تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820321901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حواستان به پوسیدگی دندانتان باشد


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Stages of tooth decay حواستان به پوسیدگی دندانتان باشد


اگر به سلامت دندان های تان اهمیت می دهید،توصیه می کنیم برای پیشگیری از پوسیدگی دندان هایتان این مطلب را بخوانید

محمد باقر رضوان گفت: از نظر علمی با رعایت کامل بهداشت دهان و دندان می‌توان هیچگونه دندان پوسیده در دهان نداشت، برای این کار اگر بتوانیم پلاک میکروبی یعنی پوشش لزج و چسبنده که در صورت مسواک نکردن روی سطح دندان با بین دندان‌ها به وجود می‌آید را حذف کنیم هیچ پوسیدگی نخواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: اگر این موارد بهداشتی درباره دندان انجام شود دیگر مهم نیست که بیمار آب حاوی فلوراید بخورد یا نخورد، فلوراید تراپی کند یا نکند یا حتی قند هم بخورد یا نخورد یعنی موضوع مهم درباره سلامتی دندان پلاک میکروبی شکل گرفته روی دندان است که حاوی میکروب است و عامل پوسیدگی دندان است.

رضوانی تصریح کرد: اگر فردی بتواند پلاک میکروبی شکل گرفته روی دندان را به شکل مناسب حذف کند، از روی دندان‌ها بردارد و از شکل‌گیری و باقی ماندن بر روی دندان پیشگیری کند دندان‌هایی سالم و فاقد پوسیدگی خواهد داشت و نیازی به فلوراید تراپی و اقداماتی از این دست نخواهد داشت.

این دندانپزشک افزود: این شرایط برای دهان و دندان شرایطی ایده‌ال است یعنی اگر فردی به این مرحله برسد به یک شرایط ایده‌ال دندانی دست پیدا کرده است که تا اخر عمر نیازی به مراجعه به دندانپزشک برای درمان نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: ولی افراد می‌گویند این عملی نیست یعنی بیمار چقدر می‌تواند نخ دندان کشیده یا دندان‌های خود را مسواک کند، یک ساعت از شبانه روز وقت گذاشتن برای بهداشت دهان ودندان شامل مسواک و نخ دندان که عملی نیست پس حالا که نمی‌توانیم از تشکیل پلاک میکروبی پیشگیری کنیم باید درصد پوسیدگی را از طریق کاهش پوسیدگی زایی پلاک میکروبی یا افزایش مقاومت دندان جبران کنیم.

رضوانی گفت: ما باید در این دو قسمت وارد شویم یعنی بیمار تعدد مصرف مواد قندی را کم کند چرا که پلاک میکروبی با مصرف کم مواد قندی پوسیدگی زایی کمی خواهد داشت یا اگر پوسیدگی زایی به علت تعدد مصرف مواد قندی کاهش نیافت باید کاری کنیم که ساختار دندان تقویت شود و متعاقب اسیدی که از پلاک میکروبی به وجود می‌آید دیرتر پوسیده شود؛ برای این کار باید از فلوراید کمک گرفت.


16 آبان 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن