واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: عملکرد بودجه ای دولت در سال جاری مطلوب است شهرکرد-ایرنا-عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عملکرد بودجه ای دولت یازدهم در سال 93 را مطلوب ارزیابی کرد.
"سیدسعید زمانیان دهکردی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت:بودجه کشور در شش ماهه نخست سال جاری عملکرد خوبی داشته و نقطه ضعف آن اجرای ناقص تبصره 21 قانون بودجه 93 است.
وی با تاکید بر لزوم هدایت درآمدهای ناشی از هدفمندی یارانه ها به تقویت تولید و کشاورزی، اضافه کرد:اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه ها، علاوه بر رونق بخش کشاورزی و صنعت، زیر ساخت های اقتصادی را برای توسعه همه جانبه کشور فراهم می کند.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان رویکردهای لازم در بودجه سال آینده کشور، تصریح کرد: شفافیت و واقعی بودن درآمدها بر اساس تحولات منطقه ای از ضرورت های تهیه و تصویب بودجه است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به کاهش قیمت نفت، افزود:پیش بینی می شود، قیمت واقعی نفت تا زمان تنظیم بودجه 94 مشخص شود.
زمانیان دهکردی همچنین با تجلیل از اقدام دولت یازدهم در ارائه به موقع بودجه سال 93 به مجلس شورای اسلامی، گفت:ارائه به موقع بودجه، زمان کافی برای بررسی تبصره های آن در اختیار نمایندگان مجلس قرار می دهد.
وی بر لزوم حذف پردرآمدها از دریافت یارانه نقدی و هدایت این درامدها با تقویت زیرساخت های کشور تاکید کرد.
به گزارش ایرنا در تبصره 21 قانون بودجه سال جاری کشور آمده است:به منظور حسن اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها ـ مصوب 1388 ـ به دولت اجازه داده می شود در سال 1393 منابع مالی حاصل از اصلاح قیمت کالاها و خدمات موضوع قانون مذکور و منابع یارانه ای آن را با استفاده از انواع روشهای پرداخت نقدی و غیر نقدی وخدمات بیمه ای بین خانوارهای هدف و نیازمند توزیع و با اولویت بخش تولید، به شرح زیر اجرا کند:
الف – در آمد حاصل از اجرای قانون مذکور در سال 1393 تا مبلغ 632 هزار میلیارد ریال شامل موارد زیر می شود:
1-تا مبلغ 519 هزار میلیارد ریال از محل اصلاح قیمت کالاها و خدمات موضوع مواد 1 و 3 قانون مذکور
2- تا مبلغ 113 هزار میلیارد ریال یارانه نان، برق و سایر کالاها وخدمات مندرج در این قانون
ب – به منظور تقویت منابع صنعت برق و حضور فعال بخش خصوصی، منابع حال از افزایش قیمت های برق در سال 1393 از شمول ماده (12) قانون هدفمند کردن یارانه ها خارج و در اختیار صنعت برق قرار می گیرد.
ج – منابع مندرج در جزء (الف) به شرح زیر هزینه می شود.
1- تا مبلغ 100 هزار میلیارد ریال در اجرای ماده (8) قانون هدفمند کردن یارانه ها با اولویت کمک به بخش تولیدی ، خدماتی و مسکونی
2- تا مبلغ 532 هزار میلیارد ریال به منظور پرداخت نقدی و غیر نقدی و تقویت نظام سلامت موضوع ماده (7) قانون هدفمند کردن یارانه ها
3- جابجایی تا 20 درصد در موارد فوق مجاز است.
د – در شهر های با جمعیت بالای یک میلیون نفر، عوارض خاص توسط هیئت وزیران برای مقابله با آلودگی محیط زیست و کمک به توسعه حمل و نقل عمومی وضع می شود تا به صورت در آمد هزینه به مصرف برسد.
547
17/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]