسازی رسانهای انجام شده است.
حجتالاسلام علی عسگری با اشاره به اینکه روال قانونی این است که گزارش ابتدا در صحن علنی مجلس قرائت شود و سپس نمایندگان در رسانهها مصاحبه کنند، گفت: آقای زارع امروز در مصاحبه با صداوسیما به این مساله پرداخته و جای تأسف دارد که اینگونه شتابزده عمل میکند.
دو متن متفاوت با امضای رئیس کمیسیون به هیات رئیسه مجلس ارائه شده است
وی با بیان اینکه دو متن متفاوت با امضای رئیس کمیسیون به هیات رئیسه مجلس ارائه شده است، افزود: یک متن برای قرائت در صحن علنی و ارجاع به مراجع ذیصلاح همچون هیات امناء و شورای انقلاب فرهنگی ارائه شده و در متنی دیگر ارجاع آن به قوه قضاییه منظور نظر قرار گرفته است شده است.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با اشاره به تفاوت در دو متن که هر دو به امضا رئیس کمیسیون رسیده، جای سوال دارد، اظهار کرد: در متن گزارش نیز تناقضات آشکار و کلیگوییهای بسیار وجود دارد و این مساله اعتبار حقوقی این گزارش را از نظر مستندات زیر سوال میبرد.
وی در ادامه افزود: انتظار داشتیم اعضای هیات تحقیق و تفحص مجلس با حفظ نقاط مثبت و بررسی تخلفات و نقاط منفی در دوران مدیریتی دکتر جاسبی و فرهاد دانشجو در کنار هم و بیطرفانه این گزارش را تهیه میکردند اما لازم به ذکر است که دانشگاه آزاد تابع قانون است و هر چه مجلس شورای اسلامی و شورای انقلاب فرهنی تصمیم بگیرد در اجرای آن کوشش می کنیم .
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]