واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آبان ۱۳۹۳ (۱۴:۴۵ب.ظ)
رئيس سازمان محيط زيست: پرونده هاي زمين خواري را با کمک دستگاه قضا پيگيري مي کنيم مهمترين مصوبه دولت در طرح احياي درياچه اروميه، تغيير و اصلاح الگوي کشت از چغندر به گندم است و تمامي ضررهاي ناشي از اين تغيير کشت را دولت پيش بيني و براي آن اعتبار سنجي کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، معصومه ابتکار رئيس سازمان محيط زيست امروز مهمان نوبخت بود و در جلسه مطبوعاتي سخنگوي دولت شرکت کرد.
وي اولين بحث خود را پيرامون بنزين هاي آلوده آغاز کرد و گفت: دادگاهي که براي بنزين هاي آلوده تشکيل شد، مبني بر شکايات مردمي و شهروندان بوده است و دادگاه، سازمان محيط زيست را به عنوان مطلع خبر کرده بود و حسب وظيفه قانوني سازمان، در جلسه دادگاه شرکت داشتيم و ما شکايتي را در خصوص بنزين هاي آلوده تنظيم نکرده ايم.
وي با اشاره به پيگيري هاي مجلس شوراي اسلامي در همين خصوص ادامه داد: سازمان محيط زيست در کميسيون هاي مشترکي که پيرو همين موضوع بود حضور پيدا کرد و اطلاعات جامع و کافي را ارائه کرد اما از زماني که بنزين هاي پتروشيمي از چرخه خارج شدند شاهد هواي بهتري هستيم.
ابتکار افزود: کميسيون انرژي مجلس گزارش علمي را جمع آوري کرده بود و سازمان در برابر مجلس کاملا پاسخگو است. همچنين گزارشات کامل در خروجي سايت دولت در اختيار هست زيرا مبناي کار، کار کارشناسي است و سازمان از سلامت مردم و هواي شهرها دفاع مي کند و بايد بندهاي مختلف اجرايي بهبود هوا را به طور کامل اجرا کنيم.
درياچه اروميه
رئيس سازمان محيط زيست در اين خصوص تاکيد کرد: مهمترين مصوبه اي که دولت در اين راستا داشت، اصلاح الگوي کشت از چغندر به گندم است؛ اگر کشاورزان در همين راستا متضرر شوند نيز دولت در مصوبه خود آن را پيش بيني کرده است.
وي ادامه داد: اما بايد با کمک دولت مبني بر طرح هاي آموزشي براي کاهش مصرف آب را در برنامه داشته باشيم که در منطقه اروميه اين طرح ابتدا در جوار درياچه اروميه به صورت پايلوت اجرايي شده است.
ابتکار تاکيد کرد: با کاهش 30 درصدي مصرف آب، مي توان شاهد افزايش 20درصدي بهره وري در کشاورزي هم بود اما نبايد فراموش کنيم که طرح هاي اينچنين را نبايد به صورت دوره اي کوتاه مدت تعريف و اجرايي کنيم، بايد اين طرح ها به صورت بلند مدت در تمامي کشور به صورت اجرا در بيايد.
زمين خواري
رئيس سازمان محيط زيست در اين باره نيز در جمع خبرنگاران گفت: رسيدگي به پرونده هاي زمين خواري کاملا در جريان است و در هفته 4 تا 5 رفع تصرف را در منطقه لواسان شاهد هستيم که حقوق مردم و محيط زيست استيفا مي شود.
وي اضافه کرد: پرونده هايي را که از دوره قبل نيز باقي مانده است با همکاري قوه قضاييه بايد براي رفع حصر آن برنامه ريزي داشته باشيم ک زودتر اين زمين ها به محيط زيست کشور بازگردد.
گرد و غبار
ابتکار درباره پيگيري هاي کشور براي کاهش پديده گرد و غبار گفت: گام ها اوليه با کشور عراق در خصوص کاهش ميزان گرد و غبار برداشته شده است و به دليل شرايط نا امني در عراق اين طرح متوقف شده است و در ديدار با وزير عراقي که انجام شد، اين موضوع را بار ديگر تاکيد کرديم؛ طرح مقابله با گرد و غبار نيز در دست است که اخرين مراحل خود را سپري مي کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]