تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821256122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

176 متکدی بومی وغیربومی در شهرستان آمل جمع آوری شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 176 متکدی بومی وغیربومی در شهرستان آمل جمع آوری شدند ساری- ایرنا- معاون استاندارمازندران وفرماندار ویژه شهرستان آمل، از شناسایی و جمع آوری 176 تن از متدکدیان بومی وغیربومی به جرم تکدی گری امسال در معابرعمومی این شهر خبر داد.


"غلامحسین شفیع زاده " عصرچهارشنبه در حاشیه جلسه ساماندهی متکدیان شهرستان های مرکزی مازندران در فرمانداری آمل به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع تعداد دستگیرشده ها فقط 65 نفر بومی شهرستان بودند و بقیه از استانها وخارج از کشور شناسایی واز شهرستان منتقل شدند.
وی افزود: شماری از دستگیر شده ها زیر پوشش اداره مجموعه بهزیستی و یا کمیته امدادخمینی(ره) شهرستان آمل بودند.
وی افزود: البته برای متکدیان بومی شهرستان، پرونده سازی شده ومتکدیان غیربومی نیز از شهرستان اخراج شدند.
فرماندارویژه آمل تصریح کرد: در سال گذشته نیزتعداد 61 نفر از متکدیان بومی وغیربومی دستگیر که غیر بومی ها از شهرستان طرد شدند.
شفیع زاده، با بیان اینکه تکدی گری از معضلات اجتماعی است که به جامعه آسیب می رساند افزود: کارگروه جمع آوری متکدیان شهرستان آمل باید با به خطر انداختن امنیت شغلی و درآمدی متکدیان ، با این پدیده زشت مبارزه کند و جلوی انحراف را بگیرد.
وی افزود: بیشتر متکدیان افراد فرصت طلبی هستند که به حرفه تکدی گری به عنوان شغلی با سود دهی خوب البته بدون نیاز به زحمت و سرمایه می نگرند که کارگروه وظیفه دارد با آنان برخورد داشته باشد.
فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه امروز شاهد تغییر در شکل و نحوه تکدی گری در شهرستان هستیم افزود: متکدیان با ورود به کوچه ها و درب منازل تکدی گری می نمایند و نیز عده ای با حضور در پمپ بنزین ها و در چهار راه ها به این عمل دست می زنند که شناسایی و جمع آوری آنان را تا حدودی مشکل نموده است.
شفیع زاده، به فرهنگ سازی و عدم کمک مردم به متکدیان اشاره نمود و اظهار داشت: مردم باید بدانند وجوهی را که به فقرا پرداخت می کنند به مصرف واقعی خانواده هایشان نمی رسد بلکه همین کمکها جهت تهیه مواد مخدر به کار برده می شود و این کمکها و دلسوزی آنان نه تنها به کم شدن تعداد این افراد منجر نشده بلکه تعداد آنان را در سطح شهر افزایش می دهد
وی تصریح کرد: مسئولین فقط با مساعدت و همکاری مردم می توانند ریشه این ناهنجاری اجتماعی را بخشکانند، چون با حذف این پدیده بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
شهرستان آمل حدود 400هزار نفر جمعیت دارد.ک/3
7327/608


14/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن